tüp bebekde gonal-f kac ünite ile başladınız

seherim

MELEKLERİM BENİMLE
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
1.713
11
116
41
Bursa
dün adetımın ıkıncı günüydü gonal-f kullanmaya başladım 225 ıle bana sanki cok yüksek gibi geldi siz kac ünite başladınız :uhm:

seherim tedavin hayırlı olsun bende ilk denememde 275 ile başlamıştım daha sonra yumurtaların gelişimine göre 300 e çıkarmıştı dr.um ikinci denemem de 300 ile başlayıp öyle devam etmişti. senin de yumurtalarına göre ayarlıyordur dr.un sen sonucu iyi olacak diye düşün önce Allah a sonra dr.una güven iyi sonuçlar al inş

dozaj kişiye göre değişir.Yaş ve hormon testi sonuçlarına göre dr bir doz belirler.genelde 225 le başlanır tüp bebekte.o yüzden endişelenmene gerek yok.......tedavin hayırlı olsun.

güzelim sen tüp bbekte 225 ile başlamışsın ben 2 aşılamada da 225 ile başladım. yani doktor ayarlıyr merak etme canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

canım herkesin bünyesine ve rahatsızlığına göre değişiyor ben 112.5 la başlamıştım 2 gün sonra 75. 2 gün sonrada 37.5 a kadar düşürdüler çünkü bende polikistik over vardı.

merhaba ben 375 ıle basladım snra 225 yaptım bır hafta surmustu gonal f kullanmam doktor kan degerlerımın? cok yukseldıgını hemen gonal f kesmem gerektıgını sylemıstı ama cok sukurkı hersey yolunda gıttı ve hamıleyım... doktoruna guven bnece bu cok onemlı

Back
X