İnşallah bu sefer de güzel hayırlı sonuçlar alırsın canımBenim yumurta toplandı iki ay sonra transfer olacak. 4. Denemem şimdiye kadar hep iki ay beklemeyi uygun gördüler.
İnşaAllah canım. Sen de pozitif sonuç alırsın İnşaAllahİnşallah bu sefer de güzel hayırlı sonuçlar alırsın canım
Ben kontrole gitmedim çağırmadı yani telefonda olumsuz haberini verdi sonra bekleyelim 1 ay dedi. Olmayınca kontrole mi çağırıyorlar?İnşaAllah canım. Sen de pozitif sonuç alırsın İnşaAllahdoktorlar en iyisini bilir :) rahmin durumuna, hormonlara göre karar veriyorlar. Uygun görmese bir ay demezdi :)
Çağırmıyorlar ama sizi muayene etti sonuçta transfer öncesinde.Ben kontrole gitmedim çağırmadı yani telefonda olumsuz haberini verdi sonra bekleyelim 1 ay dedi. Olmayınca kontrole mi çağırıyorlar?
Anladım evet olumsuz bir şey söylememişti o zaman. İnşallah olumlu güzel haberler alırızÇağırmıyorlar ama sizi muayene etti sonuçta transfer öncesinde.
Merhaba benimde 6 gune giden iki embriomMerhaba arkadaşlar ocak ayında ilk defa tüp bebek denemesi oldum ve hayırlısıyla olumsuz sonuçlandı.doktor 1 ay bekleyelim geride 2 embriyomuz var onları birlikte yaparız dedi. İlk seferde tek embriyo transferi olmuştu. 6. Güne giden 2 adet embriyom var onları yapacağız.
Ama kk okuduğum bazı doktorlar 2 ay bekletiyorlar rahim dinlensin diye bazıları 1 bazıları ise hiç bekletmiyorlar. Hangisi daha doğru? Genel 2 ay beklemiş.
Sizin doktorlar neler dedi?
Bu arada yaşım 37-38
Canım benimde 3. Denemem oluyor şu an. Bana da hep 2 ay beklettiler. Ama bir ay da beklense sorun olmaz bence endişelenme. Sonuçta gittiğimizde muayene ediyorlar herhangi bi sorun yoksa öyle başlıyorlar tedaviye o yüzden için rahat olsun. İnşallah bu son tedavin olur sağlıkla kavuşursun bebeğineMerhaba arkadaşlar ocak ayında ilk defa tüp bebek denemesi oldum ve hayırlısıyla olumsuz sonuçlandı.doktor 1 ay bekleyelim geride 2 embriyomuz var onları birlikte yaparız dedi. İlk seferde tek embriyo transferi olmuştu. 6. Güne giden 2 adet embriyom var onları yapacağız.
Ama kk okuduğum bazı doktorlar 2 ay bekletiyorlar rahim dinlensin diye bazıları 1 bazıları ise hiç bekletmiyorlar. Hangisi daha doğru? Genel 2 ay beklemiş.
Sizin doktorlar neler dedi?
Bu arada yaşım 37-38
Amin inşallah canım öyle başladım bende buraya 1 ay ertelemeyle tekrardan. Rabbim inşallah bu ay hayırlı pozitif sonuçlar almayı nasip eder. Sağlıkla dünyaya getiririszCanım benimde 3. Denemem oluyor şu an. Bana da hep 2 ay beklettiler. Ama bir ay da beklense sorun olmaz bence endişelenme. Sonuçta gittiğimizde muayene ediyorlar herhangi bi sorun yoksa öyle başlıyorlar tedaviye o yüzden için rahat olsun. İnşallah bu son tedavin olur sağlıkla kavuşursun bebeğine
Amin canım hepimiz için inşallahAmin inşallah canım öyle başladım bende buraya 1 ay ertelemeyle tekrardan. Rabbim inşallah bu ay hayırlı pozitif sonuçlar almayı nasip eder. Sağlıkla dünyaya getiririsz
esinciğimm başladın mı transfer hazırlıklarınaAmin inşallah canım öyle başladım bende buraya 1 ay ertelemeyle tekrardan. Rabbim inşallah bu ay hayırlı pozitif sonuçlar almayı nasip eder. Sağlıkla dünyaya getiririsz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?