• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tup bebekler ailemize benzemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inşallah çocuklar anne babanindir bazen de bir hastalık olabiliyor bazı kişilerin vücutlarında pigment eksik oluyor anne baba siyahi olsa çocuklar bembeyaz oluyor bence her iki durumu da değerlendirin Allah yardimci olsun

Okumustum yillar once buna benzer haberler.. spermlerin karistirilmasi vs cok kotu olur ya..ama anne baba boyle birsey dusunmuyorsa size ne? Kaldiki kimi basina gelse cok zor bi durum

Oğlum tüp bebek benim kopyam kahverengi gözü de saçı da

Oğlumun sınıf arkadaşları var tüp bebek onlar da sarışın renkli gözlü değil

Kıbrıs için bu söylenti var zira orada sperm ya da yumurta başkasından olabiliyor

Ama ben genelde aileye benzeyenlere denk geldim galiba
Cok enteresan gercekten , hickimseye sormadim tabi nerde yaptirsin diye ozel konular neticede , dedigin gibi olabilir..

Zannetmiyorum yumurta ve sperm hucrelerinin karisacagini.
Annem babam sizin tabirinizle sut beyaz. Ama ablam ve ben esmeriz. Didisinin didisi esmermis. Yani takilmayin bence boyle seylere

Bir yerde okumustum 7 kusak geride siyahi bir akrabaniz var ise cocugunuzun siyahi dogmasi soz konusu, degil ki sarisin. Benim kiz arkadasimin ailesi esmer, ablasi kumral, kendisi Norvec den ulkemize ziyarete gelmis gibi bir tip. Sap sari saclar, yemyesil gozler ve ceset gibi bir ten rengi.. olabiliyor yani cok da anormal degil..

bilmiyorum boyle seyler yazıldı mı daha once
hepsini okuyamadım
kotu niyetlı de olmak ıstemem ama 48 yasında kendi yumurtanla hamile olma ihitmalı cook cok dusuk, yani ımkansıza yakın
hatta ılk bebekse bi de
yumurtayı donorden almıs olabılırler
tr de yasak ama kıbrıs yunanaistan felan serbest

yani gercekten kotu nıyetlı olmamak lazım ama bu da bır ıhtımal

size ne? anne babanin boyle bi suphesi olursa test ws yaptirirlar. yoksa da yaptrmazlar. cocuk anne babaya benzemek zorunda degil. her benzemeyene de damga mi vurulmali.

Kizlar onlar bizim cocuklarimiz ben zaten yakindan ilgileniyorm ve cok guzeller ama dusunmeden edemedim cok tatlilar.ama hani yillar once o haberi bende izledim o doktor kendi spermlerini kullanmisti.herkes ailede bi dumur oldu ama bisey belli etmedik sadece dis etkenler biraz moralimizi bozuyor.anneside babsida tabiki farkinda ama belkide kendileri boyle istediler.sadece merak ettigim tup bebek olumca boyle olabiliyormu. Yoksa onun disunda Allah vermis saglikli olsunlarda.gerisi muhim degil
tup bebek ya da normal yolla olmasi fark etmez eğer kari koca genlerinde cekinik olarak sarisinlik varsa yani taşıyıcı iseler bu bebekte orataya çıkabilir ama diğer ihtimal belki yumurya ya da sperm donasyonu yaptirmislardir tepki almamak icin bunu saklıyor olabilirler

Kizlar merhaba bir konu hakkinda danisacagm bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.tup bebek yaptiripta kendisine ve ailesine hic benzemeyen bebek oldumu.bir yakinim 48 yasinda anne oldu ama cocuklar inanilmaz sapsari ve mavi gozlu ama bildigimiz turk sarisinlarindan degil yani git gide sariya beyazimsi sut sarilarina donuyorlar cilli mavi gozluler.yabi soyle soliyim ingiliz aktrislerine benziyor cocuklar.sulalemizde birakin maviyi ela goz bile yok o kadar siyah o kadar esmeriz.anne ve baba akraba.simdi merak ettigim bizim ailede bazen cocugu olmayan aileler oluyor bu tup bebeklerde boyle durum hep oluyormu boyle ihtimal varmi
3 çocuğumda tüp hepsı mınnak berıl ve hasan
Donasyon olmasın
Bence kurcalamayın onların özelı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X