- 31 Temmuz 2015
- 635
- 627
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim rabbim isteyen tüm kullarının yardımcısı olsunMerhaba,benim eşimde azospermi ve tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım,biz prof dr bülent baysal da tedavi gördük,bu iş biraz doktor hasta frekans durumu ama biz çok memnun kaldık,kendisi florance nightingale da gayrettepede,muayenehanesi de mecidiyeköyde(cevahir avm ye 2 dk).çok sakin,rahatlatan bi tavrı var ve çok net bi doktor,olacağı olması gerekeni ve sonucu detaylı bir şekilde anlatıp sizi yönlendiriyor.birde burda bahçeci fulyayı çok okuyorum ama ne nedir bi araştırın isterseniz:)rabbim yardımcınız olsun
ALLAH hayırlısını nasip etsin inş isteyen herkese çocuk nasip eder sağlıklıflorance nightingale'de ekip inanılmaz. güler yüzlüler, herkes anlayışlı, prensesmişsin gibi yaklaşıyorlar sana. ben çok memnun kaldım. ilk denememde de pozitifi gördük fakat kızımdaki bir gelişim problemi sebebiyle kalbi durdu, kaybettik.
Ben haznedar medicana da bu hafta tedaviye başladım bilgi istersen detaylı anlatabilirim cnm ama birde brüksel tüp bebek merkezi ile görüşmüştüm gayrettepe de yeri orası pahalı ve uzaktı bana ....herkese merhabalar
yeni üyenizim eşimde azosperm ve varikosel var 5 yıllık evliyim tüp bebek önerdiler istanbulda avrupa yakasında önericeğiniz dr ve hastaneler varmı bu konuyla ilgili bilgi rica ediyorum teşekkürler :)
fiyat ve dr olarak bilgi verirseniz sevinirim inş hayırlısıyla evlatlarınız olur :)Ben haznedar medicana da bu hafta tedaviye başladım bilgi istersen detaylı anlatabilirim cnm ama birde brüksel tüp bebek merkezi ile görüşmüştüm gayrettepe de yeri orası pahalı ve uzaktı bana ....
Tabi düzgün korkmaz adlı doktora gidiyorum hemşireler olsun doktor olsun çok ilgililer.tüp bebek tedavi 4000tl ilaçlarım yani iğneler için 850tl ödedim muayene parası vermedim .son olarak istediği tahlilleri sağlık ocağında yaptırdım. Ön görüşmede ücretsiz yaptım ancak benim tahlil ve film vs herşeyimi yaptırmıştım .aklıma gelenler bunlar şimdilik Amin inş olur hayırlısı ilefiyat ve dr olarak bilgi verirseniz sevinirim inş hayırlısıyla evlatlarınız olur :)
duydum o dr adını bende cumartesi tuğrul abacıoğluna gidicem görüşmeye abacıoğlu tüp bebek ama kararsızım kayınpederimin arkadaşı olduğu için ekstra ilgi olur dedi eşim bakalım hayırlısı olur inş.Tabi düzgün korkmaz adlı doktora gidiyorum hemşireler olsun doktor olsun çok ilgililer.tüp bebek tedavi 4000tl ilaçlarım yani iğneler için 850tl ödedim muayene parası vermedim .son olarak istediği tahlilleri sağlık ocağında yaptırdım. Ön görüşmede ücretsiz yaptım ancak benim tahlil ve film vs herşeyimi yaptırmıştım .aklıma gelenler bunlar şimdilik Amin inş olur hayırlısı ile
Merhaba,benim eşimde azospermi ve tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım,biz prof dr bülent baysal da tedavi gördük,bu iş biraz doktor hasta frekans durumu ama biz çok memnun kaldık,kendisi florance nightingale da gayrettepede,muayenehanesi de mecidiyeköyde(cevahir avm ye 2 dk).çok sakin,rahatlatan bi tavrı var ve çok net bi doktor,olacağı olması gerekeni ve sonucu detaylı bir şekilde anlatıp sizi yönlendiriyor.birde burda bahçeci fulyayı çok okuyorum ama ne nedir bi araştırın isterseniz:)rabbim yardımcınız olsun
5500 tl iğneler ve operasyon dahil daha görüşmeye gitmedim ama ön bilgi aldım netleşsin size bilgi veririmMerhaba bende doktorunuz arastiriyorum. Ücret hakkında bilgi verebilir misiniz?
5500 tl iğneler ve operasyon dahil daha görüşmeye gitmedim ama ön bilgi aldım netleşsin size bilgi veririm
Benim ilk denemem olucak inş rabbim nasip ederCevap yazdığınız için çok sağol. İgnelerden kastiniz ilaclarsa fiyat oldukca uygunmus. Bu ilk denemenizi mi?
Hayırlısı olsun inş doğru tanıdık olunca farklı olabilir umarım iyi geçmişdir görüşmenduydum o dr adını bende cumartesi tuğrul abacıoğluna gidicem görüşmeye abacıoğlu tüp bebek ama kararsızım kayınpederimin arkadaşı olduğu için ekstra ilgi olur dedi eşim bakalım hayırlısı olur inş.
hangi tahlilleri yapılıyor cnm birde neden ocak ayında başlıyorsunuzbizim bazı tahlillerimiz eksik oyüzden onları yaptırcağız bir kaç ay sürebilir belki ocak gibi tüp bebeğe başlanılcak inş rabbim herkese nasip eder