- 23 Temmuz 2015
- 153
- 39
- 31
- Konu Sahibi Hayalkurmak
Transferi olanlar ne durumdasiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bekleme suresindeyim bu üçüncü günüm hiçbir belirtim yok heyecandan duramiyorum....
Canim belirtiye bakarsan benim 9 cu gunum hala tik yook cogu okudugum yerlerde belirtisi olmayanlarda hamiis suanda allah ol derse olur insaalah hakkimizda hyrlisi olsun :)[/QUOTE
ınş ınş Allah hakkımızda ayrılışını nasip etsin bakalım 30 test günüm...
Insallah hic gerek kalmaz canim ugraslarin bosa gitmez ..Bu ikinci denenme umarım hepimiz için hayırlısı olur... doktorun hafif bi yapisiklik var dedi bu denenen tutmazsa laparoskopi yapılacakmış bakalım...
Canim ben fransadayim doktorum 100%100 yapti bana ve hic odemedim sadece kan tahliline 500€ yakin odedim ozamn sigortam yoktu daha ..arkadaslar yaklasık ne kadar tuttu tup bebek masrafınız?
5.500 tlarkadaslar yaklasık ne kadar tuttu tup bebek masrafınız?
Devlet yardim etmiyormu yurt disanda oldugum icin nasil oluyor trkiyede hic bilmiyorum ?5.500 tl
ilk 3 tedaviye ediyor aslında ama ben ilk teoavimde yaşım küçük olduğu için faydalanamadım şimdide kızım olduğu için faydalanamıyorumDevlet yardim etmiyormu yurt disanda oldugum icin nasil oluyor trkiyede hic bilmiyorum ?
hımm ben Türkıyedeyım cnm ama ılgın ıcın tsk ederımCanim ben fransadayim doktorum 100%100 yapti bana ve hic odemedim sadece kan tahliline 500€ yakin odedim ozamn sigortam yoktu daha ..
devlet mı ozel mı ve raporlu mu ?5.500 tl
özel raporsuz ilaçla birliktedevlet mı ozel mı ve raporlu mu ?
aaa cok ıyı tutmus fıyatı cnm ıns gebe kalırsın.. pekı hangı ılde hangı hastanedeözel raporsuz ilaçla birlikte
antalya memorial 2 adet blast transferim oldu herşey neredeyse mükemmeldi ama sonuç negatif doktorum karyotip analizi (genetik analizi) yaptırmamı istedi. onu yaptıracağım. 5. tedavimi mart gibi olacağım.aaa cok ıyı tutmus fıyatı cnm ıns gebe kalırsın.. pekı hangı ılde hangı hastanede
Allah bagislasin kizin normal yollami oldu yoksa tedaviylemi?ilk 3 tedaviye ediyor aslında ama ben ilk teoavimde yaşım küçük olduğu için faydalanamadım şimdide kızım olduğu için faydalanamıyorum
Bence hic vakit kaybetme derim direk tupe gec canim genede kendin bilirsin ben evleneli 2 sene oldu tup bebek yapti doktorum suan beklemedeyim sonucu ..sımdı kızlar kafamda delı sorular sızlere de danısayım benım ve esımın butuuunn tahlıllerı normal hatta supperr cıktı rahım fılmımde sukur kı tertemız ammaaa gelın gorun kı 3 yıldır bebıs yok hadı bır yılını sıldım 2 yıldır bebek ıstıyoruz yok... 3 kez catlatma ıgnesı vuruldum yumurtlamamda var ama yıne bebek yok tedavıye devam.. doktor dıyor kı 3 kez daha ıgneyle tedavı olmazsa asılama, aşılama da tutmazsa tup dusunucez.. ama benım dusuncem de su yonde; bızım sorunumuz bana kalırsa dollenme olmuyor hanı ne bıleyım esımın spermlerınde falan bozukluk yavaslılık olsa eyvallah asılama dusuneyım ama bana dırek tup daha mantıklı gelıyor benım durumumda.. sız ne dıyorsunuz?