Tüp bebekte anomali çıktı

Allah razı olsun teşekkür ederim.
Evet ama en başta genetik taramalı deselerdi keşke. Şimdi geride embriyolarım var benim. Dondurulmuş. Dondurulmuşlarsa genetik tarama olmuyormuş. En baştan yumurta toplama vs yapılıp genetik tarama yapılması gerekmiş. Benim şimdi diğer embriyolarım çöp mü olacak 😢😢😢
Ne yapıcam bilmiyorum çıkmaza girdim. Embriyom varken baştan süreci yaşamakta ayrı bir üzüntü.
😢😢
Sanırım genetik tarama da kalp anomalileri de çıkmıyormuş 🙄
Ama bazı hastalıkların çıkmadığını duydum. Fakat bu hastalıklar neler bilmiyorum
Evet canım maalesef böyle kayıplar yaşamadıkça veya bilinen bir genetik hastalığımız olmadıkça tedavi de hemen genetik tarama yapılmıyor.
Her hastalık çıkmıyor Buda doğru.
Ben üç ay önce genetik taramalı tüp bebek yaptırdım hiç tutmadı işlem negatif oldu bununda tutup tutmayacağının garantisi yok zaten başlı başına maliyetli bir süreç genetik tarama işin içine girince daha da maliyetli oluyor.
Elinizdeki embriyoları ya deneyip sonucu göreceksiniz ya da çöpe atıp sıfırdan başlayacaksınız😕

Canım başın sağolsun ve geçmiş olsun inşallah. Her şey Allahtan. Allah kucağınızı boş bırakmasın. Lütfen isyan etmeyin. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
İnşallah sağlıkla yavrum olur🤲😞
Böyle zamanda insan başını koyup anlayamadığı omuz olmaması da çok kötü. Ailen bile sarılıp teselli etmiyor normal bir şey olmuş gibi moda girdiler eşim hariç 😢
Bir yandan evladımı soğuk topraklara koydum, bir yandan yine evlatsız kaldım. Nasıl dayanılır bu acıya😢

İnşallah sağlıkla yavrum olur🤲😞
Böyle zamanda insan başını koyup anlayamadığı omuz olmaması da çok kötü. Ailen bile sarılıp teselli etmiyor normal bir şey olmuş gibi moda girdiler eşim hariç 😢
Bir yandan evladımı soğuk topraklara koydum, bir yandan yine evlatsız kaldım. Nasıl dayanılır bu acıya😢
Ailenizin böyle yapmasına çok üzüldüm en çok destek vermeleri gereken zamanda. Tüp bebek gruplarında eminim sizi çok iyi anlayan bir sürü kadın vardır. Hiç çocuğu olmayan, kürtaj olmak zorunda kalmış, evladını kaybetmiş. Maalesef imtihan dünyası. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı evlatlarınız olur.

Ailenizin böyle yapmasına çok üzüldüm en çok destek vermeleri gereken zamanda. Tüp bebek gruplarında eminim sizi çok iyi anlayan bir sürü kadın vardır. Hiç çocuğu olmayan, kürtaj olmak zorunda kalmış, evladını kaybetmiş. Maalesef imtihan dünyası. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı evlatlarınız olur.
Evet insan en çok ailesinden bekliyor ama inanmayacaklar sarılıp bir sırtımı sıvazlamadılar annem dahi. İnsanlardan ailemden iyice uzaklaşıyorum. Çünkü bomboş sadece yanımda duruyorlar gibi.
En iyi aynı durumları yaşayan insanlar anlar işte .

Evet insan en çok ailesinden bekliyor ama inanmayacaklar sarılıp bir sırtımı sıvazlamadılar annem dahi. İnsanlardan ailemden iyice uzaklaşıyorum. Çünkü bomboş sadece yanımda duruyorlar gibi.
En iyi aynı durumları yaşayan insanlar anlar işte .
Canim sabrin bol olsun bende 4 kez tup bebek denedim embriyolarim hiç tutunmadi ben buna bukadar üzülürken senin acın daha büyük ama Rabbimden ümidini kesme belki hiç ummadığın zamanda gelecek güzel haber

Canim sabrin bol olsun bende 4 kez tup bebek denedim embriyolarim hiç tutunmadi ben buna bukadar üzülürken senin acın daha büyük ama Rabbimden ümidini kesme belki hiç ummadığın zamanda gelecek güzel haber
Keşke hiç tutmasaydı bu embriyom ne evladım ne ben böyle perişan olurduk 😢
Yeniden gebelik için ne zaman kendimi iyi ve hazır hissederim bilmiyorum. Zaten tüp bebek işlemleri de artık ateş pahası insan ekonomik olarak bile bir yerden sonra bitiyor.
Ve artık hep korkucam yine aynı şey olur diye.
Kabustayım ve rüyadan uyanmak istiyorum gibi 😢😢😢😢

Merhaba herkese 3.tüp bebek tutmuştu. 22. Haftaya kadar geldik her şey çok güzeldi. Bir an da bebeğimde ağır kalp anomalisi teşhisi konuldu. Dünyam başıma yıkıldı. En iyi emriyoydu rn kalitelisiydi. Nasıl olurdu. Dünyam başıma tıkıldık. Ve bebeğimi kaybettim.
Tranvadayım her şey çok yeni. Yaşayan ölü gibiyim canım çok ama çok acıyor. Hem bedenen hep ruhen yaralı ve yıprandım.
Ben hayatımda böyle tarifsiz acı yaşamadım. Suni sancı ile doğum oldu ve kucağım boş çıktım o kadar acıya karşılık hastane de.
Yavruma çok ağladım, Halime ağladım. Karşımda üzüntüden eriyen canımdan çok sevdiğim eşime ağladım. Hala ağlıyorum.
Hayatım bitmiş gibi. Hiç bir şeyden tat almıyorum.
Kanlarım ile eşim ve bana genetik test bile yapmışlardı. Ki en iyi kalite embriyo olunca asla aklımıza böyle bir şey gelmedi. Kendimizi yavrumuzu kucağımıza almaya o kadar adapte etmiştik ki. Olmadı.
Ben yine başaramadım.
Bir daha da yavru düşünemem bu korku ve çektiklerim beni maf etti. Bu büyük acıyı tekrar yaşarım korkusu var artık.
Yine evlatsız yine yalnız bir başıma kaldım.
Hayata acı çekmeye ve hiç gülmemek için gelmişim.

Lütfen tüp bebek diye kendinizi çok boşlamayın, bütün kontrollerinizi eksiksiz yaptırın. Benim canım öyle bir yandı ki öldüm allahım dedim. Sizin yanmasın😢😢😢😢😢
3 tüp bebek yapmış, 3 'de düşmüş bir hafta önce doğal gebelikle kaldıgım ve erken doğan bebeğini kaybeden ve şu anda bile ağlayan biri olarak yazıyorum inan bir ay gördüm bebeğimi ve keşke buda düşseydide görmeseydim dedim:(.Allahın dediği oluyor maalesef sadece dua edeceğiz ve sabredeceğiz olurmu. lütfen bu acının bize yemesine izin vermeyelim:(

3 tüp bebek yapmış, 3 'de düşmüş bir hafta önce doğal gebelikle kaldıgım ve erken doğan bebeğini kaybeden ve şu anda bile ağlayan biri olarak yazıyorum inan bir ay gördüm bebeğimi ve keşke buda düşseydide görmeseydim dedim:KK43:.Allahın dediği oluyor maalesef sadece dua edeceğiz ve sabredeceğiz olurmu. lütfen bu acının bize yemesine izin vermeyelim:KK43:
Ah kuzum benim 😢😢😢 dizinde başınız sağolsun. Kaç hastalıklı doğdu, kaç gün yaşadı yavrum kuvezde. Bir de neden erken doğum olmuş araştırdılar mı?
Ben de erken doğum yaptığım İçin bana sondaki gebeliklerinde erken doğum riskin olur dediler 😢😢

Ah kuzum benim 😢😢😢 dizinde başınız sağolsun. Kaç hastalıklı doğdu, kaç gün yaşadı yavrum kuvezde. Bir de neden erken doğum olmuş araştırdılar mı?
Ben de erken doğum yaptığım İçin bana sondaki gebeliklerinde erken doğum riskin olur dediler 😢😢
cok sağol canım plesenta rahime yapışmıstı kanamayla ameliyata aldılar bebek eşinden ayrılmıs kurtadılar benide bebeğimide 28 haftlaık dogdu tam bir doldu görmeye gittiğimi,z ğün vefat etti. iyiye gidiyordu sorun yoktu ama bir anda ciğerleri kanamış durduramadılar:(

cok sağol canım plesenta rahime yapışmıstı kanamayla ameliyata aldılar bebek eşinden ayrılmıs kurtadılar benide bebeğimide 28 haftlaık dogdu tam bir doldu görmeye gittiğimi,z ğün vefat etti. iyiye gidiyordu sorun yoktu ama bir anda ciğerleri kanamış durduramadılar:KK43:
😢😢😢 allahım bu güzel yavrularımızın acısına nasıl dayanacağız bilmiyorum. Sizde ölümden dönmüşsünüz. Benimde kanamam çok oldu doğumdu. Çok çok zordu. O doğumhanede kucağım boş çıktım öldüm öldüm dirildim.
Umarım tekrar bebeklerimiz için gün sayıyor oluruz bir gün.
Çok üzülüyorum canım yanıyor çaresizim yavrumu özlüyorum elim kolum bağlı. Nasıl bir acı nasıl bir yangın. Bu genç yaşımda böyle bir acı yaşacağım hiç ama hiç aklıma gelmezdi. Allahım sen sabır ver bize😢

😢😢😢 allahım bu güzel yavrularımızın acısına nasıl dayanacağız bilmiyorum. Sizde ölümden dönmüşsünüz. Benimde kanamam çok oldu doğumdu. Çok çok zordu. O doğumhanede kucağım boş çıktım öldüm öldüm dirildim.
Umarım tekrar bebeklerimiz için gün sayıyor oluruz bir gün.
Çok üzülüyorum canım yanıyor çaresizim yavrumu özlüyorum elim kolum bağlı. Nasıl bir acı nasıl bir yangın. Bu genç yaşımda böyle bir acı yaşacağım hiç ama hiç aklıma gelmezdi. Allahım sen sabır ver bize😢
İmtihan dünyasındayız maalesef benimle hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey yaşayacağım dayanacağız sabredeceğiz ve dua edeceğiz Allah'ın izniyle sağlıkla çocuklarımıza kavuşacağız

Back
X