• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 3 ve fazlası deneme yapanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anladım cnm sağol. Su adetim düzene girsin bi kac ay sonra bende düşünürüm belki
İnşallah ben bu adetimle kısmetse gidicem 🤩
Düzenim var artık sukur hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım🌺

Cok korktum şimdi bende iyi bi yerde iyi bi doktorda oldum kurtaj ins bi sıkıntı olmamıştır.. Peki belirti olarak bi belirtin var mıydı
Hiçbir belirti yoktu canım ben de. Yapışıklık çok ileri boyuttaysa adet kanamasında azalma olabiliyormuş. Onun dışında anlaşılabilir mi bilmiyorum. Ben de kanamada azalma olmamıştı.

Hiçbir belirti yoktu canım ben de. Yapışıklık çok ileri boyuttaysa adet kanamasında azalma olabiliyormuş. Onun dışında anlaşılabilir mi bilmiyorum. Ben de kanamada azalma olmamıştı.
Peki acildimi daha sonra..
Bence belirtisi olmaz

İnşallah ben bu adetimle kısmetse gidicem 🤩
Düzenim var artık sukur hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım🌺
Ins gerek kalmaz cnm😍

• Muhteşem
Reactions: H M
Peki tedavi olarak ne yaptılar? Yazdıysan gormedim k bakma cnm

B Bigarip yolcu sen nasılsın aklıma geldin
Durumun nasıl? Bebeklerin sen iyimisiniz
Merhaba canım Allah razı olsun şuan için bekleme aşamasındayım haftaya kontrol..Bende 5. denememi yaptım biliyosun bu yolda çok acı çektim neler yaşadım en son ikizlerimi 17 + 2 de suyumun sızmaya başlamasıyla bir hafta boyunca hergün doktorların tahliye etmeliyiz hayati tehliken var demeleriyle imza atmamı beklemeleriyle en sonunda yoğun bakımda uyanarak kaybettmiştim.Çok zor Allah kimseye ve bizlere birdaha yaşatmasın ..

• Beğen
Kızım ve oğlum canlı doğup ölmüşler genetik testleri yapıldı otopsi yapıldı ,bütün organları tam kromozamları tam, sağlıklı erken doğum kaynaklı ölüm yazıyor,en sonunda elimizde iki küçük kutu toprağa verdik ...

5.denememde 1 embriyo ve doğal transfer oldum transfere kadar hiç ilaç kullanmadım ,sadece transferden 5 gün önce çatlatma iğnesi kullandım ,transferden sonra kan sulandırıcı ve progestan başladım pozitifi aldım çok şükür inşallah sağlıkla devam eder kucağıma almak nasip olur ve acılarım diner..

• Beğen
Gebeliğim devam ederse riskli gebelik grubundayım canım suyumun enfeksiyon yada ikiz gebelik kaynaklı sızdığı söylendi kesin bişey denmedi, rahim ağzı yetmezliği yok dediler ama yinede takip edilip sürekli ölçülecek kısalma görülürse dikiş atılacak.

• Beğen
Kızım ve oğlum canlı doğup ölmüşler genetik testleri yapıldı otopsi yapıldı ,bütün organları tam kromozamları tam, sağlıklı erken doğum kaynaklı ölüm yazıyor,en sonunda elimizde iki küçük kutu toprağa verdik ...
Oyy kız ve erkekmiymis kıyamam..
Rabbim en iyisini bilir rahimle ilgili bir durum öyleyse belki serklaj vs yapılmalıydı..
Rabbim diğer evlatlarına can versin inşallah kucağına gelsinler 💖

Merhaba canım Allah razı olsun şuan için bekleme aşamasındayım haftaya kontrol..Bende 5. denememi yaptım biliyosun bu yolda çok acı çektim neler yaşadım en son ikizlerimi 17 + 2 de suyumun sızmaya başlamasıyla bir hafta boyunca hergün doktorların tahliye etmeliyiz hayati tehliken var demeleriyle imza atmamı beklemeleriyle en sonunda yoğun bakımda uyanarak kaybettmiştim.Çok zor Allah kimseye ve bizlere birdaha yaşatmasın ..
Amin amin zordur tabi ben 3 aylıkken bile nasıl üzüldüm.. çok sancılı sureclerimiz.. inşallah zahmet rahmet olur bu yolda Rabbim kuvvet versin hepimize.. ☹️

Amin amin zordur tabi ben 3 aylıkken bile nasıl üzüldüm.. çok sancılı sureclerimiz.. inşallah zahmet rahmet olur bu yolda Rabbim kuvvet versin hepimize.. ☹️
Canım sen ne yaptın karar verdin mi ? Dondurulmuşların vardı transfer yaptıracak mısın. Valla ben umudumu kaybetmiyorum gerekirse rahim filmi çektiricem , laparoskopi olurum gerek duyulursa sıkıntı nerde onu bulmam lazım. Adet olayım gidicem doktora. Bakalım o ne diyecek. Allah büyük 5. - 6. denemesinde çocuk sahibi olan insanlar var. Benim 3. deneme olacak inşallah son olur hepimiz için. Yıpranıyoruz , maddi manevi çöküyoruz :( Tüm kalbimle dua ediyorum valla hepimiz için :KK200:

Canım sen ne yaptın karar verdin mi ? Dondurulmuşların vardı transfer yaptıracak mısın. Valla ben umudumu kaybetmiyorum gerekirse rahim filmi çektiricem , laparoskopi olurum gerek duyulursa sıkıntı nerde onu bulmam lazım. Adet olayım gidicem doktora. Bakalım o ne diyecek. Allah büyük 5. - 6. denemesinde çocuk sahibi olan insanlar var. Benim 3. deneme olacak inşallah son olur hepimiz için. Yıpranıyoruz , maddi manevi çöküyoruz :KK43: Tüm kalbimle dua ediyorum valla hepimiz için :KK200:
Allah razı olsun canm benm Rabbim yar ve yardımcımız olsun 💖
Önümüzde zaman var biraz bakalım Mevla ne gösterir inşallah 🌺

2 basariz aşılama, 1. Tüp bebek negatif. 2. Tüp bebek tüpe yerleşti dış gebelik. İlaçla düşürdüler. 3. Tüp bebek pozitif 7. Haftada düşük. Sonra spontan gebelik oda 7. Haftada düştü. Şimdi 2ay opu yapıldı
Havuzda 2 embriyom genetige gidecek. Yani beş kez tüp bebek. 2 embriyomda genetikten ne sonuç gelecek bilmiyorum. Beklemek zor. Sonuç alıp hüsrana uğramak zor. Ve her defasında artık umudun bittiğini hissediyorsun. Sonra tekrar baştan alıyorsun herkes için hayırlısı.

2 basariz aşılama, 1. Tüp bebek negatif. 2. Tüp bebek tüpe yerleşti dış gebelik. İlaçla düşürdüler. 3. Tüp bebek pozitif 7. Haftada düşük. Sonra spontan gebelik oda 7. Haftada düştü. Şimdi 2ay opu yapıldı
Havuzda 2 embriyom genetige gidecek. Yani beş kez tüp bebek. 2 embriyomda genetikten ne sonuç gelecek bilmiyorum. Beklemek zor. Sonuç alıp hüsrana uğramak zor. Ve her defasında artık umudun bittiğini hissediyorsun. Sonra tekrar baştan alıyorsun herkes için hayırlısı.
Umarım ikisi de olumlu gelir. Pgt mi Ngs mi yapılıyor. Tekrar tekrar denemek zor. Heveslenip kaybetmek de zor. Bana pgt sonucu gelene kadar üç hafta geçmiyor gibi gelmişti. Ama zaman hızlı akıyor. Umarım olumlu gelir ve tutunurlar. Nerde tedavi oluyorsun, kaliteleri nasıl embriyoların

• Beğen
İnşallah yeni embriyolariniz sağlıkla tutunur..
Yolumuz zahmetli oluyor herkesin haritası bir değil.. inşallah sağlıkla tutunurlar 💖

Back
X