tüp bebekte 14.gün bhcg değerim 1183 lütfen yardım

merve83

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
22
1
286
İzmir
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım bhcg değerim 12.gün 557 14.gün 1183 çıktı çok sevindim hamile olduğuma ama değerlerim neden bukadar yüksek buna anlam veremiyorum bilgi olan varsa bana yardımcı olabilirmi

canım değerin gayet normal..hamilesin yani daha ötesimi var...

keyfini çıkar bence...takılma bunlara...bazen yani kafaya takcak bişeyler arıyoruz..az olsa niye az diyoruz ,çok olsa niye çok diyoruz bulamadık bir ortasını :) ama az olmasından iyidir herhalde

degerlerin gayet normal canim benim 10.gün degerim 603 cikti bir hafta sonra yaptirdim 7500 cikti sükür su an ikizlerime hamileyim cogul gebelik olabilir bence tadini cikar bosuna kafana takma gayet iyi degerlerin...

evet dediğiniz gibi mutlu olmam gerekiyor mutluyumda aslında içim içime sığmıyor ama tüp bebek zorlu bir dönem onun için korkuyorum inş.bir problem yaşamam ve bebeişlerimi kucağıma alırım rabbim dileyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin

cnm benımde 9 gün 136, 12 gün ise 636 cıkmıstı bende ıkız zannettım ama tek cnm bende düşünmüştm niye bukadar yuksek dıe normalmiş cnm merak etme

ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞ... SANIRIM İKİZKERİNİZ GELİYORR BU DAHA FARKLI ÇOK GÜZEL BİR DUYGUUUU ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN İNŞ..

Amin amin inşallah sağlıcakla kucağıma alırım iyi niyetleriniz için teşekkür ederim rabbim herkese bu duyguyu tattırsın

Öncelikle tebrik ederim,fakat ikiz gebelik için sakın kendini kasma benimde 14. gün 1279'du değerlerim fakat tek bebek var..Herkez kesin ikizdir dedi hayal kırıklığı yaşadık şükürler olsun bir tanecik bebeğimiz var 9 haftalık hamileyim şu anda beta değerleri yanıltıcı olabiliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…