tüp bebek

berna32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
3
1
1
41
merhabalar ilk defa üye oluyorum konuya nasıl gireceğimi bende bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim
insanın başına gelmeden bilmiyor ben 32 yaşındayım 2 yıllık evliyim . 3 kez çikolata kistin den ameliyat oldum 2011 2012 2013 - 1 yıl arayla, aranızda çikolata kistin den bnm gibi 2/3 kez ameliyat olup tüp bebek
tedavisi olan var mı ? ve anne olan . birisi okuyup cevap verirse çok sevinirim

Canım ben 2 kez ameliyat oldum bir yumurtalığım alındı ve şuanda tüp bebek için tedaviye başladım yarın yumurta toplama işlemi yapılacak hayırlısıyla ilk denemem.

Allah izin verirse olur ama tabi stresli bir süreç yumurta sayım düşük oyüzden dahada strese giriyorum ama inşallah güzel haberler alırm ve seninlede paylaşırım... 2 yıl boyunca dr a gittinmi hiç?

öncelikle çok saol yazdığın için . inş en yakın zaman da hayırlı haber alırsın
Benım yumurtalıklarım duruyor tüpün bir tanesi iptal diğeri çalışıyor . dr gittim tüp bebk içim ameliyat dediler çalışmayan tüp alınması veya bağlanması gerekiyormuş ama bnm ameliyatlarım zor oldu biraz yapışıklık var çok içte dr bir tanesi seni riske atamam dedi bir dr önerdi korkuyorum Allah ım kim istiyorsa versin rabbim zor bir süreç beni bekliyor ve bnm gibi bir çok insanı belkide

Canım cuma günü yumurta toplama işlemim gerçekleşti 4 yumurta toplandı 4 üde döllendi bugün transfer için 12 de çağırıyolar sonuna geldim artık tedavinin sadece bebişimin bana tutunması kaldı inşallah Allahın izni ile oda olur yani umutsuzluğa kapılma sakın dr un güvenilir biri ise bence dediğini yapmalısın canım

İnşallah hayırlı haberler alırsınız .

Benim bir arkadaşım 2 ya da 3 kere ameliyat olmuştu çikolata kistleri nedeniyle, 4. Tüp bebekte hamile kaldı, oğlu var şimdi.

çook sevindim inş hayırlı haber verirsiniz. rabbim kim istiyorsa hayırlısı ise nasip etsin

Arkadaşlar merhaba. Benim bir sorum olacaktı tüp bebek tedavisi sürecindeyim yarından itibaren lucrin iğne kullanmaya başlayacağım ama kutunun içinde yalnız bir adet ilaç çıktı ve şişenin içinde çok minik ilaç var 12 gün kullanmam lazım nasıl yetecek acaba ilacı tekrar alıyormuyuz

EVEt canım tek kullanımlık her kaç adet yazdıysa doktorun okadar alıcaksın bişey demedimi doktor sana?

Tabi sen yinede dr una sor kaç doz kullanıcaksın nekadar doz uygulayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…