• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte dengeli translokasyon

nilaydmrci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
6
1
1
35
Merhaba arkadaşlar dengeli translokasyon olup tüp bebek tedavisi gören var mı?Bu konu hakkında pek birşey konuşulmamış bende dengeli translokasyondan dolayı tedavi görüyorum Bilgi alışverişi yapalım neler napıyorsunuz,kaçıncı tedaviniz veya dengeli translokasyon olup gebe olan var mı?

Merhaba bendede dengeli translokasyon var 3kez normal yolla gebe kaldim iki kez kurtaj olmak zorunda kaldim 3 kez tup bebek denedik birincisinde 10 embriyondan saglikli gelen olmadi malesef son ikisinde saglikli geldi hatta son tedavimde cift embriyo transferi oldum ama malesef olumsuz sonuçlandı.tedavilerimde pgt yontemi kullanildi ve son tedavimin üstünden 1 yil gecti.sanirim bi kezdaha deneyeceğiz yilbasindn sonra rabbim evlat isteyen herkese hayirli sagliklisinj nasip etsin...🤲😢

Merhaba bendede dengeli translokasyon var 3kez normal yolla gebe kaldim iki kez kurtaj olmak zorunda kaldim 3 kez tup bebek denedik birincisinde 10 embriyondan saglikli gelen olmadi malesef son ikisinde saglikli geldi hatta son tedavimde cift embriyo transferi oldum ama malesef olumsuz sonuçlandı.tedavilerimde pgt yontemi kullanildi ve son tedavimin üstünden 1 yil gecti.sanirim bi kezdaha deneyeceğiz yilbasindn sonra rabbim evlat isteyen herkese hayirli sagliklisinj nasip etsin...🤲😢

Bende aynıyım canım bende rezerv düşüklüğüde var ve eşimde sperm yetmezliği benim direk tüp bebek 1 kimyasal 3 direk negatifim var

Bende de kırılıp başka bi yere yapılmış tüp bebek denediniz mi
Yok denemedik hiç 2 kez doğal yolla gebeliğim oldu ama düşük oldu. Pıhtılaşmamda var genetik dpktorları onu daha önemli buldu ama bilemiyorum. 1 sene falan daha denicem olmazsa tüp bebek düşünüyorum bende

Doktorlar peki doğal yoldan ihtimal olarak ne diyor? Benimde 2 kaybım var cok acı bişey malesef😞
Dogal yoldan imkansiz demediler ama oran cok.cok az deneme yanilma gibi bisey eger bebek durursa karindan sivi alinip inceliyolarmis benim gebeliklerim 11. Haftada son buldu tup bebekte bile saglikli bulmak cok zor ve bu normal denemelerde psikolojik olarak cok yipraniyorsunuz

Dogal yoldan imkansiz demediler ama oran cok.cok az deneme yanilma gibi bisey eger bebek durursa karindan sivi alinip inceliyolarmis benim gebeliklerim 11. Haftada son buldu tup bebekte bile saglikli bulmak cok zor ve bu normal denemelerde psikolojik olarak cok yipraniyorsunuz
Evetbende sorun ondan mı pıhtılaşmam var ondan mı anlayamıyorum düşük oluyor hemen cok stresliyim artık:110:

Back
X