- Konu Sahibi meltem2012
önce aşılama yapıyorlar canım.çok büyük sorun olmadıkça tüp bebek yaptırmak için 2 tane iğneli aşılama olman gerekcnm mrb devlete gıdıp ben tup bebek ıstıyorum dedıgınde hemen uyguluyolarmı nasıl oluyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önce aşılama yapıyorlar canım.çok büyük sorun olmadıkça tüp bebek yaptırmak için 2 tane iğneli aşılama olman gerekcnm mrb devlete gıdıp ben tup bebek ıstıyorum dedıgınde hemen uyguluyolarmı nasıl oluyor?
asılama olmadan dırekt tup bebek yapmıyorlarmı devlette raporsuzönce aşılama yapıyorlar canım.çok büyük sorun olmadıkça tüp bebek yaptırmak için 2 tane iğneli aşılama olman gerek
yok canım yapmıyorlar..anca çok büyük sorun olursa aşılama tutmaz derlerse olurasılama olmadan dırekt tup bebek yapmıyorlarmı devlette raporsuz
ANLADIM CNM COK SAOLyok canım yapmıyorlar..anca çok büyük sorun olursa aşılama tutmaz derlerse olur
Merhaba arkadaşlar.ben bir kliniğe gidiyorum tedavi aşamasındayım pko var bende eşimde bir sorun yok.doktor tüp bebek olabilir dedi.merak ettiğim ilaç ücretleri nasıldır ?ona göre maddi dururumuzu ayarlıcaz.klinik alacağı fiyatı öğrendim ama ilaçların ücreti ne tutuyor.yardımcı olursanız sevinirim.sevgiler.![]()
Merhaba bende 3 ay önce tüp bebek denedim. İlaç ücretleri 1.600 TL civarı tuttu birde ben özel bir yerde iğneleri yaptırdım bu nedenle 250 TL civarıda iğne olmak için para verdim. sadece bir tek ilaç için ssk indiriminden faydalandım.
Benim ki de özel klinikdi sadece ilaçlar 1500tl transfer yumurta toplama ve Sperm yıkama vs. 4500tl ..
Rabbim evlat hasreti ile sınemasın..
merhaba arkadaşlar ya söze nereden başlayacağımı gerçekten tam olarak bilmiyorum ama kısaca özetleyeyim durumu.nisan ayından beri çocuk düşünüyorduk.benim rahim içinde et parçası,sağ ve sol yumurtalıklarda kist çıktı gebeliğe engel teşkil edebilir,doktor bey biraz daha bekleyelim operasyon gerekebilir demişti.eşimin sperm sayısı biraz düşük çıktı yaklaşık iki aydır ilaç tedavisi sürüyor çarşamba günü yine test yaptırdı yine değişiklik olmamış.bitkisel kürleri deneyin isterseniz demiş.1 senenizi doldurun aşılama veya tüp bebek tedavisine de başvurabilirsiniz demiş.şimdi benim demek istediğim şu: sperm sayısını artıran bildiğiniz bitkisel kürler var mı? yoksa nisan ayını bekleyip aşılama veya tüp bebek tedavisine mi başlayalım :S . Bir de sanırım ilk başta aşılama yapılıyormuş.maliyeti hakkında bilginiz var mı :S
Senin durumun için bir bilgim yok.. ama eşin için sana şunu diye bilirim.benim eşimin sonuçlarına göre hiç bir ilaç veya tedavi önerilmedi direk tüp bebek dedi doktorum ve bizleri bir stress ve korku içinde bırakarak hemen yaptırmamızı söyledi ve sadece mikro tese ile (ameliyat) Sperm bulunursa bir şansımız olabilirmiş dedi.. neyse olumsuz sonuç aldıktan sonra bir ay bitkisel formüller uyguladık ve artışa inanamadık..
Şimdi 3ayin sonucu tam 3 kat yükseldi .. hala da devam ediyoruz
keçi boynuzu kürü sabah akşam
35gr tarçın.
35gr zerdecal tozu.
35gr çörek otu tozu.
35gr zencefil tozu.
35gr arı Poleni tozu.
35gr Keçi boynuzu tozu.
Bunları bir kilo organik bal ve bir çay fincanı harnup pekmezi karıştırıyorSun.. sabah akşam bir tahta kaşığı. Bu karışım 1aylik yeter..
Bunun dışında bi akşam muz bi akşam havuç.
Ara sıra fıstık badem fındık ceviz bir avuç.
kahvaltida harp pekmezi
Bence öncelikle bitkisel formüller uygulayın giden paraya yazık olmasin senin de yaşın iyi daha hic stress yapma ve esin için böyle bir liste çıkar.. yukarda yazdığım gibi bizim fiyatlar çok tuzluydu
![]()
ya canım Allah razı olsun nasıl teşekkür etsem bilemedim . Allahım dualarını kabul etsin inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza hayırlısıyla alırız mutlaka deneyeceğiz bunu :)
merhaba bende tüp bebek sonrası rabbimin izniyle mutlu haber alanlardanım. benim 2. tüp denemem ilk tedavi merkezinde transferden sonra ameliyathanede hemen ayağa kaldırdılar odama yürüyerek gittim hemen tuvalete ordanda evime postaladılar doktor yatmayla bi alakası yok dedi negatif çıktı ikinci denemede başka bi merkezde tedavi oldum 1 saat yatırdılar tuvalet ihtiyacım için bile kaldırmadılar sürgüye yaptım yani tabiki çok yatmanın bi anlamı faydası yok ama transferden sonraki dakikalar bence önemli tabiki ayaga kalkınca embriyolar geri düşmeyecek ama ne bileyim daha yeni içeri konulmuş şeyler biraz yerini benimsesin amaçlı transfer sonrası yatmak önemli. transferden sonra 5.gün doktorum e2 değerime göre çatlatma iğnesi yapmamı söyledi onunda büyük katkısı olduğunu anladım.her doktor yapmazmış bunu. eve gelincede hiç ağır kaldırmadım merdiven inip çıkmadım ilk zamanlar minik adımlarla yürüdüm kalkarken otururken dikkat ettim yüz üstü hiç yatmadım sırt üstü ve yan yattım yavaş tempoda evimide süpürdüm bulaşık makinesine eğilip kalktım çamaşırda astım 4-5 gün duşa girmedim sonra ılık suyla çok kısa duş yaptım işime devam ettim STRES hiç yapmadım tabiki ilki olmadı buda olmazmı acaba korkusu vardı içimde ama inandım ilk tüp bebek tedavimde negatif oldu ama allaha tevekkül ettim bir senedir şükrettim inşallah rabbim banada bu sevinci yaşatır dedim dua ettim aslında bana bu mucizeyi dikkat etmem eğilip kalkmamam yatmam değil dualarım verdi sürekli elim karnımda EL HALİK , EL BARİ , EL MUSAVVİR zikirleri yaptım hiçbir zaman unutmadım karıncaların sesini duyan rabbim benide duyuyo el açtım yalvardım istedim rabbim isteyen uğraşan maddi manevi evlat için çabalayan herkesin emeğini versin ..Tüp bebek tedavisi ile hamile kalan arkadaşlar, embryo kalitesi haricinde tutmayı sağlayacak birşeyler yapıyor musunuz? Yatmayın diyor doktorlar. Kimisi ağır kaldırmayın diyorlar. Siz gebelik testine kadar olan süreci nasıl değerlendirdiniz? Kendinizi çok korudunuz mu? İşinize devam ettiniz mi?
kullanılan ilaçlar senin sağlık durumuna ve yaşına göre değişiyor, hastane ücretleri de her ile her hastaneye göre farklılık gösteriyor hangi ilde tedavi olacağını söylersen ona göre insanlar gittiklerin merkezlerin fiyatlarını söylerMerhaba arkadaşlar.ben bir kliniğe gidiyorum tedavi aşamasındayım pko var bende eşimde bir sorun yok.doktor tüp bebek olabilir dedi.merak ettiğim ilaç ücretleri nasıldır ?ona göre maddi dururumuzu ayarlıcaz.klinik alacağı fiyatı öğrendim ama ilaçların ücreti ne tutuyor.yardımcı olursanız sevinirim.sevgiler.![]()