- 8 Şubat 2015
- 21
- 2
- 30
- Konu Sahibi nursahsalh
Arkadaşlar medicana hastanesinde Aysun lacine tüp bebek yaptiran varmi çok acil lütfen yardimci olurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende umut tüp bebekte tedavi oldum şimdi hamileyim canım selen hanim doktorum. Selen hanima mı gideceksinSbkin bende yarin 10 bucuga rendewu aldım önceden görüşmeye de girmiştim çokttatlı bir dr ama yaşım küçük olduğu için bir tane yumurta koyacakları ni söyledi çok üzüldüm yarin hayirlisiyla basliyacagim birbirimizle konusalimbkimse cewap yazmayinca çok üzülmüştm BN buradan yazayım pkoluyum 21 yasndaym asilamavdr m önermesi noluuuuur bnm için dua edin ablacigim şimdiden Allah razı olsun
Ne yaptın canım ne durumdasın?Sbkin bende yarin 10 bucuga rendewu aldım önceden görüşmeye de girmiştim çokttatlı bir dr ama yaşım küçük olduğu için bir tane yumurta koyacakları ni söyledi çok üzüldüm yarin hayirlisiyla basliyacagim birbirimizle konusalimbkimse cewap yazmayinca çok üzülmüştm BN buradan yazayım pkoluyum 21 yasndaym asilamavdr m önermesi noluuuuur bnm için dua edin ablacigim şimdiden Allah razı olsun
sizinle aynı tarihlerde tedaviye başlamışız, sonucunuz ne oldu?Yok ben medicana Beylikdüzü ne gidiyorum bugün başladım
Sana katılıyorum. ilk denememi Beylikdüzü Medicana'da yaptım. Doktorumu ilk görüşme haricinde 2 kez gördüm herhalde. Hep farklı doktorlar ilgilendi. İsterseniz yine o bakar diyorlar ancak söylediğimde diğer doktorlar biraz tepki gösterdi gibi oldu. Daha başka şeyler de oldu ama çok konuşmak istemiyorum. Sonuç negatif. Belki başka yer olsaydı yine negatif olacaktı, onları sorumlu tutamam. Ama yaklaşımlarını çok beğenmedim.transferden sonra zannedersem 10. günde pembe kanamayla hastaneye gittim ilgilenmediler bile. şimdi 2. tüp bebek denememi brüksel tüp bebek merkezinde yücel karaman ile gerçekleştireceğim. lütfen tüm yorumları okuyun bu çok ciddi bir mesele
Sana katılıyorum. ilk denememi Beylikdüzü Medicana'da yaptım. Doktorumu ilk görüşme haricinde 2 kez gördüm herhalde. Hep farklı doktorlar ilgilendi. İsterseniz yine o bakar diyorlar ancak söylediğimde diğer doktorlar biraz tepki gösterdi gibi oldu. Daha başka şeyler de oldu ama çok konuşmak istemiyorum. Sonuç negatif. Belki başka yer olsaydı yine negatif olacaktı, onları sorumlu tutamam. Ama yaklaşımlarını çok beğenmedim.