Normal doktora göre 6+0 şuan ama Gökhan bey 6+2Maşallah gözün aydın. Evet sesi duyamadık bizde. Görüntü de çok net değil sanki sende öyle mi hissettin. Cihaz mı eski acaba. Sen başka doktorada gitmiştin. Haftasıyla uyumlumu canım benim ki biraz geriden geliyor
Hepimizin yaşadığı duygular o kalp atışını görene kadar emin ol kendimi kötüye hazırladımGözün aydın canım Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah hep bi korku ya birşey olursa ya keseyi görmezsem Rabbim sonunu hayır eylesin
Ay ne güzel haberArkadaşlar bugun bizde kalp atışlarımızı duydum çok farklı garip bi duyguydu 6+6 olmuşuz
Git normal doktora keseyi gör cnmGeçen cuma test yaptım 8. Gün 166
10 gün 500 lerde doktor yaptırma dedi daha 20 Şubat'ta çağırdılar kese için bugün kasiklarima inanılmaz bir ağrı girdi resmen yuruyemedim peşinden de açık kahve lekelenme oldu ama çok az doktoru aradım progestan iğne yapıp bugün dinlen dedi ben yine dayanamayıp kan testi yaptım çok şükür 2000 lerde birşey çıktı inşallah sağ salim kucağınıza alırız hep bir pimpirik böyle yumurta oldumu dollendimi tuttumu şimdide keseyi gorseydik
Görünür mu ki canım o zaman niye o kadar sonraya gün verdiler acabaGit normal doktora keseyi gör cnm
Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. Çok dikkat etKızlar bebişlerini görenlere 41 kere maşallah diyeyim.
Benimde bugün kontrolüm vardı,miniğimi gördük kalp atışlarını duyduk,Allahıma binlerce kez şükürler olsun,kanama alanı yoktu bu habere çok sevindim ama düşük riskim yinede var endometriozis hastasıyım çünkü.
Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. Çok dikkat et
Tatlım merkezdeki makinalar cok gelismis olmadigi için görünmüyo. Ben kalp atışı içinde özele gittim doktor baya büyüdükten sonra burda duyabiliriz demiştiGörünür mu ki canım o zaman niye o kadar sonraya gün verdiler acaba
Kızlar bebişlerini görenlere 41 kere maşallah diyeyim.
Benimde bugün kontrolüm vardı,miniğimi gördük kalp atışlarını duyduk,Allahıma binlerce kez şükürler olsun,kanama alanı yoktu bu habere çok sevindim ama düşük riskim yinede var endometriozis hastasıyım çünkü.
Çok güzel bi haber inşallah bizlerde böyle güzel haberler veririz Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun canım, kalplerini de duyarsın inşlhselam kızlar, bende cumartesiyi bekleyemedim kontrole gittim. 2 adet kese göründü ancak karından baktığı için kalp atışı ve bebekleri görmedik. 1 hafta sonra gel dedi. Alttan baksam duyulur belki dedi ama zorlamayalım dedi. Hakkımızda hayırlısı artık. Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin.
Görünür cogumuz gittik bekleyemedikGörünür mu ki canım o zaman niye o kadar sonraya gün verdiler acaba
Polikliniği git yada merkezi ara igne verir yap diyeYa benimde dün akintiyla birlikte kirmiziilk geldi. Acile gittim kalp atımı vardı . Bugün yine az önce bu sefer kırmızı lekelenmem gelDi peçeteye. Çok korkuyorum acaba düşecekmi.. 6+5 im.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?