Tüp bebek

Hocam yardım edin

• Evet

OY: 11 91,7%
  • Hayir

OY: 0 0,0%
  • Evet

OY: 2 16,7%

• Ankete Katılan
    12
Ben fark etmedim siz zaten yazmissiniz tek basina kaynatma olmaz diye.... Siz yaninda neler yaptiniz ayrintili anlatirmisiniz...ve hangi ildesiniz.... Tsk Ler...
evet kaynatmıyordum,kaynamış suya atıp demliyordum.beraberinde proxeed yada emodex kullandık çok emin değilim iki takviyeyide kullandıkta hangisini o dönem kullandık emin değilim.bide prengly iğne kullandı.adanadaydık.keçi boynuzu kaynattım içirdim,nohut kaynattım aklıma geldikçe.

Proxed plusa Ben kullanmadim banada bunu aciklayan olmadi bi anlatirmisinz caksirle kullanayim ve nereden aldiniz... Her eczanede varmi
içinde çeşitli bitkiler vitaminler olan bir gıda takviyesi.bunun şimdi daha kapsamlısı daha çok şey içinde olanı çıkmış ben bir öğrenip arkadaştan adını yazayım size.her eczanede olmuyor bunlar ama isteyince depodan getirtebiliyorlar.

Promotil M adı aynı proxeed gibi şase buda.

Merhaba cnm bende uludağ Üniversitesinde tedaviye basladm ne yaptın hangi asamadasin merk ettm
testler verdi smier testi yaptı sonra kan testi smier temiz cıktı diğeri de sanırım yumurtalıklarla ilgili adedin 21 günü yaptırdılar eşimden test istediler onu yaptırdık normalde eşime 17 marta sperm testi verdiler nisana randevu verdiler ama biz dışarda testi yaptırınca 9 şubata gün verdiler fakat aşılama yapıcaz 2 kere sonra tutmazsa tüp bebek yapıcaklarmış ben bir dış gebelik geçirdim ondan dolayı bir tüpüm yok ama gebeliğe engel bir durumda yokmuş laparoskopi oldum tüpüm açık çıktı ama yapışıklık çok varmış temizlediler olmadı yine deo yüzden tüp bebeğe yönlendirdiler

testler verdi smier testi yaptı sonra kan testi smier temiz cıktı diğeri de sanırım yumurtalıklarla ilgili adedin 21 günü yaptırdılar eşimden test istediler onu yaptırdık normalde eşime 17 marta sperm testi verdiler nisana randevu verdiler ama biz dışarda testi yaptırınca 9 şubata gün verdiler fakat aşılama yapıcaz 2 kere sonra tutmazsa tüp bebek yapıcaklarmış ben bir dış gebelik geçirdim ondan dolayı bir tüpüm yok ama gebeliğe engel bir durumda yokmuş laparoskopi oldum tüpüm açık çıktı ama yapışıklık çok varmış temizlediler olmadı yine deo yüzden tüp bebeğe yönlendirdiler
Anladm cnm gecmis olsn bende bugn universite ye gittm kistler icn son ignemi oldm tedavye baslcaz şubatta bencde tüp bebek dha iyi asilama tutma ihtmli dha düşük hakkmzda hayrlsi olsn

Anladm cnm gecmis olsn bende bugn universite ye gittm kistler icn son ignemi oldm tedavye baslcaz şubatta bencde tüp bebek dha iyi asilama tutma ihtmli dha düşük hakkmzda hayrlsi olsn

amin canım herşeyin hayırlısı ne bileyim ilk aşılama dediler 2 kez devlet veriyormuş bu hakkı inş tutar da tüpe gerek kalmaz nasip artık herşey 9 şubata ne kaldıki şurda :) heyecan yapıyorum valla ne olucak diye

amin canım herşeyin hayırlısı ne bileyim ilk aşılama dediler 2 kez devlet veriyormuş bu hakkı inş tutar da tüpe gerek kalmaz nasip artık herşey 9 şubata ne kaldıki şurda :) heyecan yapıyorum valla ne olucak diye
İnşallah tutar cnm sen ozamna kadar bütün evraklarni tamamla cnku cok ugrastryolar

yoo hayır heyet raporu falan yok öylee birseyde demediler[/Q

30 hazıranda laparoskopi oldum doktorum 3 ay sonraya randevu verdi gittim herşey normal dedi test yaptırdı teste göre bana 3 ay zaman verdi olmazsa tüp bebek dedi aralık 30 randevu verdi tüp bebek için olmadıysa normal yolla uzatmayalım dedi yaşımda 34 olunca :)

nasıl alınıyor heyet raporu
Üroloji doktoru eşinden sperm testi kan testi bide ultrason istyo onlarn sonuclarina bakip heyt raporu yaziyo tüp bebek tedavisine başlayabilir dye. Daha bende sonuçları doktra göstercem 1 şubata randevu verdiler

sperm testini tüp bebekteki doktor istedi ama kan testi falan istemediler ultrasonda istemediler

Back
X