Tüp bebekte “ Ca İonofor” yöntemi yaptıranlar

Ca ionofor yöntemiyle yumurtası döllenen var mı?

• Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

OzgeeeK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
41
4
36
44
Ca İonofor yöntemi yumurta döllenmesinde ne kadar başarılı merak ediyorum. Benim geçen ay iki tane yumurtam oluştu ikisi de döllenmedi. Bu ay “ca ionofor” yöntemi denenecek. Bu yöntemi uygulayanlar deneyimlerini yazarsa sevinirim...

Canım ca ionofor vitamin gibi bişey galiba illaki bi faydası vardır ama sen bide embriyo üzerine elektroşoku araştır döllenmeyen embriyolara yapılan bi uygulamaymış bende tüp bebek yaptıracağım zaman araştırmıştım ne kadar faydalı bilemiyorum ama internette bayaa umut verici diye yazıyo doktorunlada konuşabilirsin

Canım ca ionofor vitamin gibi bişey galiba illaki bi faydası vardır ama sen bide embriyo üzerine elektroşoku araştır döllenmeyen embriyolara yapılan bi uygulamaymış bende tüp bebek yaptıracağım zaman araştırmıştım ne kadar faydalı bilemiyorum ama internette bayaa umut verici diye yazıyo doktorunlada konuşabilirsin
Bu olmazsa elektroşok denencek. Teşekkür ederim...

Yumurta toplandıktan sonra döllenemeyen yumurtalara yapılan bir yöntem. Yumurta toplandıktan sonra bir sıvı içerisinde bekletiliyor. Kalsiyum veriliyor. Yani yumurta döllenmesi için aktifleştiriliyor.
Ama bu yöntem ek bir yöntem değilki cnm her merkezde bu calsiyumlar zaten dölleme yapılan yumurtalara veriliyor diye biliyorum ek ücret ödedinmi bu yöntem için

Sevgili OzgeeeK yanlış anlama ama cnm ca ionofor calsiyumunu benim her denememde uyguladılar yani ek bi yöntem değil cnm seninde daha önce bi denemen olmuş ve ondada bu calsiyumu vermiş olmaları lazım daha önce 6 kere denemiş biri olarak söylüyorum inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun

Ama bu yöntem ek bir yöntem değilki cnm her merkezde bu calsiyumlar zaten dölleme yapılan yumurtalara veriliyor diye biliyorum ek ücret ödedinmi bu yöntem için[/QUOTE
Tabi ek ücret vereceğiz. Döllenemeyenler için uygulanan bir yöntem.

Sevgili OzgeeeK yanlış anlama ama cnm ca ionofor calsiyumunu benim her denememde uyguladılar yani ek bi yöntem değil cnm seninde daha önce bi denemen olmuş ve ondada bu calsiyumu vermiş olmaları lazım daha önce 6 kere denemiş biri olarak söylüyorum inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun

Teşekkür ederim.Sizin de döllenme sorununuz var mıydı? Yoksa normalde döllenen yumurtaya uygulanmıyor. Döllenen zaten transfer ediliyor.ilk denemede sadece mikroenjeksiyonla döllemeye çalıştılar olmadı. Dr bu yöntem de tutmazsa Ankarada elektroşok yöntemi var onu uygularız dedi.

Teşekkür ederim.Sizin de döllenme sorununuz var mıydı? Yoksa normalde döllenen yumurtaya uygulanmıyor. Döllenen zaten transfer ediliyor.ilk denemede sadece mikroenjeksiyonla döllemeye çalıştılar olmadı. Dr bu yöntem de tutmazsa Ankarada elektroşok yöntemi var onu uygularız dedi.
Hayır bende döllenme problemi yoktu normalde yumurta ile sperm döllensin diye bu calsiyumu veriyor ve bunu her merkez yapıyor zaten embriyolar bu calsiyumlar sayesinde dölleniyor sadece şaşırdım ek bi yöntem olsaydı bizdende ücret alınırdı fakat kimse talep etmedi

Hayır bende döllenme problemi yoktu normalde yumurta ile sperm döllensin diye bu calsiyumu veriyor ve bunu her merkez yapıyor zaten embriyolar bu calsiyumlar sayesinde dölleniyor sadece şaşırdım ek bi yöntem olsaydı bizdende ücret alınırdı fakat kimse talep etmedi

Bilemiyorum benim bildiğim döllenme problemi olanlara yapılıyor. Biçok yerden de araştırdım bu şekilde yazıyor zaten. O zaman belki sperm probleminiz vardır o yüzden doktorunuz bu yöntemi uyguluyodur. Bilemedim.

Belkide cnm ama kimse bilgi vermeyince ve ek ücret istemeyince herkese uyguluyorlar diye sanmıştım

Bende Ankaradayım anatolia Tüp Bebek Merkezi hakan bey doktorum. Benimde yumurtamda gelişme yok. Bu yöntem faydalı olur mu bilemiyorum. Yarın doktorumuz anlatacak inşallah 🙏

Back
X