Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birinci tutmadi ikici de Allah izin verirse hafta ya2. Denemeye karar verdik ilki kimyasal oldu ikinci tutunurmu!?
İlki tutmamıştı 2. Tuttu ama düşmüştü 3. Denemede oğlum var çok şükür nasip herşey2. Denemeye karar verdik ilki kimyasal oldu ikinci tutunurmu!?
Hayırhalil ibrahim beyde mi denediniz
İnşAllah güzel sonuçlarla gelirsinizBirinci tutmadi ikici de Allah izin verirse hafta ya
Allah bağışlasın problem neydiİlki tutmamıştı 2. Tuttu ama düşmüştü 3. Denemede oğlum var çok şükür nasip herşey
Rabbim kucağnızı kucağımızı doldursunKim bilebilir ki…. 2. Denememde tuttu kalbi durdu.. 8. Denemede tekrar tuttu, Allah tamamına erdirsin diye sadece dua ediyorum. Doktorların söylediği tek şey denemeye devam edenler( embriyo varsa, tedaviye bir şekilde cevap oluyorsa) bir gün er geç evlat sahibi oluyorlar![]()
Bende pco vardıAllah bağışlasın problem neydi
Anladım inşAllah benimde olur bi çocuğumBende pco vardı
Tutunur neden tutunmasin. Bir arkadaşımin da ilki kimyasal ikincisi tuttu şuan doğumun son aylarında :) Vakti zamanı geldiyse olacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun2. Denemeye karar verdik ilki kimyasal oldu ikinci tutunurmu!?
Çok teşekkür ederim yorumunuz için inşAllah rabbim bizede nasip eder kucağımıza evladımızı almayı bu seferTutunur neden tutunmasin. Bir arkadaşımin da ilki kimyasal ikincisi tuttu şuan doğumun son aylarında :) Vakti zamanı geldiyse olacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Benimde 5.gün embriyosu ilki tutmadı ikinci için 5. Gün embriyolarım var dondurulmuş transfer olacağım femara verdi doktor 5 gün kullanıp gidicem bahçeci Fulya güvenç bey eşimde sperm sayısı düşük dü siz de durumlar nasılÇok teşekkür ederim yorumunuz için inşAllah rabbim bizede nasip eder kucağımıza evladımızı almayı bu sefer![]()
Benim ilk transferim 5 .gün en iyi kalite embriyo kimyasal oldu şimdi adet olduğumda gidecem 5.gün orta kalite embriyolarım varBenimde 5.gün embriyosu ilki tutmadı ikinci için 5. Gün embriyolarım var dondurulmuş transfer olacağım femara verdi doktor 5 gün kullanıp gidicem bahçeci Fulya güvenç bey eşimde sperm sayısı düşük dü siz de durumlar nasıl
Bende aynı oldu ilk kimyasal , şimdi 2 cı transfer sürecindeyom dondruluş embyoblarla2. Denemeye karar verdik ilki kimyasal oldu ikinci tutunurmu!?
İnşAllah güzel haberlerle gelirsiniz umut olursunuzBende aynı oldu ilk kimyasal , şimdi 2 cı transfer sürecindeyom dondruluş embyoblarla
Bende suan 2. Kez hamile kaldım benimde ilk bebeğimin kalbi durdu bakalım hayırlısıyla allah bu bebişimi kucağımıza almayı nasip etsin ya kızlar ben bişey sormak istiyorum suanda 7 haftalık hamileyim sırt üstü yatamıyorum genellikle hep yüz üstü yatıyorum sizce zarar verirmiyim yatmamalımıyım sizler yüz üstü yatıyormusunuz akıl verebilirmisiniz banadaKim bilebilir ki…. 2. Denememde tuttu kalbi durdu.. 8. Denemede tekrar tuttu, Allah tamamına erdirsin diye sadece dua ediyorum. Doktorların söylediği tek şey denemeye devam edenler( embriyo varsa, tedaviye bir şekilde cevap oluyorsa) bir gün er geç evlat sahibi oluyorlar![]()
Ben olsam nolur nolmaz diye yatmazdım yüz üstü benimde ilk bebeğimin kalbi durmuştu sonra gebelik olmadı tüp bebeğe bşladıkBende suan 2. Kez hamile kaldım benimde ilk bebeğimin kalbi durdu bakalım hayırlısıyla allah bu bebişimi kucağımıza almayı nasip etsin ya kızlar ben bişey sormak istiyorum suanda 7 haftalık hamileyim sırt üstü yatamıyorum genellikle hep yüz üstü yatıyorum sizce zarar verirmiyim yatmamalımıyım sizler yüz üstü yatıyormusunuz akıl verebilirmisiniz banada
Ya aslında isteyerek yapmıyorum belimde fıtık var hemen sırtım tutuluyo ondan dönmek zorunda kalıyorumBen olsam nolur nolmaz diye yatmazdım yüz üstü benimde ilk bebeğimin kalbi durmuştu sonra gebelik olmadı tüp bebeğe bşladık