Tüp bebekte 3 embriyo transferi

Bu süreçte moral lazım hep. Moral verebildiysem ne mutlu bana :)
Evet en zor geçen zaman ise sonucu bekleme zamanı . Hele ki kan verip test sonucunu beklemek yıl gibi geliyor insana. Sabrının sonunda o mutluluğu yaşamanı diliyorum.
Kan testini ne zaman yapacaksın?
Kan testi pazartesi.. inan bu hafta eziyet gibi gecmek bilmedi.. habire elimde gebelik testi yapip duruyorum silik cizgiyi goruyorum ama gectigimiz pazar gunu catlatma ignesi yaptirmisti doktorum transferden 2 gün sonra, muhtemelen onun etkisi... vucuttan ne zaman atilir o ignenin etkisi onu da bilmiyorum..

Kan testi pazartesi.. inan bu hafta eziyet gibi gecmek bilmedi.. habire elimde gebelik testi yapip duruyorum silik cizgiyi goruyorum ama gectigimiz pazar gunu catlatma ignesi yaptirmisti doktorum transferden 2 gün sonra, muhtemelen onun etkisi... vucuttan ne zaman atilir o ignenin etkisi onu da bilmiyorum..
Merhaba..
Merak ettim nasıl sonuç? Ne olursa olsun, hayırlısı boyleymiş demek gerek..

Merhaba..
Merak ettim nasıl sonuç? Ne olursa olsun, hayırlısı boyleymiş demek gerek..
Canim beta hcg 175 cikti, hamileyim Allahima bin şükürler olsun... carsamba tekrar kan testi yapilacak, doktorum degerime iyi dedi ama kalp atisini duyana kadar icim yine rahat etmeyecek...

Canim beta hcg 175 cikti, hamileyim Allahima bin şükürler olsun... carsamba tekrar kan testi yapilacak, doktorum degerime iyi dedi ama kalp atisini duyana kadar icim yine rahat etmeyecek...
Yaaaa.. Ayyy nasıl mutlu oldum anlatamam :))
Allahıma bin şükür. Hep yeni heyecanlar. Keseyi göreceksiniz sonrasında kalp atışı. Hadi hayırlısı bakalım. Inşallah sağlıkla alacaksın kucağına .

Yaaaa.. Ayyy nasıl mutlu oldum anlatamam :))
Allahıma bin şükür. Hep yeni heyecanlar. Keseyi göreceksiniz sonrasında kalp atışı. Hadi hayırlısı bakalım. Inşallah sağlıkla alacaksın kucağına .
İnşallah canim, yarinki deger cok onemli.. sonra kese stresi, sonra kalp atisi derken 3 aylik süreç en zoru galiba

İnşallah canim, yarinki deger cok onemli.. sonra kese stresi, sonra kalp atisi derken 3 aylik süreç en zoru galiba
Tatlı heyecanlar bunlar:) hepsinin sonucu güzel olacak insallah ;) gelismelerden haberdar et olur mu?

Tatlı heyecanlar bunlar:) hepsinin sonucu güzel olacak insallah :KK66: gelismelerden haberdar et olur mu?
Merhaba cunci, cok sukur degerim 523 cikti. Hersey normal görünüyor.. tek endisem biraz tirstim bu yuksek mi diye, ikiz olma ihtimali olabilir mi bu degerle? Senin kac cikmisti sonucun hatirliyor musun?

Merhaba cunci, cok sukur degerim 523 cikti. Hersey normal görünüyor.. tek endisem biraz tirstim bu yuksek mi diye, ikiz olma ihtimali olabilir mi bu degerle? Senin kac cikmisti sonucun hatirliyor musun?
Ohh şükür ;)
Benim de 170lerdi değerim. Ama ben tek test yaptırdım. Test sonrasında keseyi görmüştük. 6.haftada da kalp atışını duymuştuk.
Yüksek değerlerde çoğul gebelik olduğunu biliyorum. Ama bunun tek kesin cevabını kalp atışı veriyor. Hadi sağlıkla gelsin(ler) bebiş(ler) :)

Back
X