çok tesekkur ederim inşallah bana bu konu ile bu durumda olanlara ulaşırım.geçmiş olsun canım bilgim yok ama konun geriye gitmesin diye yorum yapmak istedim
teşekkür ederim.rapor kısmı biraz zor.memurlara tabi olduğum için hafta sonum bar 7.30 -17.30 çalışıyoruz.bunu hazmedemediklerine mi bilmem büyük amirler hep sorun çıkarıyor izin konusunda bizim bölümde doktor öneriniz varsa bekliyorum.Öncelikle doktorunu değiştirmeni2tavsiye ederim. Kanama olduğu zaman haftalık iğne veriyorlar ve kanama varken progestanı vajinal yoldan alamazsın. Bol bol rapor almanı tavsiye ederim sonuçta kolay bulmadık sağlıkla kucağına al canm hepimiz alalım inşallah
İkiz gebeliklerde ve zor geçen gebeliklerde perinatoloji uzmanlarına girmek gerekiyor netten araştırın yakınınızda bi doktor bulun derim.teşekkür ederim.rapor kısmı biraz zor.memurlara tabi olduğum için hafta sonum bar 7.30 -17.30 çalışıyoruz.bunu hazmedemediklerine mi bilmem büyük amirler hep sorun çıkarıyor izin konusunda bizim bölümde doktor öneriniz varsa bekliyorum.
izin mevzusundan cok baltalaniyor bana tavsiye verecek bir arkadasim yokİkiz gebeliklerde ve zor geçen gebeliklerde perinatoloji uzmanlarına girmek gerekiyor netten araştırın yakınınızda bi doktor bulun derim.
Bi sakin ol lütfen ya bi yat bi dur ne telas böyle sen 9 ayına kadar 9 dogurursun bi dinlen ayaklarını kaldır yat bu streste cocuk da durmak istemicekKizilkahverengi isaret parmağın kapladığı alan kadar gelmis yine.önceden siyah kahverengiden degismezdi bende aksam fitilimi koydum.sol kasigimda seğirme var.ishal yapmis biseyler.ishal insanin büyük abdest cikan yeri kasindirir mi?aksam balik yedim.sabah simit pogaca oluyor.olge yogurtlu kizarmaktan kurumuş karışık ızgara patatesli köfte.ay ya acil kadin doguma mi gitsem yarınağrım yok
tam diyorum yarın acile gideyim sonra fitili alınca duruluyor.mutlaka açıklaması vardır.eğer sıkıntı yoksa da yeni gitmiş sayılırım doktora. inşallah 19 eylüle kadar sıkıntı olmadan gelirim.dediğin gibi avuç avuç ilaçla çocuk doğurmaya çalışıyoruz. mesela bazı arkadaşlarda şeker troid hapı olmuyor.jel veriyorlar progestan iğnesini 2 günde yada 5 günde bir veriyorlar estrofem ve progestanın üstüne.Bi sakin ol lütfen ya bi yat bi dur ne telas böyle sen 9 ayına kadar 9 dogurursun bi dinlen ayaklarını kaldır yat bu streste cocuk da durmak istemicek
Al proluton sağlık kabininde biyerde vurdur ben hala her hafta vuruluyorum erken doğum olmasın diye zararı yokKizilkahverengi isaret parmağın kapladığı alan kadar gelmis yine.önceden siyah kahverengiden degismezdi bende aksam fitilimi koydum.sol kasigimda seğirme var.ishal yapmis biseyler.ishal insanin büyük abdest cikan yeri kasindirir mi?aksam balik yedim.sabah simit pogaca oluyor.olge yogurtlu kizarmaktan kurumuş karışık ızgara patatesli köfte.ay ya acil kadin doguma mi gitsem yarınağrım yok
doktor 10 günde bir dediği için canım başka doktora da görünmek istiyorum.sizin vurununca akıntınız tamamen kesildi mi ne kadar da bir vurunuyorsunuz düzenli olarak.Al proluton sağlık kabininde biyerde vurdur ben hala her hafta vuruluyorum erken doğum olmasın diye zararı yok
Benim ilk gebeliğim kanamalı geçti çok şükür bunda olmadı ama her ihtimale karşı 32.ye kadar her hafta vurulucamdoktor 10 günde bir dediği için canım başka doktora da görünmek istiyorum.sizin vurununca akıntınız tamamen kesildi mi ne kadar da bir vurunuyorsunuz düzenli olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?