• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle ilgili sorularım var ???

minirella

Huzur
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
11
6
36
33
Herkese mrb 25 yaşında 3 yıllık evliyim ilk tüp bebek deneyimim 30 kasımda transferim oldu. Ispartada yaşadığım için özel bir hastanede ZİFT yöntemi ile 3 tane 24 saatlik embriyo transfer edildi. Herhangi bir kanama vs yaşamadım. değerlerim bazen 2 güne bir 2 misli çıkmıyor :(
12.gün değerim 82
14. gün 206
16gün 348
18 gün 700
20gün 838

yükselmelerin neden bu şekilde olduğunu ve tutunma olmuş mu olmamış mı anlayamadığım için yazıyorum. Korkuyorum :cry:

Tu
Herkese mrb 25 yaşında 3 yıllık evliyim ilk tüp bebek deneyimim 30 kasımda transferim oldu. Ispartada yaşadığım için özel bir hastanede ZİFT yöntemi ile 3 tane 24 saatlik embriyo transfer edildi. Herhangi bir kanama vs yaşamadım. değerlerim bazen 2 güne bir 2 misli çıkmıyor :KK43:
12.gün değerim 82
14. gün 206
16gün 348
18 gün 700
20gün 838

yükselmelerin neden bu şekilde olduğunu ve tutunma olmuş mu olmamış mı anlayamadığım için yazıyorum. Korkuyorum :cry:
Tutmus canim ama degerlerin olmasi gerekenden azicik az cikmis ama insallah iyi gider hamileligin .

peki %60dan az yükselme olmasının nedeni ne olablir doktora yarın gideceğim ne diyecek çok merak ediyorum :(

keseyi görmemiz için 1000i geçmemiz gerek diyip ultrasonda bakmadılar hiç keseyi görsek rahat oluruz belki :S
Evet canim insallah onuda gorursun simdi kullandigin igne vs bisey varmi. Taze transfermi yoksa dondurulmusmu

Herseyin hayirlisi olsun strese girme eline al tesbihi zikir cek dua et kafan dagilir
taze transfer kalanları dondurmadılar şuan pregestan 50mg,crinone jel ve folik asit kullanıyorum. İnşallah ya :KK43:

Herkese mrb 25 yaşında 3 yıllık evliyim ilk tüp bebek deneyimim 30 kasımda transferim oldu. Ispartada yaşadığım için özel bir hastanede ZİFT yöntemi ile 3 tane 24 saatlik embriyo transfer edildi. Herhangi bir kanama vs yaşamadım. değerlerim bazen 2 güne bir 2 misli çıkmıyor :KK43:
12.gün değerim 82
14. gün 206
16gün 348
18 gün 700
20gün 838

Merbaha canm zift yontemi nedir biraz açar misn ..

Merbaha canm zift yontemi nedir biraz açar misn ..

Normal tüp bebek gibi olmuyor. Mesela tüp bebekte 3. veya 5. Gün embriyosu transfer edilirken zift yönteminde 24 saat içinde elde edilen embriyolar transfer ediliyor. vajinal yoldan değil göbek deliği ve kasıktan açılan minik kesilerden tüplere transfer ediliyor.

Normal tüp bebek gibi olmuyor. Mesela tüp bebekte 3. veya 5. Gün embriyosu transfer edilirken zift yönteminde 24 saat içinde elde edilen embriyolar transfer ediliyor. vajinal yoldan değil göbek deliği ve kasıktan açılan minik kesilerden tüplere transfer ediliyor.
Daha tupler den de eğer gelsimı devam ederse rahime iniyor öyle mi..

Hayırlı olsun Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin
Zift yontemini ilk defa duydum neden bu yontemi tercih ettiler

Daha tupler den de eğer gelsimı devam ederse rahime iniyor öyle mi..

Evet aynen öyle :)

Hayırlı olsun Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin
Zift yontemini ilk defa duydum neden bu yontemi tercih ettiler

Ben aslında çok yöntem bilmiyorum ama doktoruma şehir dışından ve başka ülkelerden hastalar geliyor baya duyulmuş bir isim yöntemi kendine has ve olumlu sonuçlar yüksek ben o yüzden bu yöntemi seçtim ve bana göre Doğal tüp bebek tedavisi bu :D yani benim görüşüm diğer yöntemleri deneyen biri değilim ama tabiki.

Evet aynen öyle :)

Ben aslında çok yöntem bilmiyorum ama doktoruma şehir dışından ve başka ülkelerden hastalar geliyor baya duyulmuş bir isim yöntemi kendine has ve olumlu sonuçlar yüksek ben o yüzden bu yöntemi seçtim ve bana göre Doğal tüp bebek tedavisi bu :KK70: yani benim görüşüm diğer yöntemleri deneyen biri değilim ama tabiki.
Sadece tüpleri kapalı olanlar bunu deneyemez o zaman .

Back
X