• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 5.denemede negatif

Geçmiş olsun ablacım hiç moralini bozma inşallah rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yüzünü güldürecek bizler yeterki ümidimizi kaybetmeyelim bende daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım hiç gebelık oluşmadı şimdi 7. Ci denememi yapıyorum bu süreçler gerçekten çok zor hem maddi hem manevi rabbim kimseyi bu yola sokmasın benim sana nacizane tavsiyem yapılabilecek nekadar tahlil varsa yaptır rahim filminden başla mesela sebebsiz infertilite diye bişey yok illaki bi sebebi var senle adan zye ilgilenecek bi doktor bul ben şuanki doktorumdan çok memnunum olabilecek en ufak olasılıkları bile inceledi yaptırmadığımız tahlil kalmadı bizede sebebsiz infertilite denilmişti ama bu doktorum hiçte öyle olmadığını çıkardı ortaya daha önce prof doktora gittim hiç bi sonuç alamadım şimdi tedavi aşamasındayım bu doktorumdanda sonucumun ne olacağını bilemiyorum ama en azından araştırmadığı bişey kalmadı şuan kafam çok rahat sonuç negatif olsa bile kafamda soru işareti kalmadı çok şükür bu tedaviler çok pahalı durumu olan var olmayan var neden boşu boşuna para yatıralım yatırıyorsak ve olmuyorsada en azından neden olmadığını çıkarsınlar ortaya değilmi sevgiyle

Geçmiş olsun ablacım hiç moralini bozma inşallah rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yüzünü güldürecek bizler yeterki ümidimizi kaybetmeyelim bende daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım hiç gebelık oluşmadı şimdi 7. Ci denememi yapıyorum bu süreçler gerçekten çok zor hem maddi hem manevi rabbim kimseyi bu yola sokmasın benim sana nacizane tavsiyem yapılabilecek nekadar tahlil varsa yaptır rahim filminden başla mesela sebebsiz infertilite diye bişey yok illaki bi sebebi var senle adan zye ilgilenecek bi doktor bul ben şuanki doktorumdan çok memnunum olabilecek en ufak olasılıkları bile inceledi yaptırmadığımız tahlil kalmadı bizede sebebsiz infertilite denilmişti ama bu doktorum hiçte öyle olmadığını çıkardı ortaya daha önce prof doktora gittim hiç bi sonuç alamadım şimdi tedavi aşamasındayım bu doktorumdanda sonucumun ne olacağını bilemiyorum ama en azından araştırmadığı bişey kalmadı şuan kafam çok rahat sonuç negatif olsa bile kafamda soru işareti kalmadı çok şükür bu tedaviler çok pahalı durumu olan var olmayan var neden boşu boşuna para yatıralım yatırıyorsak ve olmuyorsada en azından neden olmadığını çıkarsınlar ortaya değilmi sevgiyle kalın.
Merhaba canım biz de bu ay ilk tüp bebek tedavisine bu ay başlayacağız. Bende aynı senin gibi düşünüyorum. Didik didik edilip sorunun ne olduğunu öğrenmek istiyorum ama öyle bir doktor var mı bilemiyorum. Gittiğimiz yerler bizle direk tüp bebek tedavisini konuşmaya başlıyor. Bizimde nedensiz infertilite idi. sen hangi doktora gitmiştin uzun zaman geçmiş sanırım senin tedavinin üstünden. Gitiiğin yer güvenilirse belki bende tercih edebilirim

Merhaba canım biz de bu ay ilk tüp bebek tedavisine bu ay başlayacağız. Bende aynı senin gibi düşünüyorum. Didik didik edilip sorunun ne olduğunu öğrenmek istiyorum ama öyle bir doktor var mı bilemiyorum. Gittiğimiz yerler bizle direk tüp bebek tedavisini konuşmaya başlıyor. Bizimde nedensiz infertilite idi. sen hangi doktora gitmiştin uzun zaman geçmiş sanırım senin tedavinin üstünden. Gitiiğin yer güvenilirse belki bende tercih edebilirim
Canım öncelikle geçmiş olsun diliyorum ❤ yaşın kaç ve kaç senelik evlisin ne yazıkki senin daha ilk tüp bebeğin olduğu için pek bi araştırma yapmazlar bikaç olumsuz denemeden sonra araştırılıyor benim doktorum aret kamar bana göre mükemmel bi doktor çünkü daha önce 6 tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı ve doğru dürüst araştırılmadı beni sinir krizine soktular resmen ya bu tedaviler kolaylıklamı yapılıyor kardeşim hiç araştırma yapılmazmı bi muayene yapıyorlar ooo rahim düzgün yumurtalıklar çok iyi yaşında çok genç senin olur hadi tüpe başlayalım sonra sonuç negatif aaa niye böyle olduki tüh tüh vah vah ama moral bozmak yok bidahaki sefere olacak hadi sil baştan tekrar başlayalım ve yine sonuç negatif bu nedir yaaa bi Allahın kuluda çıkıp kızım bukadar tüp denemişin ama olmamış herşey göründüğü gibi mükemmel olsaydı zaten şimdiye kadar olurdu demekki ortada ciddi bi problem var önce onu bi bulalım demedi hastanelerden ve doktorlardan nefret eder oldum inanınki son olarak rabbim önüme aret beyi çıkardı Iyikide çıkardı diyorum çünkü günümüz teknolojisi ile yapılabilecek herşeyi yaptı bana ve rahimde kireçlenme tepesinde eziklik hafif şekil bozukluğu ve adenimiyozist çıktı yok yok yani bende iki kere rahim hazırlamaya başladık ikisindede bütün bu sorunlar yüzünden rahim kalınlaşmadı meğerse benim rahim diğer tedavilerimdede hiç kalınlaşmamış gelişi güzel transfer yapmışlar şok oldum henüz beklemedeyim daha sonuç alamadım bayramdan sonra tekrar bismillah dicem ama en azından sorunumu biliyorum kafam rahat sorunuma göre tedavi şekli uygulanacak onca verilen emek para duygusal çöküntü yanıma kaldı en başından araştırılsın isterdim şimdi sana gelince cnm daha ilk tedavin çok tecrübesizsin kesinlikle doktora gitmeden kendin bi rahim filmi çektir filmin sonucunu gideceğin doktora götür rahim filmi okadar önemliki ne var ne yok herşey çıkıyor ama iyi biyerde çektir bana normal kadın doğum doktoru şişlide cevat bey diye birini önermişti bu konuda türkiyenin en iyileri demişti gerçektende çok memnun kaldım netten bi araştır yoksa işin doktorlara kaldıysa daha çok sürüklenirsin benden sana tavsiye herşeyi doktorlardan beklememek gerekiyormuş şimdiki aklım olsa ilk işim rahim filmi çektirmek olurdu sonrada eşimle kendime genetik test yaptırırdım çünkü oda çok önemli ve kesinlikle doktora gitmeden bu iki şeyi yap

Merhaba ablacım..
Benim iki negatif denemem var..
Araştırma yaptım ve bunlar önemli...
Sende bu testler yapıldı mı..
1.Rahimden parça alarak neden tutmadığı araştırılıyor..
2. Serum uygulaması..
3. Embriyolar pgt...
4. Sperm dna testi...

Slm kızlar 6.ya başlamış durumdayız.temmuzda tek yumurta donduruldu.havuz sistemi uygulanıyor.ağustosta adetle yeniden ballıyoruz.hakkımızda hayırlısı.bu sefer başka bir yerde deniyoruz.ilk 5 inide aynı klinikte denene gafletine nasıl düştük bilemiyorum.

1.’yi 20. Haftada bununla alakasız sebeplerle kaybettik. 2. Şimdi 2 yaşında. 3. De yolda inşallah sağlıkla doğururum. Bence çok zaman kaybetmeden Birgül Sarıkamış ve Meltem Erik’e gel. Onlardan önce 4 yıl kaybettim ben. Keşke ilk onlara gelseymişim.
peki basarisiz denemelerinize göre sizi basariya götüren neydi ? Farkli ne yapildi ? Hangi ilacalar kullanildi? Evlatlarinizi Saglicakla Anali Babali büyütün insallah

PempeeMavii PempeeMavii @guns_n_roses80
Merhaba..
Biz de epey denedik. 38 yaşındayım. Bizim de sebepsiz infertilite idi. Ama sonunda pozitif sonucu aldık ve kısmetse şu aralar kavuşacağız bebeğimize.
Süreç çok zor sizleri çok iyi anlıyorum.
Embriyolara kromozom testi yaptırdınız mı?
Şöyle ki.. Embriyolar kaliteli olsa dahi kromozom açısından hasarlı olabiliyor. Bu da transferde negatif sonuç, ya da düşük, düşük olmazsa da kromozom bozukluğu olan bebek demek.
Bizde embriyolar kaliteli olduğu halde negatif sonuç olmuştu. Sonrasında gittiğimiz bir merkez kromozom testini önerdi. Ve toplanan embriyolara kromozom testi yaptırdık. Birkaç toplama sonrasında, 18e yakın kaliteli embriyonun 1 tanesinde kromozom sağlıklı çıktı . Bunda yaş faktörü en büyük etken maalesef.. O 1 taneyi transfer ettirdik ve pozitif sunucumuzu aldık şükür. Bence araştırın bu testi. Sormak istediğiniz olursa da yardımcı olurum bilgilerim dahilinde.
Umarım sizler de sağlıkla kavuşacaksınız bebelerinize..
Merhaba, embriyolara kromozom testi dediğiniz pgt mi acaba?

Bu bana önerilmedi. 3 negatifim var. Serum ve era testim önerildi. Yaşım 28. Herhalde yaştan ötürü pgt gerekli görülmüyor
Üst üste çok sayıda negatif sonuç alan hastalara da önerilmeli bence. En azından pozitif sonucu almaya bir etken

Merhaba, bu testleri doktorunuz mu önerdi? benim doktorum hiç bunları önermedi :(
Merhaba ablacım..
Benim iki negatif denemem var..
Araştırma yaptım ve bunlar önemli...
Sende bu testler yapıldı mı..
1.Rahimden parça alarak neden tutmadığı araştırılıyor..
2. Serum uygulaması..
3. Embriyolar pgt...
4. Sperm dna testi...

Hayır canım ben 5 yıldır mücadele ediyorum bebek için... ben doktordan bin kat bilgiliyim.. araştırmalar sonucu öğrendim.. önerim bunların yapılması.. Herşey garanti olsun taktir allahın...
çok teşekkürler, lütfen hep paylaşın öğrendiklerinizi, doktorlar sanki standard bir tedavi tutturmuşlar, herkese aynı şeyi yapıyorlar gibi geldi bana. Ben istiyorum ki beni incelesin, yumurtamı, eşimin spermini, ona göre bir tedavi yapsın. Var mı böyle bir doktor bildiğiniz?

çok teşekkürler, lütfen hep paylaşın öğrendiklerinizi, doktorlar sanki standard bir tedavi tutturmuşlar, herkese aynı şeyi yapıyorlar gibi geldi bana. Ben istiyorum ki beni incelesin, yumurtamı, eşimin spermini, ona göre bir tedavi yapsın. Var mı böyle bir doktor bildiğiniz?

Malesef doktorlar 4 negatif e kadar standart şekilde tüp bebek tedavisi uyguluyor.hepsi aynı. sizde problem neydi özel değilse?

Malesef doktorlar 4 negatif e kadar standart şekilde tüp bebek tedavisi uyguluyor.hepsi aynı. sizde problem neydi özel değilse?
ilk denememde tek yumurta çıktı sadece, o da döllendi, tek embriyo yüklendi ama tutunamadı. ikinci denememde iki yumurta çıktı, ikisi de döllendi, ama regl oluyorum malesef tutmadı onlar da :(

ilk denememde tek yumurta çıktı sadece, o da döllendi, tek embriyo yüklendi ama tutunamadı. ikinci denememde iki yumurta çıktı, ikisi de döllendi, ama regl oluyorum malesef tutmadı onlar da :KK43:
Doktorunuz kim? Benim size önerim havuz yöntemi...
Doktora şöyle söyleyin....
Ben havuz yöntemi yaptırmak istiyorum..
Havuz yöntemi nedir?
Sizden 4 veya 5 kez yumurta toplanacak o yumurtalar embriyo haline getirip genetiğe yollanacak.. sağlıklı gelen embriyolar transfer edilecek...?

Doktorunuz kim? Benim size önerim havuz yöntemi...
Doktora şöyle söyleyin....
Ben havuz yöntemi yaptırmak istiyorum..
Havuz yöntemi nedir?
Sizden 4 veya 5 kez yumurta toplanacak o yumurtalar embriyo haline getirip genetiğe yollanacak.. sağlıklı gelen embriyolar transfer edilecek...?
doktorum Senai Aksoy. Malesef benden 4-5 yumurta toplamak için defalarca tüp bebek tedavisi görmem gerekir, zorlayarak (en üst seviyede hormon iğnesi oldum) 1 ya da max 2 yumurta çıkıyor

Back
X