Tüp bebekte 1 ay mı 2 ay mı beklemeliyiz

Sret-Nise

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
1.689
2.879
333
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ocak ayında ilk defa tüp bebek denemesi oldum ve hayırlısıyla olumsuz sonuçlandı. doktor 1 ay bekleyelim geride 2 embriyomuz var onları birlikte yaparız dedi. İlk seferde tek embriyo transferi olmuştu. 6. Güne giden 2 adet embriyom var onları yapacağız.
Ama kk okuduğum bazı doktorlar 2 ay bekletiyorlar rahim dinlensin diye bazıları 1 bazıları ise hiç bekletmiyorlar. Hangisi daha doğru? Genel 2 ay beklemiş.
Sizin doktorlar neler dedi?
Bu arada yaşım 37-38

Benim yumurta toplandı iki ay sonra transfer olacak. 4. Denemem şimdiye kadar hep iki ay beklemeyi uygun gördüler.

İnşaAllah canım. Sen de pozitif sonuç alırsın İnşaAllah doktorlar en iyisini bilir :) rahmin durumuna, hormonlara göre karar veriyorlar. Uygun görmese bir ay demezdi :)
Ben kontrole gitmedim çağırmadı yani telefonda olumsuz haberini verdi sonra bekleyelim 1 ay dedi. Olmayınca kontrole mi çağırıyorlar?

Merhaba benimde 6 gune giden iki embriom
Kaldi 27. subata yaptirdim positivde hcg degeri cikmayinca bugun yarin kanama olur dedi ümitlenmiyelim dedi dedim nezaman yeniden olucak kanma gelince arayin dedi randevu icin ama ben 1 ay mi 2 aymi beklemem gerekir diye bakdim 35 ustundeki kisiler 1 ay beklemeli yetermis yazior

Canım benimde 3. Denemem oluyor şu an. Bana da hep 2 ay beklettiler. Ama bir ay da beklense sorun olmaz bence endişelenme. Sonuçta gittiğimizde muayene ediyorlar herhangi bi sorun yoksa öyle başlıyorlar tedaviye o yüzden için rahat olsun. İnşallah bu son tedavin olur sağlıkla kavuşursun bebeğine

Amin inşallah canım öyle başladım bende buraya 1 ay ertelemeyle tekrardan. Rabbim inşallah bu ay hayırlı pozitif sonuçlar almayı nasip eder. Sağlıkla dünyaya getiririsz

valla benim 3.denemen negatif oldu doktorumuza çok güveniyoduk bize bıraktı hemen başladık adetten sonra 2. transferinde yani benım 4.denemem pozitif oldu bana sorarsan kendi ruh haline göre davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…