- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öncelikle bebegin hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin insallah. Bende 27 şubatta transfer oldum. Sukur kanimda cikto degerlerim katladı. 23 Mart kese günüm. Alttan baktirmak zararlı değil mi bebeğe. Bana arkadaşlarım alttan baktırma sakin düşer diyorlar5+2de tek kese gördüm
6+2 de iki kese ve alttan bakınca kalp atışını gördük :)
Yok cnm zararlı deil kızımdada bakmıştı doktor kanama falan olunca bakmıyor doktorlar riskli deil kulaktan dolma bilgiler aslında alttan bakınca düşer falan lafları:)Canım öncelikle bebegin hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin insallah. Bende 27 şubatta transfer oldum. Sukur kanimda cikto degerlerim katladı. 23 Mart kese günüm. Alttan baktirmak zararlı değil mi bebeğe. Bana arkadaşlarım alttan baktırma sakin düşer diyorlar
14. Gün yine test ver cnm net belli olurMerhaba arkadaşlar ben 22 şubatta 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum
7. Gün 43.94
9. Gün 70.4
11. Gün 169.32
12. Gün 207.35 çıktı.. önümüzdeki pazartesi 13 martta yani umtrasona çağırdı doktor... Benim sorum çift embriyoya göre değerler düşük geldi bana ikincisi tutunanadimi acaba sonradan ikinci kesesi çıkan varmı... bir de tüp bebekte gebelik haftası nasıl hesaplanıyor...aklım karisti...
14. Gün yine test ver cnm net belli olur
Son adet tarihine göre gebelik haftanı hesaplıycan
14 diilde 16. Gün verdim canım 1370 çıktı hcg... 13 martta keseyi alttan gördük çok şükür... 23 mart kalp atışı bakicaz insallah14. Gün yine test ver cnm net belli olur
Son adet tarihine göre gebelik haftanı hesaplıycan
Gayet güzel artmış cnm bşy olmaz Allah'ın izini ile rabbim sonuna kdr götürmeyi nasip etsin14 diilde 16. Gün verdim canım 1370 çıktı hcg... 13 martta keseyi alttan gördük çok şükür... 23 mart kalp atışı bakicaz insallah
Amin canım allah herkese nasip etsin inşallahGayet güzel artmış cnm bşy olmaz Allah'ın izini ile rabbim sonuna kdr götürmeyi nasip etsin
Canım gebeligin devam etmismydi bu değerlerle acabaAmin canım allah herkese nasip etsin inşallah
Cnm gebeligin devam etmismydi bide kaçıncı gün kaç değerle keseyi gördün acaba?canım senin değerin baya yüksekmiş kese 1000 de görünüyor zaten.benim 14.gün değerim 101 di.4+6 kese gözüktü bebek yoktu vajinal ultrason buarada.5+6 bebeği gördüm kalp atışlarını dinletmedi ama kalbini gösterdi ışık gibi yanıp sönüyordu.sonra 8 haftamda abdominal ultrasonla kalbinin sesinin duydum.
senin değerler daha yüksek inş gittiğinde haman duyarsın bebeğinin kalbini canım
Cnm bu tedaviden olumlu sonuç almismiydinbnm kan değerlerimde problem var. transfer sonrası 9.gün 12 11. 18 13. 42 15. 117 17.403 19.593 en sson dün yaptırmıştım.dr ya dış gebelik ya da bozuk dedi. bgn ultrasona girdim kese göründü. ama çok ümitlenme dedi dr. sizce devam eden varmı böyle bildiğiniz
Cnm tüp bebeğin tutmuş muydu acaba bnimde suan değerlerim bu şekilde korkuyorumbenım 12gun 27 14;42 17 82 19 182 27;2220 kese gozuktu kalbı duymadık
Bende idrar yapmıştım çıkmamıştı sonra kan testimde çıkmıştıSlm arkadaslar bugun transferimin 8 gunu dsyanamayip idrar testi yaptim sonuc negatif cikdi.yikildim resmen cuma gunu kan testim var moralim bozuldu acaba tutmamismidir sizce
Evet oluyor benim gittiği merkezde bir hastaya ikiz sanıyorlardı aslında üçüzmüşBenim değerlerim ilk başta düşüktü. cok stresli zaman geçirdim. 11.gun degrim 60 çıkmıştı. Kimyasal gebelik olacağından çok korkmustum.bu gun 5+4gunluk gebeyim allahima binlerce kez sukurler olsun ki bugun keseyi gördüm. Aslında benim danışmak istedigim şu benim iki tane embriyo transfer edilmişti ama tek kese gördük ya tabiki teke de cok sevindik ama acaba ikiz olupta kesenin biri sonradan gorunen oluyor mu çünkü doktor bir tanesi sonradan belirebilir dedi acaba örnekleri var mi merak ediyorum valla beni aydınlatırsanız çok sevinirim...