Tüp Bebekle Tek Yumurta İkizi Bekleyenler

fatma_gokdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2010
23
1
36
Erzurum
Merhaba Kızlar
Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve ilk ultrasonumda ikiz olduklarını öğrendim.ne tuhaf bir duyguymuş hep çok isterdim ikiz bebek ancak hamile kalıp riskleri öğrenince hevesim kursağımda kaldı.Üstelik ilk kontrollerimde hep monoamniyotik gebelik olduğu söylendi korku dolu 10 hafta. Ancak bugün kontrolüm sırasında keselerin ayrı olduğu görüldü ilk kez nasıl sevindim anlatamam.Tek yumurta ikizleri bekleyen varsa aranızda deneyimlerimizi paylaşalım...:52:

Canım inşAllah herşey gönlünce olur ve merak etme herşey yolunda gider ilk ikizlerimi öğrendiğimde bende sevinç panik arası birşeyler yaşamıştım
ama şimdi artık nasıl bakıcam cümlesini aklımdan çıkartıp onların sabahları kucağıma atlayarak beni uyandırıp öptüklerini düşünüyorum...
Fatma cım hayırlısıyla şu önündeki bir iki haftayı atlat rahatlicaksın ağrıların sızılarında gitmiş olucak benimkiler ayrı yumurta ikizleri...
yine de ikiz gebeliğin sevincini seninle paylaşayım dedim...
bu arada 2012 ikiz takvimimize de bekleriz...

Canım inşAllah herşey gönlünce olur ve merak etme herşey yolunda gider ilk ikizlerimi öğrendiğimde bende sevinç panik arası birşeyler yaşamıştım
ama şimdi artık nasıl bakıcam cümlesini aklımdan çıkartıp onların sabahları kucağıma atlayarak beni uyandırıp öptüklerini düşünüyorum...
Fatma cım hayırlısıyla şu önündeki bir iki haftayı atlat rahatlicaksın ağrıların sızılarında gitmiş olucak benimkiler ayrı yumurta ikizleri...
yine de ikiz gebeliğin sevincini seninle paylaşayım dedim...
bu arada 2012 ikiz takvimimize de bekleriz...

Enigma nasıl bakacağımı falan hiç düşünmüyorum sağlıkla kucağıma alayım yeter bir haftadır ara ara lekelenmelerim oluyor bebeklerin sağlığı ve gelişimi normal ama düşük tehlikem var.bugün kontrolden geldim yine 20 gün rapor verdi doktorum.korkuyla uyanıyorum her güne.Çok teşekkür ederim desteğin için umarım sıkıntısız doğumlar ve bebekler bekliyordur bizi...:)

bende tüp bebekle ikizlerime hamile kalmıştım aynı duyguları bende yaşadım çok normal bunlar uzun bir arayıştan sonra iki tane olması ilk başta şaşırtıyor insanı ama şunu bil ki muhteşem birşey her sabah onlarla güne merhaba demek ayrı bir keyif inş. sorunsuz geçer hamilelik dönemin sağlıklı bir şekilde alırsın bebeklerini kucagına canımm Allahım herkese nasip etsin inş..

bende tüp bebekle ikizlerime hamile kalmıştım aynı duyguları bende yaşadım çok normal bunlar uzun bir arayıştan sonra iki tane olması ilk başta şaşırtıyor insanı ama şunu bil ki muhteşem birşey her sabah onlarla güne merhaba demek ayrı bir keyif inş. sorunsuz geçer hamilelik dönemin sağlıklı bir şekilde alırsın bebeklerini kucagına canımm Allahım herkese nasip etsin inş..

uhde çok teşekkür ederim.körün istediği bir göz Allah verdi iki göz:) ama yaşadığım sorunlar çok korkutuyo beni.senin lekelenmen falan olmuşmuydu gebelik süresince yada başka bir soru yaşadın mı?

cnm öncelikle allah bagışlasın
bende senin gibi tüple tek yumurta ikizlerine hamileyim sana kaç sorum olacak senin kaçıncı haftada kesen göründü doktorun kaçıncı haftanda ikiz dedi çok merak ediyorum ltf okuduysan bana yaz çünkü benim biraz geç ikiz oldugu anlaşıldı bu da pek iyi degilmiş arastırmalarıma göre geç olması yapışık olma ihtimalini güçlendiriyor bu arada benim 5 hafta oldugunda kese grndü 7dede ikiz oldugu anlaşıldı bide ikisi aynı keseden beslendikleri için 1 hafta geriledi kese ltf yaz olurmu çok ender görülüyor bu durum allaha emanet olun

cnm öncelikle allah bagışlasın
bende senin gibi tüple tek yumurta ikizlerine hamileyim sana kaç sorum olacak senin kaçıncı haftada kesen göründü doktorun kaçıncı haftanda ikiz dedi çok merak ediyorum ltf okuduysan bana yaz çünkü benim biraz geç ikiz oldugu anlaşıldı bu da pek iyi degilmiş arastırmalarıma göre geç olması yapışık olma ihtimalini güçlendiriyor bu arada benim 5 hafta oldugunda kese grndü 7dede ikiz oldugu anlaşıldı bide ikisi aynı keseden beslendikleri için 1 hafta geriledi kese ltf yaz olurmu çok ender görülüyor bu durum allaha emanet olun
canım başka bir başlıkta yazmıştım sanırım sana ama anlatayım hemen benim transferimin 12. gününde ilk gebelik testi sonucum 213 tü sonrada hızla yükselmeye devam etti. doktorum tahmin etmişti ikiz olduğunu. ilk ultrasonumdada görüldü. bana da tek kese dediler çok üzüldüm araştırdıkça daha çok korktum ama hiç takma kafana. ben 10. haftaya kadar hep tek kese bildim ama geçen hafta doktorum bunlar çift keseymiş zar ince olduğunda görülmemiş dedi.tek kese olsa bile dünyanın sonu değil bu şekilde sağlıklı doğum yapan pek çok kadın var demişti bana.aklını yorma çok bunlarla sağlıklı bebeklerin olması için dua et bol bol ...:)Allah yardımcımız olsun canım. hem yapışık ikiz 2000/1 ihtimal oda seni bulmaz nşallah hayırlısını dile hiç üzülme.o zaman bebeklerinde üzülür biliyosun:)

Merhaba canım bende tüp bebekle tek yumurta ikizlerime hamileyim ikiz olduğunu dün öğrendim hala şoku atlatamadim çok sevindim ama korkumda ikiye katlandı doğum yapmış olmalısın hamileliğin nasıl geçti biraz anlatır mısın nelere dikkat etmeliyiz şimdiden teşekkür ederim

Merhaba Kızlar
Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve ilk ultrasonumda ikiz olduklarını öğrendim.ne tuhaf bir duyguymuş hep çok isterdim ikiz bebek ancak hamile kalıp riskleri öğrenince hevesim kursağımda kaldı.Üstelik ilk kontrollerimde hep monoamniyotik gebelik olduğu söylendi korku dolu 10 hafta. Ancak bugün kontrolüm sırasında keselerin ayrı olduğu görüldü ilk kez nasıl sevindim anlatamam.Tek yumurta ikizleri bekleyen varsa aranızda deneyimlerimizi paylaşalım...:52:
Canım yazını okdum ikizlerin ne oldu ?

Back
X