• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 5.denemede negatif

PempeeMavii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
1.799
1.399
133
Bayanlar başlıktada belirttiğim gibi 5.negatifi almış durumdayız.iyice tükendik artık.benimle aynı durumda olan bayanlardan bişeyler duyma ihtiyacındayım.sizler ne yaptınız nsl bir yol izlediniz veya izliyorsunuz.benim gibi bir çok denemeden sonra hamile kalanınız var mı yoksa umutlar tükendi mi.bizim sebepsiz infertiliti.ne yapacağımızı şaşırdık artık.bana önerebileceğiniz bir merkez var mı.türkiye nin neresi olursa farketmez.bu arada geçen yıl tüp bebekle kısa bir hamilelik şansı yakalamıştım 6 hafta gibi :KK43: yaşım 44 ve hiç çocuğumuz yok.5 yıllık evliyiz.

Bu arada duyduğum tüm kürleri denedim.kocakarı ilaçlarına varınca.bel çekmeden tutunda artık aklınıza ne gelirse...

5 negatif sonuc maddi manevi cok yipratici olmustur tahmin edebiliyorum. Ayrica o kadar tedavi vucut sagligi acisindan da kotu. Biraz dinlenmeye mi cekilseniz, ama yas faktoru var sanirim, ya da evlat edinmeyi dusundunuz mu?
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.

rabbim herşerde bir hayr vardır canım
ne yazacagımı bilemedim

komşum 7. tüp bebekleri tutmuş geçen ay dogum yaptı ,
rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar bagışlasın ,

adana başkentte yapmışlar bu arada

Evlat edinmeyi düşünmüyoruz canım.evet dediğin gibi 5 deneme özellikle vücudumda inanılmaz değişimler yaptı.12 kilo aldım şekerim kolostrolüm yükseldi.şimdi diyetisyene başladık eşimle.yakın zamanda bir tedaviyi kaldıracak güçte değiliz.ne maddi ne manevi.yaza doğru inş.hani insanın ümidi hala kırılmadıysa böyle benim gibi hem üzülüyor bıktım bu son diyor hemde araştırmaktan vazgeçemiyor.nefes tekniği diye bir şey duydum.ne kadar doğru bilemiyorum.bi yakınımın kızı 51 yaşında ikiz bebekleri oldu.bu teknikleymiş güya bilemiyorum ne derece doğru.bunu duyan var mı acaba.

Canım kendi amcam ağrıdan izmire geldi tüp bebek için onlarda 5 kere deneme yaptılar.. en son hiç unutmam amcam hastanede hüngür hüngür ağlamıştı koca adam 48 yaşındaydı.. doktorlar bile onunla ağladı.. sonra ağrıya döndüler iki ay sonra karısı kendiliğinden hamile kaldı. Nolur stres sıkıntı yapmayın umudunuzu kaybetmeyin inşallah rabbim en kısa zamanda sevindirir sizleride.. biraz dinlenin kafanızı toparlayın ummadığınız anda gelsin mucizeniz.

Canım kendi amcam ağrıdan izmire geldi tüp bebek için onlarda 5 kere deneme yaptılar.. en son hiç unutmam amcam hastanede hüngür hüngür ağlamıştı koca adam 48 yaşındaydı.. doktorlar bile onunla ağladı.. sonra ağrıya döndüler iki ay sonra karısı kendiliğinden hamile kaldı. Nolur stres sıkıntı yapmayın umudunuzu kaybetmeyin inşallah rabbim en kısa zamanda sevindirir sizleride.. biraz dinlenin kafanızı toparlayın ummadığınız anda gelsin mucizeniz.
Yengenizin yasi kacti?

Bayanlar başlıktada belirttiğim gibi 5.negatifi almış durumdayız.iyice tükendik artık.benimle aynı durumda olan bayanlardan bişeyler duyma ihtiyacındayım.sizler ne yaptınız nsl bir yol izlediniz veya izliyorsunuz.benim gibi bir çok denemeden sonra hamile kalanınız var mı yoksa umutlar tükendi mi.bizim sebepsiz infertiliti.ne yapacağımızı şaşırdık artık.bana önerebileceğiniz bir merkez var mı.türkiye nin neresi olursa farketmez.bu arada geçen yıl tüp bebekle kısa bir hamilelik şansı yakalamıştım 6 hafta gibi :KK43: yaşım 44 ve hiç çocuğumuz yok.5 yıllık evliyiz.
embriyoalrınız pgt ye gitti mi?

Canım seni çok iyi anlıyorum bende bu ay 4. Negatifimi aldım ve sebepsiz infertilite deniyor çok zor bir durum maddi manevi yipratici. Bana serum tedavisi uygulanmadi benim aklımda tek kalan işlem bu eğer 5. Tedaviye baslarsam ileride mutlaka serum isteyeceğim denemekten birşey kaybetmeyz diye düşünüyorum. Peki sana nasıl bir tedavi uygulandı 5. Denemede diğerlerinden farklı bir uygulama oldu mu

PempeeMavii PempeeMavii guns_n_roses80 guns_n_roses80
Merhaba..
Biz de epey denedik. 38 yaşındayım. Bizim de sebepsiz infertilite idi. Ama sonunda pozitif sonucu aldık ve kısmetse şu aralar kavuşacağız bebeğimize.
Süreç çok zor sizleri çok iyi anlıyorum.
Embriyolara kromozom testi yaptırdınız mı?
Şöyle ki.. Embriyolar kaliteli olsa dahi kromozom açısından hasarlı olabiliyor. Bu da transferde negatif sonuç, ya da düşük, düşük olmazsa da kromozom bozukluğu olan bebek demek.
Bizde embriyolar kaliteli olduğu halde negatif sonuç olmuştu. Sonrasında gittiğimiz bir merkez kromozom testini önerdi. Ve toplanan embriyolara kromozom testi yaptırdık. Birkaç toplama sonrasında, 18e yakın kaliteli embriyonun 1 tanesinde kromozom sağlıklı çıktı . Bunda yaş faktörü en büyük etken maalesef.. O 1 taneyi transfer ettirdik ve pozitif sunucumuzu aldık şükür. Bence araştırın bu testi. Sormak istediğiniz olursa da yardımcı olurum bilgilerim dahilinde.
Umarım sizler de sağlıkla kavuşacaksınız bebelerinize..

Geçmiş olsun ablacım hiç moralini bozma inşallah rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yüzünü güldürecek bizler yeterki ümidimizi kaybetmeyelim bende daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım hiç gebelık oluşmadı şimdi 7. Ci denememi yapıyorum bu süreçler gerçekten çok zor hem maddi hem manevi rabbim kimseyi bu yola sokmasın benim sana nacizane tavsiyem yapılabilecek nekadar tahlil varsa yaptır rahim filminden başla mesela sebebsiz infertilite diye bişey yok illaki bi sebebi var senle adan zye ilgilenecek bi doktor bul ben şuanki doktorumdan çok memnunum olabilecek en ufak olasılıkları bile inceledi yaptırmadığımız tahlil kalmadı bizede sebebsiz infertilite denilmişti ama bu doktorum hiçte öyle olmadığını çıkardı ortaya daha önce prof doktora gittim hiç bi sonuç alamadım şimdi tedavi aşamasındayım bu doktorumdanda sonucumun ne olacağını bilemiyorum ama en azından araştırmadığı bişey kalmadı şuan kafam çok rahat sonuç negatif olsa bile kafamda soru işareti kalmadı çok şükür bu tedaviler çok pahalı durumu olan var olmayan var neden boşu boşuna para yatıralım yatırıyorsak ve olmuyorsada en azından neden olmadığını çıkarsınlar ortaya değilmi sevgiyle kalın.

Geçmiş olsun ablacım hiç moralini bozma inşallah rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yüzünü güldürecek bizler yeterki ümidimizi kaybetmeyelim bende daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım hiç gebelık oluşmadı şimdi 7. Ci denememi yapıyorum bu süreçler gerçekten çok zor hem maddi hem manevi rabbim kimseyi bu yola sokmasın benim sana nacizane tavsiyem yapılabilecek nekadar tahlil varsa yaptır rahim filminden başla mesela sebebsiz infertilite diye bişey yok illaki bi sebebi var senle adan zye ilgilenecek bi doktor bul ben şuanki doktorumdan çok memnunum olabilecek en ufak olasılıkları bile inceledi yaptırmadığımız tahlil kalmadı bizede sebebsiz infertilite denilmişti ama bu doktorum hiçte öyle olmadığını çıkardı ortaya daha önce prof doktora gittim hiç bi sonuç alamadım şimdi tedavi aşamasındayım bu doktorumdanda sonucumun ne olacağını bilemiyorum ama en azından araştırmadığı bişey kalmadı şuan kafam çok rahat sonuç negatif olsa bile kafamda soru işareti kalmadı çok şükür bu tedaviler çok pahalı durumu olan var olmayan var neden boşu boşuna para yatıralım yatırıyorsak ve olmuyorsada en azından neden olmadığını çıkarsınlar ortaya değilmi sevgiyle kalın.
Çook doğru canım benim.inş allah bu sefer yüzünü güldürür.biz bğtün tahlillerimizi yaptırdık kuzum.eşim ayrı ben ayrı.ben dr lar istemediği halde rahim filmi bile çektirdim.o da ne beter bişeymiş öldüm ağrıdan.onda bile bi sorun çıkmadı.valla hocaya gidip sübyan muskası bile yaptırdım.burada duymuştum bebek olmayınca olup düşünce vs diye.şimdi nette rahim masajı diye bir makale okudum.rahme kan gitmesini sağlayan bi masajmış onu denicem.bu yazımı okuyan kısçeler sizin bildiğiniz duyduğunuz uyguladığınız yöntemler varsa banada yazarsanız çok mutlu olurum :cry:

Ayy gerçekten mi.allahım nsl güzel bi habet bu bende böyle mucizeye muhtacım rabbim bana ve isteyen tüm anne babalara nasip etsin.rabbim amcanın evladını onlara bağışlasın.ne güzel yaa :)

Canım seni çok iyi anlıyorum bende bu ay 4. Negatifimi aldım ve sebepsiz infertilite deniyor çok zor bir durum maddi manevi yipratici. Bana serum tedavisi uygulanmadi benim aklımda tek kalan işlem bu eğer 5. Tedaviye baslarsam ileride mutlaka serum isteyeceğim denemekten birşey kaybetmeyz diye düşünüyorum. Peki sana nasıl bir tedavi uygulandı 5. Denemede diğerlerinden farklı bir uygulama oldu mu
Olmadı canım.hemen hemen aynı tedavilet uygulandı diyebilirim.sadece son tedavim 1 ay öncesinden başladı iğnelere.

Ayy gerçekten mi.allahım nsl güzel bi habet bu bende böyle mucizeye muhtacım rabbim bana ve isteyen tüm anne babalara nasip etsin.rabbim amcanın evladını onlara bağışlasın.ne güzel yaa :)
Canım ablacım yeterki kalbini ferah tut sıkıntı yapma.. Rabbim bekletiyo ama inşallah en kısa zamanda mucizenizin sizinle olur vardır bunda bi hayır.. dualarımdasınız

Back
X