Tup bebek

esma73

Kün fe yekün
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
1.074
959
133
Slm hocam ben şuan hamileyim tup bebek tedavisi gördüm doktora gittiğimizde kese göründü kalp atışını daha duymadık 5 haftalik dedi kendi doktoruma daha gitmedim şehir dışında olduğu için başka doktora gorundum bana yumurtaliklarin aşırı şişmiş dedi bir sakıncası olurmu kendi doktorumu aradım hemşire size dönecem dedi daha aramadim

Slm hocam ben şuan hamileyim tup bebek tedavisi gördüm doktora gittiğimizde kese göründü kalp atışını daha duymadık 5 haftalik dedi kendi doktoruma daha gitmedim şehir dışında olduğu için başka doktora gorundum bana yumurtaliklarin aşırı şişmiş dedi bir sakıncası olurmu kendi doktorumu aradım hemşire size dönecem dedi daha aramadim
Merhabalar : 2 hafta sonra yapılacak usg de kalp atımının duyulması gerekır.Karında şışkınlık , nefes darlıgı, ıdrar mıktarında azalma, tek yastıkta yatamama ( ohss bulguları ) var ıse tedavınızı yapan hekım ıle temasa gecmenızı tavsıye ederım.
Daha fazla bılgı ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Gecmıs olsun dıleklerımle.

Back