• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte cinsel ilişki

bende ateşli kadın olmadım hiç yaa
ama gecen sene transferden snra rüyamda gördüydüm sengözlerimebaksanab

:utangac: ben zaten vajinismusluydum hep bebeğim olsun diye ilikiye girmeye odaklamıştım
onunda olmadını öğrenince baya yıkılmıştım

yaramazlık yookk.............öle duşunun.......bebeği duşunun..............:emir_bebek:

evet yaramazlık yok gerçekten hiç aklımıza gelmiyor böyle bir durumda gerçekten dugusal oluyor insan ben ve eşim sadece bebeklerimizi düşünüyoruz bebeğimiz gelsinde o olmasada olur delikafadulden

zelal inş seninde pozitif çıka rsonucun canım ilk denememi bu

benimde bildiğim kadarıyla ilşki yasak.erkeğin kaliteli sperm olması içinaşılamalrda da erkeğe boşalması yasaklanmıyormuydu.hemde tutuverin kendinizi 1 ay ne olacak yani. okadar para veriyoruz,emek harcıyoruz, canımızı yakıyoruz riske atmaya değermi

zelal inş seninde pozitif çıka rsonucun canım ilk denememi bu

evet canım ilk denemem :1rolleyes:
ama o kadar tutarsız duygular içerisindeyim ki :1no2: bilmiyorum çok zormuş bu süreç ilk günler rahattım şimdi test günü yaklaşınca stres oluyorum rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı pozitif sonuçlar almayı nasip etsin aminnnnn :Saruboceq:

ay kızlar o kadar korktum ki
walla daha yapmam....
dr a sordum da öyle rahatladım

Valla aklınızı karıştırmak gibi olmasın ama ben EGE ÜNıV. de tedavi oldum tedavi başlar başlamaz kesinlikle ilişki yasak dediler
ve hatta biz eşimle kara almıştık 9 ay kendi isteğimizle yapmama kararı aldıkta negatif sonuçla (((((yapmaya karar verdik:)))))))))))))))
Anacım amma azgısınız heeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

walla azgınlık olarak düşünmüyorumyerimseniben
gayet normal olarak beraber oldum eşimle:delphin:
yalnız zararı olacağını hiç düşünmedimsengözlerimebaksanab
sonra aklıma geldi:uhm:
ama tabiki bunca emek verdiğimiz süreçte her zaman tedbirli olmak en iyisivereliniortak

bir de ben şuna inanıyorum
malum bi sürü iğne oluyoruz
ve vücumuza dışardan acaip hormon yükleniyor
bunun etkisiyle cinsel istekte bence bir artma söz konusu olabilir:1rolleyes:

kaydirigubbakcemile bende negatiften sonra 3 ay virmemiştim

Ben bu gece yapacam :utangac:

kaydirigubbakcemile bende negatiften sonra 3 ay virmemiştim

Ayyyy gülen Allah seni kısss abardın sende ben sonuç pozitif olursa dedimde negatif olunca acısını çok kötü çıkardık valla:jeyyar::jeyyar:uzun süre olmayınca kötü azmışız valla:utangac::utangac:

kızlar benim dr yumurta toplamadn 3-5 gün öncesine kadar izin verdi....sonra yasakladııııııııııııııı benimde riskli olduğu için şuana kadar tık yıovereliniortak

ya zaten ben tüp bebekten soraki ay hamile kaldıydım ya ama ben negatif sonucu aldığım gibi evde kendimizi y... od. bulduk..........kaydirigubbakcemile3

puhahhaaaa irem delikafadulden

Back
X