- Konu Sahibi mutluluk_27
-
merhaba arkadaşlar.tüp bebekle aralık ayında anne olacaktım kısmet olmadı.6 aylık bebeğim karnımda ölmüş.meleğimi cennete uğurladım.böyle şeyler yaşayan ve sonrasında neler olduğunu anlatacak sizleri bekliyorum.lütfen bana dua edin.kalbimdeki sızımla yalnız kaldım.allah sizlere yaşaştmasın:bana vw benim gibilerede yeni umutlar nasip etsin inşallah...
merhaba arkadaşlar.tüp bebekle aralık ayında anne olacaktım kısmet olmadı.6 aylık bebeğim karnımda ölmüş.meleğimi cennete uğurladım.böyle şeyler yaşayan ve sonrasında neler olduğunu anlatacak sizleri bekliyorum.lütfen bana dua edin.kalbimdeki sızımla yalnız kaldım.allah sizlere yaşaştmasın:bana vw benim gibilerede yeni umutlar nasip etsin inşallah...
çok teşekkür ederim allah razı olsun.parçalanacağını duyunca otopsisini istemedim kuzumun ama genetiğe yolladık 1 aya belli olacakmış. 6 aylık hamileliğimde ne bulantım oldu ne ağrım sızım bebeğimin kontrolleride çok iyiydi.hatta 10 gün önce tetanos aşım vardı o zamanda kalbini dinlemiştikzamanının da bulamadılar neden olduğunuda .çok üzgünüm yinede rabbimin verdiğine şükürler olsun yine yaşatır bu mutluluğu ve daim eder inşallah.ama içimde şu sızı varya geçmiyor...
bebek gidecek denilince ürperdim zaten yavrum minicikti, kıyamadım. genetiği beklicez artık bir de pıhtılaşma sorunu varsa nasıl belli olacak???
lohusalığım bitti 2 hafta eçti adet oldum.ne olur duanızda beni de unutmayın arkadaşlar..yeni zaman yeni umutlar.Rabbim herkse gönlündeki en kısa zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin inşaallah...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmmmm inşallah en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?