Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uzun zamandır mesaj yazan yok sanırım. Acaba yenilerde ya da Nisan 2017'de tüp bebk tedavisi gören var mı? Benim transferin3. Günü. Ankara Centrum tüp bebek merkezinde yaptırdım. Daha önce kızımın tedavisinde de oraya gitmiştik ve 4 yaşında bir kızım var. Kardeş isteği olunca ve sol overdeki kisttim çikolata kist gibi durunca bir kez daha anne olmayı denemek istedim. Kısmet! 08 Mayıs'ta Bhcg ye baktıracağım. Benim gibi tedaviye başlamış umutlara bağlanmış herkesin olumlu haberler almasını diliyorum...
Uzun zamandır mesaj yazan yok sanırım. Acaba yenilerde ya da Nisan 2017'de tüp bebk tedavisi gören var mı? Benim transferin3. Günü. Ankara Centrum tüp bebek merkezinde yaptırdım. Daha önce kızımın tedavisinde de oraya gitmiştik ve 4 yaşında bir kızım var. Kardeş isteği olunca ve sol overdeki kisttim çikolata kist gibi durunca bir kez daha anne olmayı denemek istedim. Kısmet! 08 Mayıs'ta Bhcg ye baktıracağım. Benim gibi tedaviye başlamış umutlara bağlanmış herkesin olumlu haberler almasını diliyorum...
Canım bende gittim yalnız bu ay adetim bitince hsg istedi sonraki ay başlayacağız mayıs yanı aslında bi problem Yok ama önlem için istiyorum dedi doktor sorunum belli çünkü tüplerim Yok ama dedi olur ya bi sorun çıkmasın üzülmeyelim gol yemeyelim dedi yoksa bu ay başlayacaktık artık mayıs adetimle olacak inşallah benim de inşallah pozitifi görürsün tekrardan kaç kere yaşasak az bu duyguyu
Kızlar bayramdan sonra tüp bebek yaptırmak istiyorum ama tam bayram da adet olcam galiba.adet geciktirici kullansam bi sorun olur mu bi fikriniz varmi lutfen
Kızlar bayramdan sonra tüp bebek yaptırmak istiyorum ama tam bayram da adet olcam galiba.adet geciktirici kullansam bi sorun olur mu bi fikriniz varmi lutfen
Sonucunuz nedir canım merak ettim benim de bu ay adetiyle başlayacak hsg sperm testi temiz çıktı kan testlerimi de çıkarıp haftaya sonuç göstereceğim adetimle de iğneler falan başlayacak inşallah
Merhabalar. 13 yıldır evliyım ve çocuk doğuramıyorum. Seneler doktorlara gidip bu problemi çözmeye çalışıyordum,ama gördüğünüz gibi hala çözemedim,zamanlar değişip yeni ve çağdaş teknoloji üretiyorlar,bana tavsiye edebilecek bir şeyiniz var mı?