• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebekle düşük yaptım kanamam bittikten 10gün sonra tekrar kanamam başladı

kızlar bugün muayene oldum rahimde yumurtalıklarda sorun yok dedi dr.ama kanamayla ilgili açıklamada yapmadı.kanamayı durdurucak hap verdi.10gün kullandıktan sonra adet olucaksın dedi.adette yine kontrole gidicem.bakalım hayırlısı.

melek nasılsın kontrole gidicektin bugün.umarım herşey yolundadır.benim kanama full devam sanırım adet kanamam başladı artık.

melek nasılsın kontrole gidicektin bugün.umarım herşey yolundadır.benim kanama full devam sanırım adet kanamam başladı artık.

yokk kuzu gitmedim ben doktora...o gün randevuya 1 saat varken iptal ettim randevuyu....gitmek istemedim iş de...zaten salı günü araştırma hastanesinde de genetik testler ve pıhtılşma için randevum var...herşeyi o doktora da anlatacağım için.....gerekli görürse o da sorun olup olmadığını söyler....zaten yoruldum artık doktor doktor gezmekten...kendimi de iyi hissediyorum herhangi bir şikayetim de yok...sana çok geçmiş olsun inş....

pekala arkadaşlar düşükten sonra kanaması normal olan var mı? benm kanamam gayet normal adet gibi geldi bende 4 haftalık düşürdüm ama kimyasal gebelik olma ihtimalimde vardı. gayet normal adet oldum ayın 10unda da adet olmam gerekiyordu hala olmadım 4 gün geçti böyle geciken yada böyle olupda hamile kalan var mı?

pekala arkadaşlar düşükten sonra kanaması normal olan var mı? benm kanamam gayet normal adet gibi geldi bende 4 haftalık düşürdüm ama kimyasal gebelik olma ihtimalimde vardı. gayet normal adet oldum ayın 10unda da adet olmam gerekiyordu hala olmadım 4 gün geçti böyle geciken yada böyle olupda hamile kalan var mı?
ben varım canım benımde hala gelmedı tam olarak kac gun gectı bılmıyorum en son 8 ekımde adet olup tuoe basladım....13 kasımda lekeler vardı...uzun zamandır yok adetlerım hep duzenlı ıdı....evde ıkı kere test yaptım negtıf

kanda baktırmadınmı peki?
artık dr a gtmek ıstemıyorum...kasımda hafıf lekelerım vardı azıcık kanama oldu agrı vs yoktu en son kı test degerım 35 den 75 dusmustu lekeler kanama hafıfı olmustu...bıde ıdrar testınde pozıtıf cıkmıstı degerım 16 ıkıen....eee ben sımdı bakıyorum pozıtıf cıkmıyo...dustu eger kıst vs olusmadı ıse....bakalım beklıyorum

anladım canım peki düşükten sonra kanaman nasıldı uzunmu sürdü normal adet gibi mi kaç haftalıkken düşürdün

anladım canım peki düşükten sonra kanaman nasıldı uzunmu sürdü normal adet gibi mi kaç haftalıkken düşürdün
yooo zaten gebelıkte hafıf lekeler vardı bır kac gun kahve rengı gbı kanamam oldu normaldı ama edetten az ıdı....agrım vs olmadı..bıde benım tup bebek test gunu 5.88 ıle basladı 35 e kadar yukseldı en son 17 ıdı...buyuk deıldı benım

yooo zaten gebelıkte hafıf lekeler vardı bır kac gun kahve rengı gbı kanamam oldu normaldı ama edetten az ıdı....agrım vs olmadı..bıde benım tup bebek test gunu 5.88 ıle basladı 35 e kadar yukseldı en son 17 ıdı...buyuk deıldı benım
anladım canım. çok geçmiş olsun. ben ne yapsam bilemedim ya bi test yapsammı onuda bilemedim..

Back
X