Tüp Bebek Merkezleri tüp bebek

Ben Bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım canım geçen hafta transferim oldu doktorum selen sezginsoy. Medicana yo bilmiyorum ama selen Hanımı kesinlikle tavsiye ederim, 41 yaşındayım yumurta rezervim çok düşüktü ilk tedavim yumurta kalitesi kötü olduğu için iptal oldu bu denemede 2 sağlam embriyo elde ettiler ve ikisinide transfer ettiler Allah'ın izniyle bu sefer anne olacağımı hissedebiliyorum

Sbkin bende yarin 10 bucuga rendewu aldım önceden görüşmeye de girmiştim çokttatlı bir dr ama yaşım küçük olduğu için bir tane yumurta koyacakları ni söyledi çok üzüldüm yarin hayirlisiyla basliyacagim birbirimizle konusalimbkimse cewap yazmayinca çok üzülmüştm BN buradan yazayım pkoluyum 21 yasndaym asilamavdr m önermesi noluuuuur bnm için dua edin ablacigim şimdiden Allah razı olsun

Sbkin bende yarin 10 bucuga rendewu aldım önceden görüşmeye de girmiştim çokttatlı bir dr ama yaşım küçük olduğu için bir tane yumurta koyacakları ni söyledi çok üzüldüm yarin hayirlisiyla basliyacagim birbirimizle konusalimbkimse cewap yazmayinca çok üzülmüştm BN buradan yazayım pkoluyum 21 yasndaym asilamavdr m önermesi noluuuuur bnm için dua edin ablacigim şimdiden Allah razı olsun
Bende umut tüp bebekte tedavi oldum şimdi hamileyim canım selen hanim doktorum. Selen hanima mı gideceksin

Ne yaptın canım ne durumdasın?

arkadaşlar ben geçen gün güven tüp bebek merkezine görüşmeye gittim personel doktor oldukça ilgili

Merhaba; herkes gibi ben de birçok yorum okudum ve 2. kez tüp bebek tedavisine başlayacağım. birinci denememiz medicana beylükdüzünde oldu. Oranın çok büyük bir sıkıntısı var problemin kaynağını araştırmıyorlar. sadece eşimin spermlerini kontrol ettiler ve benim yumurtalıklarıma bakıldı. başka hiçbir test yapılmadan problemin kaynağını tespit etmeden direk tedaviye başladık ve negatif sonuçlandı. ekip olarak çalışıyorlar çok iyi insanlar, selman bey mehmet bey aysun hanm demet hanım vs, herkes çok iyiydi, sürekli rahatlatmaya yönelik konuşmalar yaptılar. hiçbir sıkıntım olmadığını söylediler. sadece 4 yumurta toplayabildiler, son güne kadar 3 embriyoyu kaybettik son gün 4. embriyo transfer edildi, sonuç kızılötesi. 4. embriyonun rahimde tutunamayacağını az çok biliyorlardı. transferden sonra zannedersem 10. günde pembe kanamayla hastaneye gittim ilgilenmediler bile. şimdi 2. tüp bebek denememi brüksel tüp bebek merkezinde yücel karaman ile gerçekleştireceğim. lütfen tüm yorumları okuyun bu çok ciddi bir mesele.

transferden sonra zannedersem 10. günde pembe kanamayla hastaneye gittim ilgilenmediler bile. şimdi 2. tüp bebek denememi brüksel tüp bebek merkezinde yücel karaman ile gerçekleştireceğim. lütfen tüm yorumları okuyun bu çok ciddi bir mesele
Sana katılıyorum. ilk denememi Beylikdüzü Medicana'da yaptım. Doktorumu ilk görüşme haricinde 2 kez gördüm herhalde. Hep farklı doktorlar ilgilendi. İsterseniz yine o bakar diyorlar ancak söylediğimde diğer doktorlar biraz tepki gösterdi gibi oldu. Daha başka şeyler de oldu ama çok konuşmak istemiyorum. Sonuç negatif. Belki başka yer olsaydı yine negatif olacaktı, onları sorumlu tutamam. Ama yaklaşımlarını çok beğenmedim.

Sevgili arkadasim; herseyi anlatmalisin ki en azindan buraya girip arastirma yapan diger arkadaslarimiz icin faydali olsun. Maalesef ben de medicana beylikduzunde aynilarini yasadim hersey iyi gibiydi icindeyken. Ben simdi herkese bruksel tup bebek merkezini oneriyorum. Kucagina bebegini koyup gonderiyorlar. Cok ilgililer. 3.5 aya kadar takibime orda devam ettim fakat evime uzak oldugu icin devam edemiyorum.

Sana katılıyorum. ilk denememi Beylikdüzü Medicana'da yaptım. Doktorumu ilk görüşme haricinde 2 kez gördüm herhalde. Hep farklı doktorlar ilgilendi. İsterseniz yine o bakar diyorlar ancak söylediğimde diğer doktorlar biraz tepki gösterdi gibi oldu. Daha başka şeyler de oldu ama çok konuşmak istemiyorum. Sonuç negatif. Belki başka yer olsaydı yine negatif olacaktı, onları sorumlu tutamam. Ama yaklaşımlarını çok beğenmedim.

X