Tutmus canim ama degerlerin olmasi gerekenden azicik az cikmis ama insallah iyi gider hamileligin .Herkese mrb 25 yaşında 3 yıllık evliyim ilk tüp bebek deneyimim 30 kasımda transferim oldu. Ispartada yaşadığım için özel bir hastanede ZİFT yöntemi ile 3 tane 24 saatlik embriyo transfer edildi. Herhangi bir kanama vs yaşamadım. değerlerim bazen 2 güne bir 2 misli çıkmıyor
12.gün değerim 82
14. gün 206
16gün 348
18 gün 700
20gün 838
yükselmelerin neden bu şekilde olduğunu ve tutunma olmuş mu olmamış mı anlayamadığım için yazıyorum. Korkuyorum
Hic bi bilgim yok canim insallah iyi gider stres yapma keseyi gordunmu hicpeki %60dan az yükselme olmasının nedeni ne olablir doktora yarın gideceğim ne diyecek çok merak ediyorum
Hic bi bilgim yok canim insallah iyi gider stres yapma keseyi gordunmu hic
Evet canim insallah onuda gorursun simdi kullandigin igne vs bisey varmi. Taze transfermi yoksa dondurulmusmukeseyi görmemiz için 1000i geçmemiz gerek diyip ultrasonda bakmadılar hiç keseyi görsek rahat oluruz belki :S
taze transfer kalanları dondurmadılar şuan pregestan 50mg,crinone jel ve folik asit kullanıyorum. İnşallah yaEvet canim insallah onuda gorursun simdi kullandigin igne vs bisey varmi. Taze transfermi yoksa dondurulmusmu
taze transfer kalanları dondurmadılar şuan pregestan 50mg,crinone jel ve folik asit kullanıyorum. İnşallah ya
Merbaha canm zift yontemi nedir biraz açar misn ..Herkese mrb 25 yaşında 3 yıllık evliyim ilk tüp bebek deneyimim 30 kasımda transferim oldu. Ispartada yaşadığım için özel bir hastanede ZİFT yöntemi ile 3 tane 24 saatlik embriyo transfer edildi. Herhangi bir kanama vs yaşamadım. değerlerim bazen 2 güne bir 2 misli çıkmıyor
12.gün değerim 82
14. gün 206
16gün 348
18 gün 700
20gün 838
yükselmelerin neden bu şekilde olduğunu ve tutunma olmuş mu olmamış mı anlayamadığım için yazıyorum. Korkuyorum
Merbaha canm zift yontemi nedir biraz açar misn ..
Hayırlı olsun çok sevindimBu arada değerimin çok yükselmemiş olması labratuvar hatası çıktı 22.gün değerim 3449 çıktı vajinal ultrasonda 2tane kese gördük
Rabbim devamlılığını nasip etsin isteyen arayan herkese versin inşallahhHayırlı olsun çok sevindim
Daha tupler den de eğer gelsimı devam ederse rahime iniyor öyle mi..Normal tüp bebek gibi olmuyor. Mesela tüp bebekte 3. veya 5. Gün embriyosu transfer edilirken zift yönteminde 24 saat içinde elde edilen embriyolar transfer ediliyor. vajinal yoldan değil göbek deliği ve kasıktan açılan minik kesilerden tüplere transfer ediliyor.
Daha tupler den de eğer gelsimı devam ederse rahime iniyor öyle mi..
Hayırlı olsun Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin
Zift yontemini ilk defa duydum neden bu yontemi tercih ettiler
Sadece tüpleri kapalı olanlar bunu deneyemez o zaman .Evet aynen öyle :)
Ben aslında çok yöntem bilmiyorum ama doktoruma şehir dışından ve başka ülkelerden hastalar geliyor baya duyulmuş bir isim yöntemi kendine has ve olumlu sonuçlar yüksek ben o yüzden bu yöntemi seçtim ve bana göre Doğal tüp bebek tedavisi buyani benim görüşüm diğer yöntemleri deneyen biri değilim ama tabiki.
evet çünkü aynı şüphe bende de vardı önce laporoskopi yöntemiyle incelendi sorun olmayınca bu yöntem yapıldıSadece tüpleri kapalı olanlar bunu deneyemez o zaman .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?