Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb iki hafta sonra transfer hazırlığına başlayacm çok fazla endişem var ilk transferim olacak bu dönemde ne yenilip yenilmemeli nelere dikkat edilmeli tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi
Mrb iki hafta sonra transfer hazırlığına başlayacm çok fazla endişem var ilk transferim olacak bu dönemde ne yenilip yenilmemeli nelere dikkat edilmeli tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi
Kabız olmıcak tarzda beslenin protein agırlıklı olsun. Bol sebze meyve yiyin 2,5 litre su için. Kefir için. Çiğ kabak cekirdeği yiyin hergün 1 avuc. Ceviz fındık tüketin anlayacagınız sağlıklı beslenme olucak
Endişe etmeyin inşallah her şey yolunda gider. İnanç ve olumlu düşüncelerle ruhunuzu besleyin. Bedeninizi ise temiz gıdalarla besleyin. Ben ilikli kemikli çorba ya da yemekler yemiştim ilk hafta.. Her gün yumurta yerim zaten avakado. Ceviz yeşillikler dengeli beslenme aslında hamur işlerinden kaçınarak.. Genelde de böyle beslenirim. Benim önerilerim bunlar. Mutlu sağlıklı pozitif sonuçlu bir gebelik dilerim
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun . Ben buradan öğrenmiştim. Transferimin 1 . Gününden itibaren ceviz badem ananas yedim her gün .ta ki pozitif sonuç alana kadar . Ama pozitif sonuç alınca da bademden cevizden iğrendim hatta çiğ bademin adını duyunca bile midem bulanıyor . Ama ben şoktan kabuklu çiğ olmayan bademden yemiştim . sonrada ananas düşüğü tetikler diye yemedim.12 gün boyunca kahve hiç içmedim . Sadece kahvaltı da ya da akşam içtiğimiz çaylarda bir bardak çay hakkım vardı o da çok açık . Maydanoz zararlı diye duymuştum hiç yemedim pişmiş olsa bile