Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
DaDLiShey kizlar 37+1 de kismetse pazartesi doguma giriyorum bende :) rabbim hepimize yardim etsin. sezaryende lavman yapiliyor mu ve diren takiliyor mu bilginiz var mi?
Cnm sonda takımlar uyusturdukran sonra biliosun bile.bana rahman yapılmadı. Sezeryan dan çıktığım belli bir süre sonra ıçeçen serbest olunca nescafe iç dedi doktorum bn bol bol içtim bol şekerli süt olsun diye ishal oldum:)

Canım dikiş yeri ne zaman iyilesiyor duş ne zaman alınıyor. Görüntü olarak nasıl duruyor bende sezeryan olucam haftaya

Canım sen genel anestezimi oldun yoksa belden aşağımı? Bebişler nasıl? Sütün? Tavsiye edebileceğin şeyler var mı bize?

Günaydın canlar yarın bebeklerine kavuşacak olanlar ben bile heyecanlıyım sizin için siz nasılsınız, ben de bugünde sancı yok Salı benimde kontrolüm eğer açılmam artmışsa 5 cm falan olduysa suni sancı isticem doğurayım artık ilk doğumda suni sancı zor oluyor diyorlar bi fikriniz varmi gerçi epiduralli olcam ne kadar kötü olabilir ki

Hiç çatlak gorunmuyo bende gergin olduğu için gorunmuyordur dediler doğumdan sonra belli olurmus . Ama okuduğum baxi yazılarda pembe olurmuş sonra beyaz renge donusurmus zamanla

Merhaba kizlar bende perşembe epidural sezeryan ile doğum yaptım. . Plasentâ previa nedeniyle bir gün yoğun bakımda kaldım. Bebeğim 36 hafta 6 gunluk doğdu ama doğum sırasında amniyon sivisi yuttugu için suan yeni doğan yoğum bakımda gözetim altında. Ne zaman çıkar bilmiyorum moralim çok bozuk benzer olay yaşayan varmı. Şuan hicbir cihazà bağlı değil sadece takip ediliyor.

Çok geçmiş olsun canım moralini bozma Allah yardımcın olsun, inş. En kısa zamanda sende bebeğinde iyi olursunuz

Kızlar sizin çatlaklarınız ne renk ve dokundugunuzda elinize yarık yarık geliyomu izler?
Canım bende olmadı şükür:) bu hamileliği de çatlaksız atlatmış olacağım sanırım :)))
Geçmiş olsun canım, ayrıca sağlıkla büyüt bebeğini. Ben ilk defa duyuyorum bu durumu. Doktorlar ne diyor? Cihaza falan bağlı değilmiş çok şükür, sıkıntı yok demekki, tedbir amaçlıdır. Sen sıkma canını ki sütün etkilenmesin. İnan geçiyor hepsi. Şuan En çok onun senin sütüne ihtiyacı var. Moralini bozma sakın. Kilosu falan nasıl?

Kilosu haftasina gore iyi ama işte insan korkuyor.

Moralini yüksek tut canim tedbir amaçlı tutuluyordur bi kaç gün sonra çıkarırlar inşallah.

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce bebeğine sağlıkla kavuşursun arkadaşların dediği gibi tedbir amaçlı gözetim altında tutuyorlardır senin durumun nasıl sen iyi olki bebeğinde iyi olsun onun şimdi en fazla senin sütüne kokuna ihtiyacı var Rabbim sana bağışlasın yavrunu sağlıkla bir an önce evinize gidersiniz inşallah

Teşekkürler arkadasim. Sut sağip götürüyorum inşallah tez vakitte sağlıkla gelir.

Hayatim hiç korkma .anne karnındayken yutanda var.önlem amaçlı tutuyorlar dır. Sarılık ciktimi hiçbir cihaza bağlı değil diosun ışık veriolar mi
Korkma cnm hep tedbir amacli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…