Tup bebekle hamile kalıp Mayis,Haziranda dogum yapicak anneler hadi toplanalim

K kalp77 2-3 kez sıcak basmıştı arada bir çok sık değil sol kasık tarfında yada rahmin üst taraflarında çok hafif ağrı bazen dolgunluk hissi olmuştu transferin 4. Günü adet ağrısına benzer hafif orta şiddette karın ağrım 8. Günü sol kasığımda bacağıma vuran orta şiddette ağrım olmuştu ama inan bu ve benzeri belirtiler diğer aylarda da yaşamıştım yani belirtilere hiç takılma ben test yaptırmasam hamile olduğumu anlamazdım halen de anlamıyorum öyle bariz bi belirtim yok. İnş bebişin sana tutunmuştur inş güzel haber alırsın canım
Ya canım benim ellerine sağlık o kadar çok güzel yazmışsın ki.Allah sağlılı kucağına almayı nasip etsin bebeğini.Artık darısı başıma:))

Ya canım benim ellerine sağlık o kadar çok güzel yazmışsın ki.Allah sağlılı kucağına almayı nasip etsin bebeğini.Artık darısı başıma:))
İnş canım inş.. test günün ne zaman tatlım?

Merhaba kizlar. Ben 23 ekimde hamile oldugumu ogrendim 2 kasimda ultrason kontrolum var keseler için Rabbimin sayesinde hersey yolunda giderse haziranda doğum yapicam. Sizde de oluyor mu aşırı gazim var. Crinone jel estrofem ve elevit folik asit kullaniyorum. Haftada bir de proluton depot iğne. Ecza deposuna döndük ama bebislerimize değer. Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Evet tekrar herkese merhaba.Ben 38 yaşındayım.2kez aşılama 2.kezde tüp bebek deneyimim umut tüp bebekte cem çelikle beraber yaşadık.Bugün kan testi ile negatif olduğunu öğrendim.O kadar çok yoruldumki daha denemeyi düşünmüyorum.Umarım allah herkesin gönlüne göre verir.Herkese bol şanslar.

Slm arkadaşlar benim ilk tup bebek transferim 2 eylülde yapıldı 2 adet 5.gun dondurulmus embriyo transferi yapıldı 14 eylulde pozitif sonucu gördüm çok şükür, nasip olursa mayis annesi olcam

Back
X