• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebekle Dış Gebelik yaşayanlar ?

bgmblby

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
207
105
103
35
Kizlar selam,

Ben bahceci berfu hanimda tup bebek yaptirdim ancak 6 haftalikken siddetli agri ile gittigimde dis gebelik oldugunu ogrendim. Cok sukur tupume ve yumurtaligima zarar gelmedi ameliyatsiz igne ile hallettim. Böyle bir durum basina gelen var ise paylaşabilir mi ?

Kizlar selam,

Ben bahceci berfu hanimda tup bebek yaptirdim ancak 6 haftalikken siddetli agri ile gittigimde dis gebelik oldugunu ogrendim. Cok sukur tupume ve yumurtaligima zarar gelmedi ameliyatsiz igne ile hallettim. Böyle bir durum basina gelen var ise paylaşabilir mi ?
İğne oldum beta düşmedi sonra ameliyatla tüpümle birlikte embriyoyu da aldılar :(

Ya peki bir daha tup bebek deneyebilirsiniz degil mi veya kendiliginden gebelik ne soyledi drnuz size ?
aradan 6 ay geçti şimdi o dönemden dondurulmuş embrıyo deneyecekler ama virus durumundan dolayı iptal ettiler. Tüpüm alındığından kendiliğinden gebelik ihtimali %50 düştü zaten yoktu . bakalım ne olacak

Back
X