Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah Can'ım
Az evvel haber aldim iki yumurtam bolunmus biri tam performansda digeri biraz geriden geliyor ama kullanilabilir.cok sevincliyim .yarin 10.30 da transfer icin hastanede olucam.

Az evvel haber aldim iki yumurtam bolunmus biri tam performansda digeri biraz geriden geliyor ama kullanilabilir.cok sevincliyim .yarin 10.30 da transfer icin hastanede olucam.
gerçekten mi hayırlısı olsun inşallah bebeişin sana tutunsun bize hayırlı haberlerini ilet

Çok sevindim canım bizi de haberdar et yarın transferin olursa en geç 12 güne kadar müjdeyi alırsın inşallah canım benim dikkat et kendine

Çok sevindim canım bizi de haberdar et yarın transferin olursa en geç 12 güne kadar müjdeyi alırsın inşallah canım benim dikkat et kendine
Mutlaka yazicam canim hepimiz icin hayirlisi insallah

Güzel haberlerini verirsin inşallah Allah isteyen herkese bu mübarek günün hatrına evlat sevgisini tattırsın

Transfer oldu arkadaslar.bugun inanilmaz duygular yasadim.tarifi yok.rabbim olmayan herkese nasip etsin.2 embrio transfer edildi.hersey yolunda gitti.rabbim yardim ederse ol derse olucak otesi yok.ne yapsak bos.hayirlisi insallah.ayin 11 inde kan tahlili bakilicak gebelik icin.umarim buraya hayirli haberler yazarim.

Transfer oldu arkadaslar.bugun inanilmaz duygular yasadim.tarifi yok.rabbim olmayan herkese nasip etsin.2 embrio transfer edildi.hersey yolunda gitti.rabbim yardim ederse ol derse olucak otesi yok.ne yapsak bos.hayirlisi insallah.ayin 11 inde kan tahlili bakilicak gebelik icin.umarim buraya hayirli haberler yazarim.
cnm çok sev,ndm Allah bizede yaşatsın inşallah kısa zaman mübarek günde dua edelim birbirimize

Çok güzel bi güne denk geldi ama içimden gelen his olacak canım inşallah bol bol dua et ben dün çok ağladım dua ettim Allah'ıma eşim de çok heyecanlı benimle uğraşıyor banka para vs zor bi süreç inşallah alnımızın akıyla çıkacağız hepimiz hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlı kandiller

Ins canim sanada hayirli kandiller

merhabalar allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah.ben de evlat hasreti cekenerdenim.31 yaşındayım.6 yıllılk evliyim.klomen tedavıleri ve 2 aşılamam oldu sonuc negatif.okadar umutsuzluga dusuyorum ki artık.onceleri hashimato tıroıdım vardı sadece.aşılmadan sonra cikolata kıstıyle tanıstım.şimdi o da sorun oldu bana.kımseyle dertlesemıyorum.burda sizlere anlatmak ıstedım.izmirde yasıyorum.tup bebege baslıcaz.israel aruh a gitmeyi düsünüyorum sımdılık.sıze sorum olacaktı.tüp bebek için gidildiğinde hangi testler isteniyor.ve o ay tedaviye baslanıyormu yoksa once o ay gereklı tahllıer mı olyur.eşimin yılık ızınıne denkgetirmek ıstıyoruz.ona gore gitmek ıstıyorum.bana yardımcı olur musunuz.

merhabalar allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah.ben de evlat hasreti cekenerdenim.31 yaşındayım.6 yıllılk evliyim.klomen tedavıleri ve 2 aşılamam oldu sonuc negatif.okadar umutsuzluga dusuyorum ki artık.onceleri hashimato tıroıdım vardı sadece.aşılmadan sonra cikolata kıstıyle tanıstım.şimdi o da sorun oldu bana.kımseyle dertlesemıyorum.burda sizlere anlatmak ıstedım.izmirde yasıyorum.tup bebege baslıcaz.israel aruh a gitmeyi düsünüyorum sımdılık.sıze sorum olacaktı.tüp bebek için gidildiğinde hangi testler isteniyor.ve o ay tedaviye baslanıyormu yoksa once o ay gereklı tahllıer mı olyur.eşimin yılık ızınıne denkgetirmek ıstıyoruz.ona gore gitmek ıstıyorum.bana yardımcı olur musunuz.
merhaba cnm,

bende çikolata kistiyle mücadele halindeyim boyutu nedir öncelikle ?
öncelikle tavsiyem sağlık raporu çıkarman zaten o aşamada tüm tetkikler yapılıyor, yapman gereken bi araştırma hastanesine gidip infertilite ile görüşüp ordan tüp bebeğe yönlendirmeleri tahliller alıp komiteye sunulup veriliyor rapor..
sonrasında istediğin özel yere yarı fiyatına sağlık raporu geçen yerde yaptırabiliyorsun,,
ama o tahlilleri yapmadan sana tüp bebek yapğmayacaklardır bilgin olsun
devlet hastanesinde uğraşıcaksan sendende eşincende alacakları tahliller en fazla 3 ay sürüyor ..
onun dışında tahlilleri özelde yaptırman maliyetli ama kısa sürüyor 1 ay kadar falan sürer..
eşine ihtiyacın olacak zman sadece tüp bebek transfgerleri zmanları yani o aşama
o yzden ona göre zmanlama belirlemenz önce bi devlete kadın doğuma gitmen lazm..

tesekkür ederim cnm cavebın için.3cm kıstım.ancak tedavilerimi hep özelde yaptırdım oyuzden tup bebek için rapor alamam diye biliyorum.bi de cok uzun sürüyormus ugraslı olcak.yaşım 31 ve vakit kaybetmek istemiyorum aslında.normal delet hastanesıne gıtsem kadın doguma o tahlıllerı yaptırabılır mıyım.amh yapılmıoymus sanırım devlette.

Canım bizde eşim izne ayrılınca gideceğiz aslında soruna bağlı bi konu bu ilk görüşmede bebeğin neden olmadığını anlamaya çalışıyor doktor ona göre de ultrason vs veriyor kişiye göre değişen ilaçlar veriyor başlıyor bizzat doktor asistanıyla konuştum adetin 2. Veya 3. Günü de tedavi başlıyor yani yumurtalara falan bakılıyor o gün çok uzun süren bi süreç değil bir de hastaneye toplam 4 kere gidiliyor bu süreçte ama dediğim gibi hastadaki soruna göre değişiyor inşalah bizde Nisa'n sonu hastaneye gideceğiz eşim izne ayrılıyor o zaman kredimizi çektik paramız hazır hepimiz için hayırlısı olsun Kafana takma Allah ne yazdıysa o olur canım

Canım bizde eşim izne ayrılınca gideceğiz aslında soruna bağlı bi konu bu ilk görüşmede bebeğin neden olmadığını anlamaya çalışıyor doktor ona göre de ultrason vs veriyor kişiye göre değişen ilaçlar veriyor başlıyor bizzat doktor asistanıyla konuştum adetin 2. Veya 3. Günü de tedavi başlıyor yani yumurtalara falan bakılıyor o gün çok uzun süren bi süreç değil bir de hastaneye toplam 4 kere gidiliyor bu süreçte ama dediğim gibi hastadaki soruna göre değişiyor inşalah bizde Nisa'n sonu hastaneye gideceğiz eşim izne ayrılıyor o zaman kredimizi çektik paramız hazır hepimiz için hayırlısı olsun Kafana takma Allah ne yazdıysa o olur canım
allah razı olsun cnm allah hepımızın gonlune gore verir inş.bizde mayıs bası gidicez.allahım ol derse olur ınsallah

zor olan tüp bebek değil oraya kadar gelen süreç
2 kere aşılama yaptırdım sürecin bi kısmına alışkınım fakat yumurta toplama işlemi ve transferi çok merak ediyorum,, şuan ikinci aşılamanın bekleme sürecindeyim tutmazsa tüp bebek yaptırıcaz doktor arayışındayım birde işte sorduğum soru

Back
X