Tüp bebekle çocuk sahibi olduktan birkaç sene sonra yeniden deneyenler bakarmisiniz?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
Kizlar aranizda mutlaka ilk bebegini tup bebekle kucagina alip ikincisi olmadigi için yeniden tup bebek deneyen vardir...Benim size bir sorum olacak yanitlarsaniz size duaci olurum inanin....ikinci tup bebek tedavisine gecmeden once yeniden butun tesleri yaptilarmi size en bastan hormon tesleri ve spermiogram mutlaka yapilirda yumurtalik ve rahim filmi çektirdinizmi mesela??

Merhaba ,

İşin ilginç yanı tüp bebek sitesine girdiğim zaman ilk senin açtığın bir sayfayı okuyarak başlamıştım. Sonra takiplerimden yanlış hatırlamıyorsam dondurulmuşlarla oğlun olmuştur. Şükür benim de bir kızım oldu. Şu an 19 aylık ve ben de düşünüyorum. Benim tüp bebekden başka sansım yok. Eşimin 4 yıl önceki spermleri dondurulduğu için.

Ama denemeler okadar beni yormuş ki.. Cesaret edemiyorum. Ama bu yaz muhakkak başlamak da istiyorum. cevap verenler olursa ben de sevinirim.

gulcel...............

Merhaba ,

İşin ilginç yanı tüp bebek sitesine girdiğim zaman ilk senin açtığın bir sayfayı okuyarak başlamıştım. Sonra takiplerimden yanlış hatırlamıyorsam dondurulmuşlarla oğlun olmuştur. Şükür benim de bir kızım oldu. Şu an 19 aylık ve ben de düşünüyorum. Benim tüp bebekden başka sansım yok. Eşimin 4 yıl önceki spermleri dondurulduğu için.

Ama denemeler okadar beni yormuş ki.. Cesaret edemiyorum. Ama bu yaz muhakkak başlamak da istiyorum. cevap verenler olursa ben de sevinirim.

inanirmisin bunu o kadar cok kisi bana soylediki...zamaninda yasadigim stresten o kadar farkli ve çok sayida konu acmisimki hala herkes arama motorunda arama yaptigimda ilk senin konunu gorup okuduk , forumu oyle bulduk falan diyorlar...Allaha sukur oglum oldu evet 2.5 yasinda tam Allah saglik versin...ama sanirim yine kendiliginden olmayacak ve beni yine aldi bir stres, uzuntu ( bende cok yoruldum denemelerden olacagini bilsem dert etmem ama benim SIKINTIM ya yine 5-6 deneme yapmak zorunda kalirsam?esim bu sefer ugrasmazda o kadar zaten var der gelmez benle...o zamalar bile bikmisti artik gitmem diyordu her seferinde ama bir sekilde ikna ediyordum cunku hic cocugumuz yoktu...simdide bazen var bir tane yeter diyor ama tamam bakariz diyor hayir gitmem demiyor ama yine 1-2 seferde olmazsa baslar biktim demeye, hem onun stresi hem olmamasinin uzuntusu perisan olurum ( bende cok sevinicem cevap verenler olursa..ve birkac yeni sorum olacak onlara cok onemli olan...insallah cevap verirler....

peki sen dogumdan sonra korundunmu hiç??ben ocak ayina kadar korundum çok zor bir bebkti benimki cunku..yardim edenim yoktu o yuzden....

canım ben 2.melek için tedavideyim hatta yumurtalrım toplandı donduruldu işim adete kaldı eşimden sperm analizi istemediler bu defa sadece hepatit hıv vs. için kan verdi...yanılmıyorsam hormon testi istediler,bendende tabi ayrıca ben gebelikte istenilen rubella cmv vs. onlar için kan verdim sadece öyle çok meziyetli olmadı anlayacağın rutin tetkikler sadece

anladim canim cok saol ,Allah razi olsun cevap verdigin için muradinada erdirsin insallah...ben en cok rahim filmi istemesinden endiseliyim aslinda benimki çok berbat geçmisti cunku ...kanamam olmustu ve bayilmistim...insallah bendende istemezler...peki ilk randevudan sonra ne kadar zaman sonra 2. tedaviye gectiniz bu sure uzun surmemistir sanirim???testleri geri goturdunuz ve tedaviyi baslattimi doktorunuz???

kızım 14 aylıkken tedaviye başladım gittiğimde sadece rutin kan tetkiklerini istediler başkada bişey istemediler ilk denemem düşükle sonuçlanmıştı 5 ay sonrasında tedavi için gittiğimde yine detaylı tarama yapmamışlardı sorunun ne olduğunu tespit ettikten sonra gerek duymuyorlar galiba

kızım 14 aylıkken tedaviye başladım gittiğimde sadece rutin kan tetkiklerini istediler başkada bişey istemediler ilk denemem düşükle sonuçlanmıştı 5 ay sonrasında tedavi için gittiğimde yine detaylı tarama yapmamışlardı sorunun ne olduğunu tespit ettikten sonra gerek duymuyorlar galiba

evet benimde 3. asilamamda 1 dusugum olmustu sonrasinda 3 asilama 2 tup bebek daha yaptirdik oyle hamile kalabildim...sen sansliymissin ilk denemende hemen olmus....yasin kac canim???ben 29 yasindayim 4 ay sonra 30 olucam cokda gecikmek istemiyorum...

benimde kızımda 2. tedavide oldu ama yinede şanslıyım tabi bakalım 15 mayısta kontrolum var dün adet oldum transfer gününm yaklaşıyor ben 28 yaşındayım tüp bebek için daha yolumuz var yani

benimde kızımda 2. tedavide oldu ama yinede şanslıyım tabi bakalım 15 mayısta kontrolum var dün adet oldum transfer gününm yaklaşıyor ben 28 yaşındayım tüp bebek için daha yolumuz var yani

insallah ilk seferde olur canim...kizin daha kucukmus aslinda iyi cesaret uslu bebek sanirim???

Son düzenleme:
peki sen dogumdan sonra korundunmu hiç??ben ocak ayina kadar korundum çok zor bir bebkti benimki cunku..yardim edenim yoktu o yuzden....

merhaba,

eşim kemo gördüğü için doktorlar normal yoldan çocuğu önermiyorlar. önceki dondurulmuşlar ile olmalı. Kızım o kadar yaramazki 17-18 yaşındaki kiloma düştüm. çok yaramaz...
Ama şanslısın yaşın genç biz hastalıkla uğraşdığımız için geç kaldık çocuk için..
34 yaşında doğum yaptım. şu an 36 ... çok geçmeden denemem gerekiyor

merhaba,

20 aylik bir kizim var, 1 dusuk,2 dis gebe,1 bos gebe normal yolarla kaybetim.daha sonra dis gebe yuzunden tuplerimin ikiside de alindigi icin tek altarnatif tup bebek,4 fransada negatif,1 ankarada négatif, cok sukur 6.inci denememde kizima kavustum cok agladim cok ama asla pes etmedim ve ALLAH izin verirse kizima bir kardes icin cabalayacagim sagligim el verdikce.bakalim tekrar TURKIYE dusunuyoruz MEMORIAL hastanesi hayirlisi insallah birinci denemede olur RABBIM hepimizede yardim etsin.

Son düzenleme:

Allah sabir versin sende çok zor gunler yasamissin...ne oldu peki yaptirdinizmi bir deneme daha bu mesaji yazali 3 ay gecmis sanirim...insallah guzel sonuclarla donmussundur geriye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…