Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melek nasılsın kontrole gidicektin bugün.umarım herşey yolundadır.benim kanama full devam sanırım adet kanamam başladı artık.
maalesef kanaman hala devam ediyor...ama miktarı az adet kanaması şeklinde...henüz gitmedim doktora bittiğinde yada bitmez de uzun sürerse miktarı artarsa gidicem...sen nasılsın gittin mi doktora....
ben varım canım benımde hala gelmedı tam olarak kac gun gectı bılmıyorum en son 8 ekımde adet olup tuoe basladım....13 kasımda lekeler vardı...uzun zamandır yok adetlerım hep duzenlı ıdı....evde ıkı kere test yaptım negtıfpekala arkadaşlar düşükten sonra kanaması normal olan var mı? benm kanamam gayet normal adet gibi geldi bende 4 haftalık düşürdüm ama kimyasal gebelik olma ihtimalimde vardı. gayet normal adet oldum ayın 10unda da adet olmam gerekiyordu hala olmadım 4 gün geçti böyle geciken yada böyle olupda hamile kalan var mı?
ben varım canım benımde hala gelmedı tam olarak kac gun gectı bılmıyorum en son 8 ekımde adet olup tuoe basladım....13 kasımda lekeler vardı...uzun zamandır yok adetlerım hep duzenlı ıdı....evde ıkı kere test yaptım negtıf
artık dr a gtmek ıstemıyorum...kasımda hafıf lekelerım vardı azıcık kanama oldu agrı vs yoktu en son kı test degerım 35 den 75 dusmustu lekeler kanama hafıfı olmustu...bıde ıdrar testınde pozıtıf cıkmıstı degerım 16 ıkıen....eee ben sımdı bakıyorum pozıtıf cıkmıyo...dustu eger kıst vs olusmadı ıse....bakalım beklıyorumkanda baktırmadınmı peki?
yooo zaten gebelıkte hafıf lekeler vardı bır kac gun kahve rengı gbı kanamam oldu normaldı ama edetten az ıdı....agrım vs olmadı..bıde benım tup bebek test gunu 5.88 ıle basladı 35 e kadar yukseldı en son 17 ıdı...buyuk deıldı benımanladım canım peki düşükten sonra kanaman nasıldı uzunmu sürdü normal adet gibi mi kaç haftalıkken düşürdün
anladım canım. çok geçmiş olsun. ben ne yapsam bilemedim ya bi test yapsammı onuda bilemedim..yooo zaten gebelıkte hafıf lekeler vardı bır kac gun kahve rengı gbı kanamam oldu normaldı ama edetten az ıdı....agrım vs olmadı..bıde benım tup bebek test gunu 5.88 ıle basladı 35 e kadar yukseldı en son 17 ıdı...buyuk deıldı benım
sen bılırsın canım ben ıkı kere yaptım negatıf...bakalım nasıbı var zamanı varanladım canım. çok geçmiş olsun. ben ne yapsam bilemedim ya bi test yapsammı onuda bilemedim..