• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebekle düşük yaptım kanamam bittikten 10gün sonra tekrar kanamam başladı

plkstk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
13
0
36
Bursa
34 yaşında ilk tüp denememde hamile kaldım fakat 6.haftada düşük yaptım.kürtaj olmadım ve kanamam 5gün sürdü.10gün sonra tekrar kanamam başladı bugün 4.gün.dr.sordum adet kanamasımı yoksa düşükten dolayımı diye,düşükle ilgilidir dedi ama hiçbir açıklama yapmadı.kanamam ilişkinin ertesi günü başladığı için korkuyorum.rahim ağzında yara varsa kanama olduğunu okudum.böyle bişey olabilirmi ondaki kanamada adet kanaması gibimi oluyor.bilgi verirseniz çok sevinirim.

kızlarrrr korkutmayın beni sadece benim başımamı geldi bu iyice endişelenmeye başladım:(

geçmiş olsun ben de yakın zamanda kaybettim çok acı malesef rabbim inşallah tez zamanda tekrar verir
hcg ye baktırdınız mı? belki düşmedi ondan olabilir
benimde kanama çok uzun sürdü endişe etti ama sanırım normal oluyor bu durum

geçmiş olsun ben de yakın zamanda kaybettim çok acı malesef rabbim inşallah tez zamanda tekrar verir
hcg ye baktırdınız mı? Belki düşmedi ondan olabilir
benimde kanama çok uzun sürdü endişe etti ama sanırım normal oluyor bu durum

sizede geçmiş olsun allah evlat hasretiyle yanan herkezin muradını versin.düşük yaptığım gün 2.16 düşmüştü.10 gün kanama durup tekrar başlayınca korktum.dr.aradım bugün hem parça kalmamıştır bukadar erken düşükte dedi hemde kürtaj yapma taraftarı değilim bugünde yoğun sürerse yarın gel dedi.parça yoksa neyin kürtajını yapıcak anlamadım.

aynı durumu ben de yaşıyorumm şuan da...4 mayısta kanamam başladı 5 mayısta hamileliğimin 9. haftası bitiminde 6 haftalık bebeğimi kürtaja gerek kalmadan düşürdüm...kanamam 10 gün sürdü sonrasında doktor bebeğin tamamen düştüğünü hiçbir sorun olmadığını söyledi...dün akşamm, kanamam bittikten 14 gün sonra tekrar adet oldum...çünkü kanamam adet kanaması gibi...şuan da annemin yanındayım bursaya döner dönmezz kendi doktoruma gidicemm...korkma olur mu...doktoruma gittikten sonraaa paylaşırımm seninle...DUAYLA...BİR DAHA YAŞAMAYALIMM İNŞ...

Son düzenleme:
aynı durumu ben de yaşıyorumm şuan da...4 mayısta kanamam başladı 5 mayısta hamileliğimin 9. haftası bitiminde 6 haftalık bebeğimi kürtaja gerek kalmadan düşürdüm...kanamam 10 gün sürdü sonrasında doktor bebeğin tamamen düştüğünü hiçbir sorun olmadığını söyledi...dün akşamm, kanamam bittikten 14 gün sonra tekrar adet oldum...çünkü kanamam adet kanaması gibi...şuan da annemin yanındayım bursaya döner dönmezz kendi doktoruma gidicemm...korkma olur mu...doktoruma gittikten sonraaa paylaşırımm seninle...DUAYLA...BİR DAHA YAŞAMAYALIMM İNŞ...
amin cnm inşallah kimseler yaşamasın.bende 9mayısta kaybettim ve aynı dr gidiyoruz galiba.sana hayırlı yolculuklar haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

slm arkadaşlar bende sizler gibi yaşadım bu durumu 3.tüp bebeğim 6 haftalıkken bozulmuştu 8 9 uncu hattada düşmüştü ve 50 gün kanamam oldu bazen az bazen çok ve 5.tüp bebek denemem sonrasındada yaşadım bu durumu bi oldum 22 gün sürdü 1 hafta sonra tekrar 10 gün sürdü zamanla düzeldim....bunların sebebinide dr bana yumurta rezervinde azalma olmasından dolayı kaynaklanıyor vede okadar iğne illaç kullanıyorsun biyerde vücut tepki vericek demişti kist oluşmuşsa ondan dolayıda olabilir diye anlattı...böyle olmamız normal yani

slm arkadaşlar bende sizler gibi yaşadım bu durumu 3.tüp bebeğim 6 haftalıkken bozulmuştu 8 9 uncu hattada düşmüştü ve 50 gün kanamam oldu bazen az bazen çok ve 5.tüp bebek denemem sonrasındada yaşadım bu durumu bi oldum 22 gün sürdü 1 hafta sonra tekrar 10 gün sürdü zamanla düzeldim....bunların sebebinide dr bana yumurta rezervinde azalma olmasından dolayı kaynaklanıyor vede okadar iğne illaç kullanıyorsun biyerde vücut tepki vericek demişti kist oluşmuşsa ondan dolayıda olabilir diye anlattı...böyle olmamız normal yani
gecmis olsun aygun dusukten sonra kurtaj oldunmu?

melek-1984 nasılsın?nasıl kanaman devammı?benimki hala devam...

maalesef kanaman hala devam ediyor...ama miktarı az adet kanaması şeklinde...henüz gitmedim doktora bittiğinde yada bitmez de uzun sürerse miktarı artarsa gidicem...sen nasılsın gittin mi doktora....

bende gitmedim cnm. bugün8.gün 2 gün günde bir pet kadardı kanamam bugün çok az.çoğalınca korkuyorum hemen dr gitmek istiyorum.ama dr gitgel yapmaktan fobi oldu artık.hastanenin yanından bile geçmek istemiyorum:(

konuyla pek bağlantısı olmaz ama yinede yaşadıgım birşeyi paylaşıyım istedim
benim kalp şeklinde bölünmüş rahmim vardı 6aylık hamileliğim boyunca aşırı kanamam oldu
10 kez düşük 2 kez de hayati tehlike atlattım kanamadan dolayı ama hamilelik devam etti
ta ki 5,5 aylık olunca kanama azaldı sadece lekelenme şeklinde oldu 6aylıkken bebek karnımda öldü normal doğum yaptım
13 temmuzda doğum yaptım ve 15kasıma kadar kanamam sürdü ne iğneler ne ilaçlar verdiler ama devam etti kanama
ve inan hiç bir doktorda hiç bir açıklama yapmadı psikolojik dediler geçtiler

Son düzenleme:
konuyla pek bağlantısı olmaz ama yinede yaşadıgım birşeyi paylaşıyım istedim
benim kalp şeklinde bölünmüş rahmim vardı 6aylık hamileliğim boyunca aşırı kanamam oldu
10 kez düşük 2 kez de hayati tehlike atlattım kanamadan dolayı ama hamilelik devam etti
ta ki 5,5 aylık olunca kanama azaldı sadece lekelenme şeklinde oldu 6aylıkken bebek karnımda öldü normal doğum yaptım
13 temmuzda doğum yaptım ve 15kasıma kadar kanamam sürdü ne iğneler ne ilaçlar verdiler ama devam etti kanama
ve inan hiç bir doktorda hiç bir açıklama yapmadı psikolojik dediler geçtiler
çok geçmiş olsun nasıl yani 4 ay sürekli kanamanmı oldu

çok geçmiş olsun nasıl yani 4 ay sürekli kanamanmı oldu

kesinlikle 4ay devamlı oldu hemde az uz değil normal adet gibiydi bazen bitecek gibi oluyordu bir gün kadar geçmeden yine oluyordu
ama normal hayatıma devam ettim işin tuhafı buna ne çare bulundu nede şundan oluyor denecek bir gerekçe üstelik normal doğumdu öyle parça kalam durumuda yoktu

Kizlar nasilsiniz benim kanama lekeye dondu insallah biticek ama dun aksamdan beri sol yumurtaligima arasira sanci giriyor.derdin biri bitmeden biri basliyor.rabbim cumlemize sifa versin insallah.

kızlar benim kanama 3 gün kadar kesildi bugün yine başlıyo galiba:(lekelenme yine kırmızıya dönüyo.yarın medicabile randevu aldım bakalım nolucak.melek senin durumlar nasıl?

Cnm beninde ayni sekilde olmusti kimyasal gebelik yasamistik 12 gun sonra tekrar kahveeengi tarzinda kanamam olup bikac gin surmustu
Kimisi rahim temizleniyor demisti
Dr asistamim.ilk adetin olabilir dedi
Sonuc olarak dusugun basladifi gunden 43 gun sonra adet oldum corek otu bak tarcin yaptim bidaha adet olmadim zaten:)
Insalla rabbim bi kez daha nasip edip kucagindada gorursun

kızlar benim kanama 3 gün kadar kesildi bugün yine başlıyo galiba:(lekelenme yine kırmızıya dönüyo.yarın medicabile randevu aldım bakalım nolucak.melek senin durumlar nasıl?

benim kanamalarım bitti canım...iyiyim çok şükür...ben de RANDEVU ALDIM 6 HAZİRANA HER İHTİMALE KARŞI KONTROL AMAÇLI...UMARIM BİR SORUN YOKTURR CANIM....İYİ HABERLERLE GELL İNŞ...GEÇMİŞ BİTMİŞ OLSUN İNŞ....

cnm beninde ayni sekilde olmusti kimyasal gebelik yasamistik 12 gun sonra tekrar kahveeengi tarzinda kanamam olup bikac gin surmustu
kimisi rahim temizleniyor demisti
dr asistamim.ilk adetin olabilir dedi
sonuc olarak dusugun basladifi gunden 43 gun sonra adet oldum corek otu bak tarcin yaptim bidaha adet olmadim zaten:)
ınsalla rabbim bi kez daha nasip edip kucagindada gorursun

çörek otu tarçın ve bal karışımına ben de başladım ama yiyemedimm :(( midem çok bulandı...çörek otlarını çiğnerken midem çokkk bulandı...toz haline getiremedim hazır satılanları da almak istemedim....şimdi sadece kestane balı yiyorumm her sabah aç ve yatmadan önce bir tatlı kaşığı kuru incir kuru siyah üzüm badem ve fındıkk yiyorumm :))) hayırlısı artık....tekrar başlıyoruzz çalışmalara umarımmm rabbim sağlıklı bir bebişş nasipp eder hayırlı zamanda...sen de bebişini sağlıkla kucağınaa all inş....

Back
X