Tüp bebek

Gizlimelekank

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
723
268
Ilk tüp bebek denemem olacak bugün sizin hastanenizi aramıştım bende eşimde az siperm ve az hareketli yapısı bilinmiyor daha. Ben 75 Doğumluyum daha önce bir çok bebek aldırmam var yaşıma göre değerlerim çok iyi fsh lh progesteron gb ama sizdeki mikro akışkan tekniğini istiyorum nasıl bilgi alacam bu arada bir çok merkez hatta Dr bile bu sistemi bilmiyor hasta olarak ben bilince biraz şaşırıyor birazıda o bişey değil diyor bişey olanıda söylemiyor zaten bilgim olmayan tek şey bu kaldı heralde ıvı İspanya ya bile gitmeyi düşündüm

Ilk tüp bebek denemem olacak bugün sizin hastanenizi aramıştım bende eşimde az siperm ve az hareketli yapısı bilinmiyor daha. Ben 75 Doğumluyum daha önce bir çok bebek aldırmam var yaşıma göre değerlerim çok iyi fsh lh progesteron gb ama sizdeki mikro akışkan tekniğini istiyorum nasıl bilgi alacam bu arada bir çok merkez hatta Dr bile bu sistemi bilmiyor hasta olarak ben bilince biraz şaşırıyor birazıda o bişey değil diyor bişey olanıda söylemiyor zaten bilgim olmayan tek şey bu kaldı heralde ıvı İspanya ya bile gitmeyi düşündüm
Merhabalar :gebelık için bayan yaşı oldukca onemlı .35 yasından ıtıbaren yumurta sayı ve kalıtesınde düşme meydana gelmektedır. Bu baglamda zaman kaybetmemenız sızın ıcın faydalı olucaktır. Mikro-chip teknıği uygulayabılmek icin bellı sayıda sperm olması gerekır . Eşinizin sperm testı sonucuna gore bunu daha net soleyebılırız. Ancak sperm sayısı düşuklugu nedenı ıle mikro-chip uygulayamadıgımız hastalarımızda sperm secımınde farklı teknıkler kullanmaktayız ( 8000-9000 buyuk buyutmede sperm secımıne imkan veren IMSI metodu gıbı)
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.