Tup Bebekde Kan Testi Degerleri

Hulyaaa60

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
67
35
23
45
Arkadaşlar Bana 3 gün transferi ve 2 Embriyo transfer edildi dun beta HCG 337 cikti doktorumuz hayirli olsun dedi ariyarak ve 10 gün sonata cagirdi ama ikinci kez bhcg yi bakmaya gerek duymadi sorduğumuzda gerek yok dedi bu aklima taklidi düşüncelerinizi yazabilir misiniz herkese tskler Allah yardimcimiz olsun

Maşallah değerin çok güzel bende tüp bebek hamilemiyim çok araştırdım kafayı yiyecektim uzanıyordum yazdığını görünce fırladım resmen.çok mutlu oluyorum tutanları görünce.senin için rahat etsin sen git sağlık Ocağı'na yaptır.şimdi şöyle ben ilk testimde 112 yi gördüm doktor tekrar yaptır dedi sağlıklı gebelikmi diye,ama seninki bayağı yüksek cıkmış.7 gün sonra keseyi görmeye git ayyy hadi bakalım.içimden oğlun olur gibi geçiyor.transferin kaçıncı gününden sonra test yaptığını söyleseydin ikiz mi değilmi tahminde bulunurdum.dikkat et kendine ufakta bir tüyo vereyim bol bol ananas ye

Embriyo transferi donmus muydu yoksa normal mi

Normaldi 5 ci denememizdi bi önceki kimyasal oldu 29 dan geri düştü yumurta çok olmuyordu hep 1 tane oluyordu bu sefer 6 taneden 4 su döllenme oldu iki transfer yapildi ama kafama taklidi HCG sonucunu faks çektik doktor hayirli osun ikinciye gerek yok simdilik 10 gün sona kseyi görmeye gelin dedi netdede hep ikinciye bakin 2 karina cikmasi lazim diyince HCG bin ksfama taklidi bu arada çok tsklsr arkadaşlar allah herkese nasip eder insallah

Transferden 12 gününde test yaptirdik ama onuncu gününde idrarda baktik merak edip ikinci çizgi belliydi olsun da cinsiyeti önemli değil 15 yildir bekliyoruz allahim bu sefer verir insallah

Rabbim vermiş 1 tanesi tutmuş 12. Günde yaptırdıysan şuan çok şüphecisin bende öyleydim ama boşunaymış

İnsallah alevcigim verdiğin morel icin çok tskler evet çok supheciyiz esim benden beter 5 ci deneme ve hep negatif olunca böle olduk 15 yildir bekliyoruz zamani gelmiştir inşallah hep dua ediyoruz Allahima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…