Cnm sonda takımlar uyusturdukran sonra biliosun bile.bana rahman yapılmadı. Sezeryan dan çıktığım belli bir süre sonra ıçeçen serbest olunca nescafe iç dedi doktorum bn bol bol içtim bol şekerli süt olsun diye ishal oldum:)DaDLiShey kizlar 37+1 de kismetse pazartesi doguma giriyorum bende :) rabbim hepimize yardim etsin. sezaryende lavman yapiliyor mu ve diren takiliyor mu bilginiz var mi?
Canım dikiş yeri ne zaman iyilesiyor duş ne zaman alınıyor. Görüntü olarak nasıl duruyor bende sezeryan olucam haftayaCnm sonda takımlar uyusturdukran sonra biliosun bile.bana rahman yapılmadı. Sezeryan dan çıktığım belli bir süre sonra ıçeçen serbest olunca nescafe iç dedi doktorum bn bol bol içtim bol şekerli süt olsun diye ishal oldum:)
Canım sen genel anestezimi oldun yoksa belden aşağımı? Bebişler nasıl? Sütün? Tavsiye edebileceğin şeyler var mı bize?Cnm sonda takımlar uyusturdukran sonra biliosun bile.bana rahman yapılmadı. Sezeryan dan çıktığım belli bir süre sonra ıçeçen serbest olunca nescafe iç dedi doktorum bn bol bol içtim bol şekerli süt olsun diye ishal oldum:)
Çok geçmiş olsun canım moralini bozma Allah yardımcın olsun, inş. En kısa zamanda sende bebeğinde iyi olursunuzMerhaba kizlar bende perşembe epidural sezeryan ile doğum yaptım. . Plasentâ previa nedeniyle bir gün yoğun bakımda kaldım. Bebeğim 36 hafta 6 gunluk doğdu ama doğum sırasında amniyon sivisi yuttugu için suan yeni doğan yoğum bakımda gözetim altında. Ne zaman çıkar bilmiyorum moralim çok bozuk benzer olay yaşayan varmı. Şuan hicbir cihazà bağlı değil sadece takip ediliyor.
Gayet kırmızı kırmızı koca koca çatlaklarım var elimle dokunduğumda hissediliyo 2 günde oldu benim birdenKızlar sizin çatlaklarınız ne renk ve dokundugunuzda elinize yarık yarık geliyomu izler?
Canım bende olmadı şükür:) bu hamileliği de çatlaksız atlatmış olacağım sanırım :)))Kızlar sizin çatlaklarınız ne renk ve dokundugunuzda elinize yarık yarık geliyomu izler?
Geçmiş olsun canım, ayrıca sağlıkla büyüt bebeğini. Ben ilk defa duyuyorum bu durumu. Doktorlar ne diyor? Cihaza falan bağlı değilmiş çok şükür, sıkıntı yok demekki, tedbir amaçlıdır. Sen sıkma canını ki sütün etkilenmesin. İnan geçiyor hepsi. Şuan En çok onun senin sütüne ihtiyacı var. Moralini bozma sakın. Kilosu falan nasıl?Merhaba kizlar bende perşembe epidural sezeryan ile doğum yaptım. . Plasentâ previa nedeniyle bir gün yoğun bakımda kaldım. Bebeğim 36 hafta 6 gunluk doğdu ama doğum sırasında amniyon sivisi yuttugu için suan yeni doğan yoğum bakımda gözetim altında. Ne zaman çıkar bilmiyorum moralim çok bozuk benzer olay yaşayan varmı. Şuan hicbir cihazà bağlı değil sadece takip ediliyor.
Kilosu haftasina gore iyi ama işte insan korkuyor.Canım bende olmadı şükür:) bu hamileliği de çatlaksız atlatmış olacağım sanırım :)))
Geçmiş olsun canım, ayrıca sağlıkla büyüt bebeğini. Ben ilk defa duyuyorum bu durumu. Doktorlar ne diyor? Cihaza falan bağlı değilmiş çok şükür, sıkıntı yok demekki, tedbir amaçlıdır. Sen sıkma canını ki sütün etkilenmesin. İnan geçiyor hepsi. Şuan En çok onun senin sütüne ihtiyacı var. Moralini bozma sakın. Kilosu falan nasıl?
Pffd yaaGayet kırmızı kırmızı koca koca çatlaklarım var elimle dokunduğumda hissediliyo 2 günde oldu benim birden
Korkma canım. Sen şuan hassassın. Güçlü olmaya çalış. Bolca sütün olsun inşAllah. Çabuk toparlanır merak etmeKilosu haftasina gore iyi ama işte insan korkuyor.
Moralini yüksek tut canim tedbir amaçlı tutuluyordur bi kaç gün sonra çıkarırlar inşallah.Merhaba kizlar bende perşembe epidural sezeryan ile doğum yaptım. . Plasentâ previa nedeniyle bir gün yoğun bakımda kaldım. Bebeğim 36 hafta 6 gunluk doğdu ama doğum sırasında amniyon sivisi yuttugu için suan yeni doğan yoğum bakımda gözetim altında. Ne zaman çıkar bilmiyorum moralim çok bozuk benzer olay yaşayan varmı. Şuan hicbir cihazà bağlı değil sadece takip ediliyor.
Çok çok geçmiş olsun canımMerhaba kizlar bende perşembe epidural sezeryan ile doğum yaptım. . Plasentâ previa nedeniyle bir gün yoğun bakımda kaldım. Bebeğim 36 hafta 6 gunluk doğdu ama doğum sırasında amniyon sivisi yuttugu için suan yeni doğan yoğum bakımda gözetim altında. Ne zaman çıkar bilmiyorum moralim çok bozuk benzer olay yaşayan varmı. Şuan hicbir cihazà bağlı değil sadece takip ediliyor.
Teşekkürler arkadasim. Sut sağip götürüyorum inşallah tez vakitte sağlıkla gelir.Çok çok geçmiş olsun canıminşallah bir an önce bebeğine sağlıkla kavuşursun arkadaşların dediği gibi tedbir amaçlı gözetim altında tutuyorlardır senin durumun nasıl sen iyi olki bebeğinde iyi olsun onun şimdi en fazla senin sütüne kokuna ihtiyacı var Rabbim sana bağışlasın yavrunu sağlıkla bir an önce evinize gidersiniz inşallah
Ertesi günü duş aldım. Yalnız dikiş yeri hmn iyileşmiyor. Ve bnm ilk ayağa kalkışım çok kötüydüCanım dikiş yeri ne zaman iyilesiyor duş ne zaman alınıyor. Görüntü olarak nasıl duruyor bende sezeryan olucam haftaya
Hayatim hiç korkma .anne karnındayken yutanda var.önlem amaçlı tutuyorlar dır. Sarılık ciktimi hiçbir cihaza bağlı değil diosun ışık veriolar miMerhaba kizlar bende perşembe epidural sezeryan ile doğum yaptım. . Plasentâ previa nedeniyle bir gün yoğun bakımda kaldım. Bebeğim 36 hafta 6 gunluk doğdu ama doğum sırasında amniyon sivisi yuttugu için suan yeni doğan yoğum bakımda gözetim altında. Ne zaman çıkar bilmiyorum moralim çok bozuk benzer olay yaşayan varmı. Şuan hicbir cihazà bağlı değil sadece takip ediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?