Aynı gün transfer olmuşuz. Keşke test gününüzden önce yapmasaydınız,böyle daha çok stres oluyo insan. İnşallah pozitifi görürsünüz moralinizi bozmayınKızlar transferimin ilk günü ile birlikte bugün 8. Günüm. 6. Günde öğlen idrar testi yaptım anında ikinci çizgi çıktı. Ertesi gün yani 7. Gün tekrar sabah ilk idrar ile yaptım negatif bugün 8. Gün tekrar yaptım ve yine negatif çıktı. Böyle olup kanda pozitifi gören var mı lütfen cevaplarsanız çok sevinirim. Yıkıldım resmen
Evet çok pişman oldum sonraAynı gün transfer olmuşuz. Keşke test gününüzden önce yapmasaydınız,böyle daha çok stres oluyo insan. İnşallah pozitifi görürsünüz moralinizi bozmayın
Kasık ve bel agrılarım var ama belki ignelerdendir diye düşünüyorum.Allah isteyen herkese nasip etsinEvet çok pişman oldum sonrabeklemek o kadar zor geliyor ki neyse ki az kaldı sizin var mı belirtileriniz inşallah siz de pozitifi görürsünüz Rabbim kucaklarımızı doldursun
Aminnn benimde aynı şeyler test gününüz cuma dimiKasık ve bel agrılarım var ama belki ignelerdendir diye düşünüyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin
Tutmuş demek ki araştırmalarıma ve çevremden gördüğüm kadarıyla tutanlarda kasık bel karın ağrısı oluyormuş hayırlı olsun şimdidenKasık ve bel agrılarım var ama belki ignelerdendir diye düşünüyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin
İlaçlardan dolayı da olabiliyormus o tarz belirtiler yanlış anlamayın amacım kimseyi üzmek değil.Tutmuş demek ki araştırmalarıma ve çevremden gördüğüm kadarıyla tutanlarda kasık bel karın ağrısı oluyormuş hayırlı olsun şimdiden
Olabilirİ
İlaçlardan dolayı da olabiliyormus o tarz belirtiler yanlış anlamayın amacım kimseyi üzmek değil.
Evet erken gebelik testiydi üçü deTest markası da çok önemli
Ben prodoktor kullanıyorum çok memnunum. Erken gebelik testi mi kullandiniz
5. Gün embriyosu donmuş transferİlk gunlerin pozitif olma nedeni çatlatma iğnesi olabilir tabi taze transfer yapıldıysa.. zamanından önce test yapmayın diye bundan diyorlar boşuna üzüntü yaşanıyor. Şuan 8. Günse belki erken gebelik testinde çıkabilirdi 5. Gün embriyosu ise. 3. Gün embriyosu ise daha çok erken. YouTube da embriyolog ender Yalçınkaya videolarını izleyin en son videosu tam da bunun ile ilgili.ben çok bilgilendim
Hadi güzel haberlerimiz olsun sizin sonucunuz bana umut ışığı olsunTest günüm çarşamba benim
Test günüm yarın ama dayanamadım kan verdim bugün negatif çıktı. Sonucun yarın degişecegini sanmıyorum ama kafama takılan şu,5 mayısta transferim oldu 14 mayısta test istendi,sanki 3. Gün embriyosu için erken gibi geliyoHadi güzel haberlerimiz olsun sizin sonucunuz bana umut ışığı olsun
Kaç çıktı değeriniz? Benim de 3. Gün embriyosu ve 5 Mayısta transfer oldum. Test günü 17 Mayıs.Test günüm yarın ama dayanamadım kan verdim bugün negatif çıktı. Sonucun yarın degişecegini sanmıyorum ama kafama takılan şu,5 mayısta transferim oldu 14 mayısta test istendi,sanki 3. Gün embriyosu için erken gibi geliyo
deger 2 den küçük çıkmışKaç çıktı değeriniz? Benim de 3. Gün embriyosu ve 5 Mayısta transfer oldum. Test gibi 17 Mayıs.
Direkt kanda beta baktırsanız net anlasılır? Ben o sekılde yapmıştım pozitif cıkmıstı . Evde yapılan testte yanlıs cıkma olasılıgı var bazen ıdrara hcg hemen gecmeyebılıyor kanda hemen cıkıyor amaKızlar transferimin ilk günü ile birlikte bugün 8. Günüm. 6. Günde öğlen idrar testi yaptım anında ikinci çizgi çıktı. Ertesi gün yani 7. Gün tekrar sabah ilk idrar ile yaptım negatif bugün 8. Gün tekrar yaptım ve yine negatif çıktı. Böyle olup kanda pozitifi gören var mı lütfen cevaplarsanız çok sevinirim. Yıkıldım resmen
Benim de 3. Gün embriyosu 12 gün sonra veriyorlar testi hep. Ben de kan verdim sonucu bekliyorumKaç çıktı değeriniz? Benim de 3. Gün embriyosu ve 5 Mayısta transfer oldum. Test günü 17 Mayıs.
Benim doktorum 16 sını verdi test günü senin bence de erken ya attınmı doktoruna ne dediTest günüm yarın ama dayanamadım kan verdim bugün negatif çıktı. Sonucun yarın degişecegini sanmıyorum ama kafama takılan şu,5 mayısta transferim oldu 14 mayısta test istendi,sanki 3. Gün embriyosu için erken gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?