tüp bebekle ilgili yardım istiyorum sizden!!!

jarnana_21

anne olmak istiyorum
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
2.314
16
116
- Yurtdışı
merhaba hepinize..bu ayın sonunda folikül takibine başlayacağız eşimede sperm testi falan yapılacak yani yeni başlayacağız 1yıldır bebeğimiz olmuyor çünkü hiç beklemeden 1ay sonra tüp bebeğe başlasak iyi olurmu? yoksa bir problem olmamasına rağmen doktorumuz ne diyorsa onumu yapalım?

esin in sperm degerleri iyiyse onun yasinin onemi yok . sperm testi yaptirin ve ona gore karar verin. senin yasin daha cok genc her halukarda olur.

biz yurtdışındayız ya güvenemiyorum ve hangi doktorda iyidir bilemiyorum açıkçası çok kararsız kaldım sperm testini falan yaptıralım bakalım direkt tüp bebek sağlıklı bir karar değil sanırım ama insan çok isteyince böyle oluyor...

seni cok iyi anliyorum bende seninle ayni durumdaydim ve bugun tup bebek tedavim basladi ilk ignem yarin vuruluyor:)

ya ben aslında çok kararsızım hazırmıyım değilmiyim hiç bilmiyorum yurtdışındayız hiç kimsem yok bakabilirmiyim nasıl olur hiç bilemiyorum çok kötü durumdayım

canım sen bi hamile kal dogum yap bak nasıl hazır oluyorsun ister istemez annelik Allah vergisi bi duygu sen nekadar bebek bakımında tecrubesiz ol senin bebegine senden başka kimse bakamaz diyor!diyor annem :) ben 24 yaşındayım 2 senelik evliyim hiç korunmadık 1 bucuk senedirde doktor doktor kosturuyoruzama olmadı. 22 ocakta tedaviye başladık

arkadaşlar merhaba ben aralık 2009da tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şuan 8 haftalk tedaviye başlarken bize 8 kutu pregon300 yazılmıştı 4 kutusu ile tedavimi tamamladm elimde 4 kutu pregon ve yumurta toplama işleminden sonra kullanılan 6 adet decopeptly var ihtiyacı olan arkadaşlara makul fiyattan verebilirim sgk ile alıyomuş gibi mesela...bana özeldende yazabilirsiniz arkadaşlar elimde kalmasın bir ihtiyacı olanın işini görsün istiyorum

çok teşekkür ederim ferahladım biraz inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur artık doktor doktor koşturmadan opuyorumnanaktan

hayırlısı neyse o olsun inş.yaşın az daha eşinin sperm sonuçlarını bekle iyise ilk diğer alternatifleri dene sonra tüp bebek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…