Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Normal doktora göre 6+0 şuan ama Gökhan bey 6+2

Geçen cuma test yaptım 8. Gün 166
10 gün 500 lerde doktor yaptırma dedi daha 20 Şubat'ta çağırdılar kese için bugün kasiklarima inanılmaz bir ağrı girdi resmen yuruyemedim peşinden de açık kahve lekelenme oldu ama çok az doktoru aradım progestan iğne yapıp bugün dinlen dedi ben yine dayanamayıp kan testi yaptım çok şükür 2000 lerde birşey çıktı inşallah sağ salim kucağınıza alırız hep bir pimpirik böyle yumurta oldumu dollendimi tuttumu şimdide keseyi gorseydik

Git normal doktora keseyi gör cnm

Kızlar bebişlerini görenlere 41 kere maşallah diyeyim.
Benimde bugün kontrolüm vardı,miniğimi gördük kalp atışlarını duyduk,Allahıma binlerce kez şükürler olsun,kanama alanı yoktu bu habere çok sevindim ama düşük riskim yinede var endometriozis hastasıyım çünkü.

Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. Çok dikkat et

Ya benimde dün akintiyla birlikte kirmiziilk geldi. Acile gittim kalp atımı vardı . Bugün yine az önce bu sefer kırmızı lekelenmem gelDi peçeteye. Çok korkuyorum acaba düşecekmi.. 6+5 im.

Çok güzel bi haber inşallah bizlerde böyle güzel haberler veririz Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

selam kızlar, bende cumartesiyi bekleyemedim kontrole gittim. 2 adet kese göründü ancak karından baktığı için kalp atışı ve bebekleri görmedik. 1 hafta sonra gel dedi. Alttan baksam duyulur belki dedi ama zorlamayalım dedi. Hakkımızda hayırlısı artık. Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin.

Hayırlı uğurlu olsun canım, kalplerini de duyarsın inşlh

Selam kızlar akşam cronen jelden sonra cok az pembe akıntı gibi bisey oldu panikledim tabiki...Döküntülerde pembe geldi çünkü...Saban doktora gittim ve kalp atışlarını duydum cidden çok güzel ve mucizevi...Allah çok büyük...Kese normal boyutlardaymiş 6 haftalik dedi....kesenin kenarinda cok az kan toplanmis ama normal su an yerlesiyor panik yapacak bisey yok dedi rahatladım...Yarin merkezdeki doktorla randevum var....

Ya benimde dün akintiyla birlikte kirmiziilk geldi. Acile gittim kalp atımı vardı . Bugün yine az önce bu sefer kırmızı lekelenmem gelDi peçeteye. Çok korkuyorum acaba düşecekmi.. 6+5 im.
Polikliniği git yada merkezi ara igne verir yap diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…