• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekkkkkkk

Ayseeeonerr

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
80
-77
18
Eşimle benim sma testim taşıyıcı çıktık rüp bebeğe yonlendirdiler arastırdım ama cok korkuyorum tüp normal yollardan gebe kalmamam gerekiyor

Eşimle benim sma testim taşıyıcı çıktık rüp bebeğe yonlendirdiler arastırdım ama cok korkuyorum tüp normal yollardan gebe kalmamam gerekiyor
Merhaba korkmaniza gerek yok smali bebek daha cok korkutsun sizi allah korusun 😔😔 iyi ki yaptırmışsiniz testi. Tüp bebekten korkmayin ya da sizi korkutan nedir yardimci olmak isterim bgi verebilcegim bir noktaysa 🙏 sevgiler

Korkmayın tüp bebek tedavisi aslında zor bir süreç gibi görünsede sonunu düşününce motive oluyor insan rabbim inanın bir kolaylık veriyor test yapmanız iyi olmuş en azından çözümü olan bir konu öyle düşünün🌸😊 korktuğunuz konu nedir iğne vurunmak falan mı ?

Korktuğu konu şöyle ki bu normal bi tüp bebek değil. Gidilen her doktor genetik tanılı tüp bebek öneriyo ama devlet hastanesinde böyle bi uygulama yok maalesef ve insan önünü göremiyor. Testi yaptılar evet ama sonrası yok ben de aynı durumda olduğum için biliyorum

Korktuğu konu şöyle ki bu normal bi tüp bebek değil. Gidilen her doktor genetik tanılı tüp bebek öneriyo ama devlet hastanesinde böyle bi uygulama yok maalesef ve insan önünü göremiyor. Testi yaptılar evet ama sonrası yok ben de aynı durumda olduğum için biliyorum
Bize genetik tanı fln demediler neden acaba herkese denir mi bu peki

Back
X