Tüp bebekte 5.gün dondurulmuş 2 embriyo transferi 🥰(Mart 2023)

Merhaba kızlar, benim ikinci denemem. Bugün dondurulmus 5.gün 2 embriyo transfer edildi. Yaşadıklarınızı burada paylaşırsanız birbirimize destek olmuş oluruz.
İlk transfer neden olmadı bende zorlu bir süreçten geçiyorum gecen yıl nisan ayında tüplerim poliplerim miyomlarım alındı bu yıl Eylül ayında opu oldum 13 yumurta toplandı 5. Güne 3 embriyo oluştu 6. Güne 2 Embryo oluştu doktorum gençti ekim de 5AA embriyo transfer edildi tutmadı bir sonraki transfer 5. Gün iki Embryo transfer edildi kimyasal oldu aralık da 6. Gün embriyoları transfer etmek için gittiğimde doktorumun o hastaneden ayrıldığını duydum oranın Prof u ile görüştüğüm de 6. Gün embriyoları transfer etmek istemediğini tekrar yumurta toplamak istediğini söyledi bir sürü vitamin takviyesi verdi etkisini embrıyolarda gördüm subat da opu oldum 8 yumurta toplandı 6 adet 5. Gün embriyosu oluştu martın 31 inde transfer olucam umudumu yitirdim o yüzden

Asla umudunu yitirme, Rabbim büyüktür. Doğru zamanda hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip etsin Allah'ım hepimize. Doktor bi neden söylemedi miralini bozma bu sefer olur inşallah dondurulmuş embriyolar daha iyi oluyor biliyorsun vs gibi şeyler söyledi. İlk denemde iki transfer olmustu 3.gun embriyosu ondan tutmadı gibi düşündüm. Bu sefer bakalım ne olacak. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.. 31 martta pozitif düşün, rahat ol.. Benim de 2 nisan kan tahlili yaptıracağım inşallah poztitif olur..

tüp bebek tedavisinde 5.gun embriyosu konuldu dün doktor orta derecede dedi iki tane embriyo transfer etti sizce durum iyi mi kötü mü bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz şimdiden herkese teşekkürler

tüp bebek tedavisinde 5.gun embriyosu konuldu dün doktor orta derecede dedi iki tane embriyo transfer etti sizce durum iyi mi kötü mü bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz şimdiden herkese
Bende aynı durumdayım. Dondurulmuş 5.gün -6.gün 4AB ve 3AC iki embriyo transfer edildiğini söylediler. Bugün transfer gününü saymazsak 5.gün oluyor. İdrar testi yapasım var. Yatıyorum genelde, arada evin içinde yürüyorum, yemek yapıyorum yine gelip uzaniyorum, ilaclar igneler, bol su içiyorum. Dün eşime avokado aldırdım faydasını duymuştum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, gönlümüze göre hayırlı evlatlar nasip etsin. Evimizi çocuk sesleriyle senledirsin inşallah

11 martta transfer oldum, 3 kere kan testı verdım *2 arttı. Dun kanamam oldu yarıya ındı.
Yarın kontrole gıdıcem tüm ümitler bitti. Kimyasal oldular. Tekrar toplayalım banada dicek. Hangi vitamin takviyeleri kullandım?

Geçmiş olsun çok üzüldüm çok fazla vitamin verdi koenzim Q10 vardı bi tane onu hala kullanıyorum gluthıon diye bir iğne vardı onu da haftada bir yaptırıyordum oda vücuttaki sigara ve alkol zehrini atıyordu onu direk damar yolunda verdiler toplam 10 tane filan vitamin vardı istersen liste halinde atarım

Liste atabilirsen çok sevinirim

Amin inşallah hepimizin kalbine gönlüne göre versin rabbim bebeklerimizi sağ Salim almayı nasipsin rabbim yüzümüzü güldürsün ama benim kasıklarımda ve göbeğimde belimde ağrı var normal mi durum birde içim yanıyor sürekli su istiyor ve açıkıyorum bilmedim neden böyle

İki gün önce embriyo transferi oldum midem kasığım belim ve içimde yanma hissi var bu durum normal mi bilmiyorum allah hepimize kucağına almayı nasip etsin inşallah geçmiş olsun

İdrar testi yaptınız mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…