Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim bu yüzden şubat ayında başlamam gereken tedaviyi ilaç bulamadığım için iptal ettim. Rapor deyince hepsi geri çevirdi. Gerçi piyasada ilaçta yoktu. Dün cetrotide aradım. Eşim ayrı ben ayrı en az 30 eczane aradık. En sonunda bir tanesinde bulduk. Dün aradığım bir eczaneye 1 adet cetrotide ihtiyacım var. Sizde var mı diyorum. Bana "valla bizimde ihtiyacımız var piyasada yok" diye cevap veriyor..Vallahi o kadar çok öfke kusan cümleler yazmka istiyorum bu düzen hakkinda sizlere anlatamam. Devlet sözde hak tanıyor. 2 ay uğraşıp heyet raporu çıkardık Eylül ayında çıktı bu rapor. Aralik ve Mart'ta aşılama yapıldı. Sadece 2 kutu iğneyi eczaneler raporu kabul etmediği için özel aldim 1700 tl. Nasil kabul edilmiyor derseniz.o gün size yazilan ilaclar icin rapir veriyorla. Bu raporlar da aksam 5 de sisteme düşüyor. Sistemde görmedikleri için elinizde ilaçları alacağıniza dair belge olsada vermiyorlar. İlac yok diyorlar. Ben iki aşılamadan sonra. Tupe geçmek istedim yoksa 6 tane aşılamada yapılabilir ben tercih etmedim. En az iki çünkü. Ve dun tup denild. İlac recete rapor hersey tamam. İnanin yalan degil esim 20 tane eczaneye sordu. Ben tlfsan en az 20 eczane aradim. Ve yok diyolar yok. Ve 8.000 ne yakin tutan ilaçlar 6000 oldu raporla. Yani destek bu. Ki bi kutu ilacim hala piyasa da yok. Oda 2000 tarnsfer ücreti 1500. Bu zaman icersinde çöküşünüz ise maddiyatla olculemez. Dun ki üzüntü ve stres ve girdiğimiz borç sadece evlat hasreti için. ( Genel bilgilendirme yapmak istedim belki merak edip okuyan olur isine yarar.) Bu arada az once yalandan bi eczaneyi arayip özel alicam varmi bu ilac dedim oda kalem seklinde hazir yok flakon olarak kendimiz hazirlalacagimiz sekilde olan iğne var getirelim dedi. Ee iste sistem bum kim kime dum duma..
Ne diyelim ki haram zıkkım olsun hepsine bizi bu durumlara dusurenlere bile isteye eziyet edenlere. O ilacı ben bulamadım mesela alamadim napicam bilmiyorum.Sizi çok iyi anlıyorum. Benim bu yüzden şubat ayında başlamam gereken tedaviyi ilaç bulamadığım için iptal ettim. Rapor deyince hepsi geri çevirdi. Gerçi piyasada ilaçta yoktu. Dün cetrotide aradım. Eşim ayrı ben ayrı en az 30 eczane aradık. En sonunda bir tanesinde bulduk. Dün aradığım bir eczaneye 1 adet cetrotide ihtiyacım var. Sizde var mı diyorum. Bana "valla bizimde ihtiyacımız var piyasada yok" diye cevap veriyor..
Ne diyelim ki haram zıkkım olsun hepsine bizi bu durumlara düşürenlere bile isteye eziyet edenlere. O ilacı ben bulamadım alamadim ne yapacağım bilmiyorum.Sizi çok iyi anlıyorum. Benim bu yüzden şubat ayında başlamam gereken tedaviyi ilaç bulamadığım için iptal ettim. Rapor deyince hepsi geri çevirdi. Gerçi piyasada ilaçta yoktu. Dün cetrotide aradım. Eşim ayrı ben ayrı en az 30 eczane aradık. En sonunda bir tanesinde bulduk. Dün aradığım bir eczaneye 1 adet cetrotide ihtiyacım var. Sizde var mı diyorum. Bana "valla bizimde ihtiyacımız var piyasada yok" diye cevap veriyor..
Nerede ikamet ediyorsunuz?Ne diyelim ki haram zıkkım olsun hepsine bizi bu durumlara dusurenlere bile isteye eziyet edenlere. O ilacı ben bulamadım mesela alamadim napicam bilmiyorum.
Ben koç üniversitesi hastanesinde yaptırıyorum.Siz nerde yaptırıyorsunuz. Hangi hastane. Ben cam sakurada yaptırıyorum.
Bu arada hangi eczane bana yazabilirmisiniz. Bende oradan temin edebilirim belkiBen koç üniversitesi hastanesinde yaptırıyorum.
Yasadiginiz durum adina cok üzüldüm gercektenVallahi o kadar çok öfke kusan cümleler yazmka istiyorum bu düzen hakkinda sizlere anlatamam. Devlet sözde hak tanıyor. 2 ay uğraşıp heyet raporu çıkardık Eylül ayında çıktı bu rapor. Aralik ve Mart'ta aşılama yapıldı. Sadece 2 kutu iğneyi eczaneler raporu kabul etmediği için özel aldim 1700 tl. Nasil kabul edilmiyor derseniz.o gün size yazilan ilaclar icin rapir veriyorla. Bu raporlar da aksam 5 de sisteme düşüyor. Sistemde görmedikleri için elinizde ilaçları alacağıniza dair belge olsada vermiyorlar. İlac yok diyorlar. Ben iki aşılamadan sonra. Tupe geçmek istedim yoksa 6 tane aşılamada yapılabilir ben tercih etmedim. En az iki çünkü. Ve dun tup denild. İlac recete rapor hersey tamam. İnanin yalan degil esim 20 tane eczaneye sordu. Ben tlfsan en az 20 eczane aradim. Ve yok diyolar yok. Ve 8.000 ne yakin tutan ilaçlar 6000 oldu raporla. Yani destek bu. Ki bi kutu ilacim hala piyasa da yok. Oda 2000 tarnsfer ücreti 1500. Bu zaman icersinde çöküşünüz ise maddiyatla olculemez. Dun ki üzüntü ve stres ve girdiğimiz borç sadece evlat hasreti için. ( Genel bilgilendirme yapmak istedim belki merak edip okuyan olur isine yarar.) Bu arada az once yalandan bi eczaneyi arayip özel alicam varmi bu ilac dedim oda kalem seklinde hazir yok flakon olarak kendimiz hazirlalacagimiz sekilde olan iğne var getirelim dedi. Ee iste sistem bum kim kime dum duma..
Benim gonalf 450 6 kutu gonalf 300 1 kutu. İlacın tek kutusu 1355 TL şuan. Ki ceriditly bulamadim onu daha almadim. İste bunlar 8000 ne geldi raporla 2000 daha düştü 6000 oldu. Kimseye güvenmediğim için kaziklandigimida düşündüm bi an ama baktım tane fiyati 1300 zaten. Zor süreçler işimizi kolaylaştiran kimse yok malasef. Tanıdık falan hele hic yardımcı olmuyor.Yasadiginiz durum adina cok üzüldüm gercektenevet raporu kimse islemek istemiyor parali satmak islerine geliyor cunku bizde 2 eczane dolastik yok dediler sonra sansimiza tanidigimiz biri denk geldi eczanede ilac mumessili oylelelikle verdiler zorla yani aslinda ilac varmis ellerinde
sunu merak ettim ilaclar 6000 tuttu demissiniz hangi ilaclar 6000 tuttu merak ettim bana toplam 25 kutu ilac yazilmis 10 kutu cetroditly 10 kutu gonal f 300 3 kutu 200 luk progestan 1 tane ovitrelle 1 buyuk kutu gonapepty diye bi igne ben toplamda 25 kutu ilaca 2500 odedim
İstanbul oldugu icinmi boyle acabaBenim gonalf 450 6 kutu gonalf 300 1 kutu. İlacın tek kutusu 1355 TL şuan. Ki ceriditly bulamadim onu daha almadim. İste bunlar 8000 ne geldi raporla 2000 daha düştü 6000 oldu. Kimseye güvenmediğim için kaziklandigimida düşündüm bi an ama baktım tane fiyati 1300 zaten. Zor süreçler işimizi kolaylaştiran kimse yok malasef. Tanıdık falan hele hic yardımcı olmuyor.
Gonalf 300 dediginiz ilacın fiyati 460 civarında ama gonalf 400 un fiayti 1355 tl. Değişik bi sistem. Siz yazdıkça ben arastirip falzla parami verdik diye bakip duruyorum. Yani bana yazilanlar sizinkinden biraz farkliİstanbul oldugu icinmi boyle acababenim gonal f toplamda 3000 doz oluyor gine sizinkinden 300 doz yani bi kutu fazla cok pahaliya vermisler size cidden akıl almıyor
ben 25 kutu ilac aldim kutu bazinda ilaclarin tanesi bana 100 tl ye gelmis oldu hatta ben sasirdim dedim niye ucuz tuttu biz esimle 6000 i gozden cikarmistik
Doz olarak cok bi fark yok aslinda cok uçuk fiyat oynuyo bu ilaclarin arasinda allah sonumuzu hayir etsinGonalf 300 dediginiz ilacın fiyati 460 civarında ama gonalf 400 un fiayti 1355 tl. Değişik bi sistem. Siz yazdıkça ben arastirip falzla parami verdik diye bakip duruyorum. Yani bana yazilanlar sizinkinden biraz farkli
Doz olarak gonalf 300 0.5ml ama gonalf 450 75 ml isim olarak yazıyorum. Yani bizim doz olarak oynamıyor sandığımız sey arasinda bu iki benzeyen sey arasinda fiyat olarak bir uçurum var. Bende 300 lukten bi kutu ayrica aldim bu arada. Cok araştırdım durum bu malasef. Her yere baktık 20 eczaneden fazlaydi bakilan eczaneler. Hastane yanları da dahil. Hepimizin işi rast gitsin inşallahDoz olarak cok bi fark yok aslinda cok uçuk fiyat oynuyo bu ilaclarin arasinda allah sonumuzu hayir etsinins bulursunuz yakin zamanda diger ilaclarinizi tavsiyem tüp bebek hastanesi yakininda olan eczanelerle irtibat kurun telefondan ve durumunuzu anlatin ins yardim eden bir eczane cikar ben devlette yaptiriyorum ilac raporu verirken bana parca parca almayin ilaclari bir eczaneden toplu olarak alin 3 gun gecerli rapor demislerdi yoksa recete iptal oluyormus sanirim eskisehirdeyim ben sizin ordada aynimi ilerliyor durum bilmiyorum