Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba illa 2 kat artmasına gerek yok %60 artması yeterli sizin değeriniz gayet güzel endişe etmeyinMerhabalar kızlar ben dondurulmuş embriyo transferi oldum 10.gün beta değeri 830 du 12.gün 1462 çıktı iki kat artma olmadı sizce neden böyle oldu bu durumu yaşayan var mı aranızda dış gebelik mi yoksa
Amin inşalah iki gün sonra bir daha istediler test hayırlısı artıkİki kata yakın artmış zaten, endişe edilecek bir durum yok .2 günde en az%60 artması istenir.Değerlerıniz gayet iyi , hayırlı Olsun sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Farklı saatlerde mi verdiniz saat kaçta verdiniz kanıMerhabalar kızlar ben dondurulmuş embriyo transferi oldum 10.gün beta değeri 830 du 12.gün 1462 çıktı iki kat artma olmadı sizce neden böyle oldu bu durumu yaşayan var mı aranızda dış gebelik mi yoksa
Farklı hastanede verdim saat olarak aynı sayılırdıFarklı saatlerde mi verdiniz saat kaçta verdiniz kanı
aynı durumu bende yasıyorum canım 9. gün 552 11. gün 1050 cıktı cok korkuyorumMerhabalar kızlar ben dondurulmuş embriyo transferi oldum 10.gün beta değeri 830 du 12.gün 1462 çıktı iki kat artma olmadı sizce neden böyle oldu bu durumu yaşayan var mı aranızda dış gebelik mi yoksa
doktorunuz ne söyledi bana göre 2 katına yaklaşmış aslında. Bende pazartesi 10.gün kan testim 542 idi bugunde verdim daha ögrenemedim farklı korku bendede var sağ salim ilerlediğini görüp kucagımıza almayı nasip etsin rabbimaynı durumu bende yasıyorum canım 9. gün 552 11. gün 1050 cıktı cok korkuyorum
doktorum 11. gün 1050 ikiz olabilir cok iyi değer dış gebelik sonrası gebeliklerde yüzde 70 üstü yeter bizim için dedidoktorunuz ne söyledi bana göre 2 katına yaklaşmış aslında. Bende pazartesi 10.gün kan testim 542 idi bugunde verdim daha ögrenemedim farklı korku bendede var sağ salim ilerlediğini görüp kucagımıza almayı nasip etsin rabbim
Çok şükür değerinizle ilgili güzel olumlu yorum yapılmış. Rabbim tüm bekleyenlerin isteyenlerin kucagını doldursun insallah. Güzel ilerliyor bence korkmayındoktorum 11. gün 1050 ikiz olabilir cok iyi değer dış gebelik sonrası gebeliklerde yüzde 70 üstü yeter bizim için dedi
inanın elimde dğil ilki dış gebelik olunca ayrı korkuyorum doktor test ver demedi ama sanırım ben yine vereceğim dün vermiştim bugun versem belli olurmu kiÇok şükür değerinizle ilgili güzel olumlu yorum yapılmış. Rabbim tüm bekleyenlerin isteyenlerin kucagını doldursun insallah. Güzel ilerliyor bence korkmayın