Tup bebekde gunler

esmer guzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
9
0
36
37
Iyi aksamlar arkadaslar yardimabihtiyacim var .transferde bugun 4 gunum.biraz kasik agrisi disinda hic birsey hissetmiyorum sizler neler yasadiniz paylasir misiniz tsk

Iyi aksamlar arkadaslar yardimabihtiyacim var .transferde bugun 4 gunum.biraz kasik agrisi disinda hic birsey hissetmiyorum sizler neler yasadiniz paylasir misiniz tsk
Umarım olumlu sonuçlanır o tur ağrılar normal iğnelerin etkisi. Ben ilk uc gün full dinlenmistim. Sonrasinda normal rutinime donmustum fakat is vs yapmadim aslinda cok alakasi yokmus ama ben istemedim eğilip kalkmayi ev işi yapmayi öyle kendimde belirtide aramadim cunku arayinca buluyosun kendi kendine belirtiler yasiyosun. Transfer gunu haric 8. Gun evde test yapip silik cizgiyi gordum 9. Gunde kan vermiştim. 11. Haftada kalbi durdu malesef simdi tekrar basladim tedaviye insallah guzel sonuçlar alirsin stres yapma hersey nasip oyle hasta moduna girip devamli da yatma bol bol dinlen gez dolaş Allah ol derse hicbirsey engel olamaz olur 🌸🌸

Birşey hissetmemeniz normal..
Kasık agrisi , adet sancisi, gogus agrilari ,ateş basmalari, vucut sicakligi , akinti vss yaşayacaksiniz bunlarin hepsi ilaçların etkisi.

Umarim guzel sonuçlar alirsinizz ♥️♥️♥️

Umarım olumlu sonuçlanır o tur ağrılar normal iğnelerin etkisi. Ben ilk uc gün full dinlenmistim. Sonrasinda normal rutinime donmustum fakat is vs yapmadim aslinda cok alakasi yokmus ama ben istemedim eğilip kalkmayi ev işi yapmayi öyle kendimde belirtide aramadim cunku arayinca buluyosun kendi kendine belirtiler yasiyosun. Transfer gunu haric 8. Gun evde test yapip silik cizgiyi gordum 9. Gunde kan vermiştim. 11. Haftada kalbi durdu malesef simdi tekrar basladim tedaviye insallah guzel sonuçlar alirsin stres yapma hersey nasip oyle hasta moduna girip devamli da yatma bol bol dinlen gez dolaş Allah ol derse hicbirsey engel olamaz olur 🌸🌸
Insallah sende guzel haberler alirsin cnm Ben sadece ilk gun yattim Sonra normal hayatima abartmadan kendimi yormadan devam ediyorum

6. Denememiz. Bugün sabah test yapmam gerekiyordu ama cesaret edip yapamadım. Sonuç yine negatif olursa o halde işe gidemem diye. Tuvalete gidip gizli gizli ağladım bütün gün. İş çıkışı gidip test yaptıracağım.. Naturel transfer yapıldı. Yani hiç ekstra hormon ilacı almıyorum. Günde 1 tane göbekten iğne dışında iğnem yok. Bir de coraspin içiyorum. İlk günler kasıkta batmalar vardı onlar geçti. Sonrasında 9. Gün bütün gün mide bulantım vardı ama sadece 1 gün sürdü. O günden sonra da iştah kaybım var. Bir de çok üşüyorum.. 6 tedavi içinde bir kere pozitifi görmüştük onda da sevincimiz kısa sürmüştü. Yani yine hiç umudum olmadan test yapmaya gideceğim :(

6. Denememiz. Bugün sabah test yapmam gerekiyordu ama cesaret edip yapamadım. Sonuç yine negatif olursa o halde işe gidemem diye. Tuvalete gidip gizli gizli ağladım bütün gün. İş çıkışı gidip test yaptıracağım.. Naturel transfer yapıldı. Yani hiç ekstra hormon ilacı almıyorum. Günde 1 tane göbekten iğne dışında iğnem yok. Bir de coraspin içiyorum. İlk günler kasıkta batmalar vardı onlar geçti. Sonrasında 9. Gün bütün gün mide bulantım vardı ama sadece 1 gün sürdü. O günden sonra da iştah kaybım var. Bir de çok üşüyorum.. 6 tedavi içinde bir kere pozitifi görmüştük onda da sevincimiz kısa sürmüştü. Yani yine hiç umudum olmadan test yapmaya gideceğim :KK43:
Sizi merak ettim inşallah pozitiftir sonucunuz

Back
X