• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 2. Kayıp

Evet kullaniyordum canim benimde agrim vardi lekelenmem pembe acik kirmizi gibi 1 2 defa geliyordu gün icinde bol bol yat dinlen ben gunde 2 defa igne kullaniyordum
çok korkuyorum daha önce böyle 3 tane kaybettim. onu kaybetmek istemiyorum benimde fazlalaştı lekelenme ve ağrılarım var kalçadan iğne verdi bugün ultrason yaptır dedi

çok korkuyorum daha önce böyle 3 tane kaybettim. onu kaybetmek istemiyorum benimde fazlalaştı lekelenme ve ağrılarım var kalçadan iğne verdi bugün ultrason yaptır dedi
Valla çok zor canim insan hamile kaldigina sevinemiyor bile millet geziyor neler yapiyor birsey olmuyor biz o kadar korudugumuz halde basimiza geliyor psikolojik olarak cok yoruyor. Ultrasonda baksinlar bakalim kanama alanin var mi kan sulandirici kullaniyormusun ben coraspin kullaniyordum onu biraktirmisti doktor

Valla çok zor canim insan hamile kaldigina sevinemiyor bile millet geziyor neler yapiyor birsey olmuyor biz o kadar korudugumuz halde basimiza geliyor psikolojik olarak cok yoruyor. Ultrasonda baksinlar bakalim kanama alanin var mi kan sulandirici kullaniyormusun ben coraspin kullaniyordum onu biraktirmisti doktor
evet kullanıyorum bırakıcam sanırım ama daha öncekilerden de farklı sanki ağrılarım var
kahverengi değil artık açık pembe ve fazlalaştı
ve ağrılarım
boş gebelik şüphesi aklımdan çıkmıyor
5+3 de sadece kese göründü vajinal bakmadı vajinal bakalım yolk sac görelim dedim ama yapmadı rahatsız etmeye gerek yok zaten erken haftaya herşeyi görürsün dedi

evet kullanıyorum bırakıcam sanırım ama daha öncekilerden de farklı sanki ağrılarım var
kahverengi değil artık açık pembe ve fazlalaştı
ve ağrılarım
boş gebelik şüphesi aklımdan çıkmıyor
5+3 de sadece kese göründü vajinal bakmadı vajinal bakalım yolk sac görelim dedim ama yapmadı rahatsız etmeye gerek yok zaten erken haftaya herşeyi görürsün dedi
Bugun tam kaçsın canim vajinal baksin daha net goruluyor hersey

Bugun tam kaçsın canim vajinal baksin daha net goruluyor hersey
BUGÜN 6+2
Dün kahverengi oldu az az fitilden sonra
bugün çoğaldı ve kanama rengi açıldı ağrılarım var diye korkuyorum işte
hep bu kısımda tıkanıyorum işte ya kalp atışı alınmıyor ya kalp atışı duruyor
bilmiyorum ki buda boş gebelik falan mı anlamadım

BUGÜN 6+2
Dün kahverengi oldu az az fitilden sonra
bugün çoğaldı ve kanama rengi açıldı ağrılarım var diye korkuyorum işte
hep bu kısımda tıkanıyorum işte ya kalp atışı alınmıyor ya kalp atışı duruyor
bilmiyorum ki buda boş gebelik falan mı anlamadım
Kromozom analizi yaptirmismiydiniz esinde sperm sorunu varmiydi canim en iyisi pgtli tup bebek yapmak ya

Back
X