tüp bebekle hamile kalnlar kese bebek ve kalp atıslarını kacıncı haftada duydunuz

ktg

bir bedende iki kalp
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
3.971
34
163
42
Diğer
tüp bebek te 12 gün transfer sonrası cok stresli 2. stres zamanıda galiba bu testten sonraki 10 gün ilk kont e kadar bekleme bnm ilk kont de 5+6 haftalık olacak kalp atısını duyabilirmiyimki doppler ultrason die bişi varmıs onda 5 6 haftada belli oluyomus dogrumu

bide bnm degerim yüksekti onunda grünmesnde etkisi olurmu 12. günde 844 14. günde 1898

bide bnm degerim yüksekti onunda grünmesnde etkisi olurmu 12. günde 844 14. günde 1898

canım hiç stres yapma gözükür inşllh.
benimde 14 gün 2400 dü tek yumurta ikizi olarak başlamıştı sonra biri kayboldu..
umaraım herşey istediğin gibi gider ama kasma kendini bak ne güzek değerlerinde yüksek.

cnm bn ögretmenm bayram sonrası siirte donüyorum gitmeden gormek istiyorum ama kısmet tabi yapacak bişi yok

5+4 de keseyi gördük. 6+5 te gittiğimizde kalp atışlarını görmüştük. Ama ikiside karından ultrasonda görüldü. Muhtemelen vaginal ultrasonda çok daha erken görebilirsin. Bu arada karından ultrason baktıracaksan mutlaka idrara sıkışık git, ama vaginalse idrar kesen boş olmalı.

canım senin değerin baya yüksekmiş kese 1000 de görünüyor zaten.benim 14.gün değerim 101 di.4+6 kese gözüktü bebek yoktu vajinal ultrason buarada.5+6 bebeği gördüm kalp atışlarını dinletmedi ama kalbini gösterdi ışık gibi yanıp sönüyordu.sonra 8 haftamda abdominal ultrasonla kalbinin sesinin duydum.
senin değerler daha yüksek inş gittiğinde haman duyarsın bebeğinin kalbini canım

bnm kan değerlerimde problem var. transfer sonrası 9.gün 12 11. 18 13. 42 15. 117 17.403 19.593 en sson dün yaptırmıştım.dr ya dış gebelik ya da bozuk dedi. bgn ultrasona girdim kese göründü. ama çok ümitlenme dedi dr. sizce devam eden varmı böyle bildiğiniz

kese göründügüne gore dıs gebelik degil cok sükür bnde dıs gebelik yasadım zor degerin 2e katlayarak gitmemiş ama insallh bebişin sana sımsıkı tutunur ve saglıkla dogar

Slm arkadaslar bugun transferimin 8 gunu dsyanamayip idrar testi yaptim sonuc negatif cikdi.yikildim resmen cuma gunu kan testim var moralim bozuldu acaba tutmamismidir sizce

canım 8 gun cok erken ıdrarda cıkmaz ben 10 gun yaptım cıkmadı 12 gun kanda cıktı bosuna hırpalama kendını

teekkurler cnm cevabın için yarın test gunum işallahhhh pozıtıf cıkar.bende hamıleyımdır.dualarınızı beklıyorum..

bugün benim de transferimin 7. günüm az önce test yaptım 2.çizgim çıktı inş yarın kanad da pozitifi görürüm

arkadaşlar sabah test yaptırdım sonuç12,20 çıkdı .doktorum dusuk dedi 3 gun sonra tekrar test yaptır atış olucak mı bakalım dedi.sizce artar mı böyle durumda olup sonra artan hcg degerı olan arkadaş varmı acaba.cevab bekliyorum.cok uzuldum hastaneden gelene kadar yolda ağlayıp durdum((32:

Benim değerlerim ilk başta düşüktü. cok stresli zaman geçirdim. 11.gun degrim 60 çıkmıştı. Kimyasal gebelik olacağından çok korkmustum.bu gun 5+4gunluk gebeyim allahima binlerce kez sukurler olsun ki bugun keseyi gördüm. Aslında benim danışmak istedigim şu benim iki tane embriyo transfer edilmişti ama tek kese gördük ya tabiki teke de cok sevindik ama acaba ikiz olupta kesenin biri sonradan gorunen oluyor mu çünkü doktor bir tanesi sonradan belirebilir dedi acaba örnekleri var mi merak ediyorum valla beni aydınlatırsanız çok sevinirim...

Arkadaslar yardim lutfen sabah kan testim 12.2. Cikdi doktor dusuk dedi bir kac gun sonra tekrar test istedi ama simdi hafif leke geliyor.sizce neden cok korkuyorum adet olucam diye bu defada tutmadi diye.bu ikinci tup bebek denemem di .lutfen yardim edin boyle olan varmi aramizda cevab lutfennnn

canm bnmde 11.gun 353 12.gun 594 14.gun yani bigunde 1000 cikti bna sanki cok yuksek geldi twk emvrio konuldu die biliyorum m yuksek olnlar hep ikiz dio.kafam karisti..bide hafta nasil hesaplaniyo ..ya degerimi soylemwk icin mwrkezi ariyom teli acmadi 2 gun once sonra hizletlj acti.bana yine ver biz sana gun verecez su gun gel die gelirsin dediler..bugun aradim yine 1000 olnus die doktor mwrkwzdeb ayrilmis sen kendine baska ordan kadin dogumcu sec dio hapinida kalpi duyinca birqk dio .cok morelim bozuldu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…