Canim nerdeyse aynı durumdayiz.bende umut tüp bebeğe görüşmeye gittim gecen hafta.çok memnun kaldım. En yakın arkadaşım 3.denemesini orada yaptırdı tuttu.ilgi ve alaka çok ii.bende Eurofertile de bakiyim dedim ama sonradan vazgeçtim. Şikayetler var ve ilgili degillermis galiba.bence bahçesine git derim zaman kaybı yapma.Arkadaşlar ben 7 yıldır evliyim bebek sahıbı olmak istıyoruz. Doktorumuz eurolifertil tup bebek merkezini önerdi altunzade de olan gıttım görüşütm. ama içime sinmedi. koşuyolunda umut tüp bebek merkezini duydum çok med ediyorlar kafam karıştı bana bır fikir verirmisiniz namam gerekli?
umut tüp bebekte Dr Cem Çelik var benim dr um tavsiye ederimArkadaşlar ben 7 yıldır evliyim bebek sahıbı olmak istıyoruz. Doktorumuz eurolifertil tup bebek merkezini önerdi altunzade de olan gıttım görüşütm. ama içime sinmedi. koşuyolunda umut tüp bebek merkezini duydum çok med ediyorlar kafam karıştı bana bır fikir verirmisiniz namam gerekli?
Aşılama hemen yapıyolar mı canm yoksa onunda tüp bebek gibi tedavi süreci var mı ? Anlatr msn canm. Siz ne gibi süreçlerden geçtiniz?Hi
Hiç üzülmeyin bizimde sorun yok sadece eşimspermlerer i azdı onu macunla yükseldi çık şükür ve bu ay aşılama yaptırıyoruz aktardan macun alın durumunuu anlatın biz anlattık eşim için macun verdiler vitamin şimdi çok ıyıyız inşallah aşılama tutarsa daha ıyı okucax
Sağol canm ama hareket konusunu çok bilmiyorum tekrardan test istedi doktor ona göre tedavi uygulayacakSayı değil hareket önemlş hem
Arkadaşlar ben 7 yıldır evliyim bebek sahıbı olmak istıyoruz. Doktorumuz eurolifertil tup bebek merkezini önerdi altunzade de olan gıttım görüşütm. ama içime sinmedi. koşuyolunda umut tüp bebek merkezini duydum çok med ediyorlar kafam karıştı bana bır fikir verirmisiniz namam gerekli?
Aşılama hemen yapıyolar mı canm yoksa onunda tüp bebek gibi tedavi süreci var mı ? Anlatr msn canm. Siz ne gibi süreçlerden geçtiniz?
Sağol canm ama hareket konusunu çok bilmiyorum tekrardan test istedi doktor ona göre tedavi uygulayacak
merhabalar,Arkadaşlar ben 7 yıldır evliyim bebek sahıbı olmak istıyoruz. Doktorumuz eurolifertil tup bebek merkezini önerdi altunzade de olan gıttım görüşütm. ama içime sinmedi. koşuyolunda umut tüp bebek merkezini duydum çok med ediyorlar kafam karıştı bana bır fikir verirmisiniz namam gerekli?
merhaba sakın üzülme benim eşimin sıfır çıkmıştı. Ve ayrıca kromozomlarında bile sıkıntı çıktı. Doktorumuz genetik tanı yapmamız gerekir yoksa bebeğiniz tutarsa sakat olabilir dedi. Genetik tanı yaptırdık ve çok şükür hepsi sağlam çıktı. Ve mutlu son ilk denememizde ikiz bebeklerimiz oldu. Şimdi dünyalar tatlısı iki tane oğluşum var. Doktor hep mucize bebekler olarak dile getiriyor.Slm kızlar, moralim çok bozuk lütfen birileri bna cevap yazsın.. Bugün adetimin 3. günüydü hormon tahlili yaptırmaya doktora gittim.. Doktora 1 yıldır evliyim ama korunmasız 4 aydır ilişki oldu tahlil yapar msnz çocuğum olur mu acaba dedim. Sağolsun tahlilleri başlattı. Benim bütün sonuçlarım normal çıktı hatta doktor mükemmel dedi stres yapıyosundur o kadar üstüne düşme dedi. Eşime de sperm testi yaptırdı malesef sonuçlar çok ii değil dedi doktor 18 milyon çıktı. Sanki bizi korkutmamak için çok fazla düşük demedi. Ama anladım bence sonuç ii diil 30 ila 120 milyon arası olması gerekiyomuş normalde.. Eşim çok kötü oldu O üzülmesin die ben teselli etmeye çalştm şuan cıktı evden bi saatir Ağlıyorum bende kızlar ne olur bilenbirisi yazsın çocuğumuz olmaz mı bizim??
Inşallah canm. Maşallah size ne güzel ilk denemede tutması çok iyi. Hangi doktora gittiniz canm eşin için ? Bide tüp bebeği nerde yaptırdınz öğrenebilir miyim ? Önümüz yaz eğer bi gelişme olmassa bizde tüp bebeğe başvurmayı düşünüyoruz.. Bizim yeni testimizde sayı iyi çıktı lakin ileri hareket 0 ve morfoloji 1. Eşim proxeed plus kullanmaya başladı. Inşallah bi gelişme olurmerhaba sakın üzülme benim eşimin sıfır çıkmıştı. Ve ayrıca kromozomlarında bile sıkıntı çıktı. Doktorumuz genetik tanı yapmamız gerekir yoksa bebeğiniz tutarsa sakat olabilir dedi. Genetik tanı yaptırdık ve çok şükür hepsi sağlam çıktı. Ve mutlu son ilk denememizde ikiz bebeklerimiz oldu. Şimdi dünyalar tatlısı iki tane oğluşum var. Doktor hep mucize bebekler olarak dile getiriyor.
yani sen içini ferah tut Ve yola devam et:Sabır herşeyin ilacıdır. İnşallah en yakın zamanda müjdeli haber alırsın...
Inşallah canm. Maşallah size ne güzel ilk denemede tutması çok iyi. Hangi doktora gittiniz canm eşin için ? Bide tüp bebeği nerde yaptırdınz öğrenebilir miyim ? Önümüz yaz eğer bi gelişme olmassa bizde tüp bebeğe başvurmayı düşünüyoruz.. Bizim yeni testimizde sayı iyi çıktı lakin ileri hareket 0 ve morfoloji 1. Eşim proxeed plus kullanmaya başladı. Inşallah bi gelişme olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?