Bazı hast ve doktorlar ozeldeki tedavileri kabul ediyor. Bazı doktorlar ise tedavilerin en başı olan klomen femara uygulamasından başlıyor sonra Aşılama tüp bebek yapıyor.. yapılan tedavileri onaylayacak hekim bulmanız gerekli. Ben bunlarla uğraşmak istemediğim için özelde tüp yaptırdım.Kızlar merhaba ben aşılama yaptıracağım fakat tutmazsa devlete ait tüp bebek merkezini düşünüyorum tüp bebekte devlet şartlarına baktım 2aşılama yapılmış olması gerekiyormuş bu 2 aşılamaÿı devlette veya özelde yaptirirsak fark ediyor mu illa aşılama devlettemi olacak
Tüp te özelde çok pahalı ya bende ugrasmayip direk tupe gitmek istiyorum ama aşılama da şansım var tupum açıldı aşılamayida devlettemi ozeldemi yaptırsam bilmiyorum devlet koşulunda 2aşılama şartı varmi ozeli kabul ediyolarmi onu bilmiyorum işteBazı hast ve doktorlar ozeldeki tedavileri kabul ediyor. Bazı doktorlar ise tedavilerin en başı olan klomen femara uygulamasından başlıyor sonra Aşılama tüp bebek yapıyor.. yapılan tedavileri onaylayacak hekim bulmanız gerekli. Ben bunlarla uğraşmak istemediğim için özelde tüp yaptırdım.
İmkanın varsa devlette asilama yaptır. Boşa masrafa girme bide kabul edilmezse sil baştan başlamak zorunda kalırsın.Tüp te özelde çok pahalı ya bende ugrasmayip direk tupe gitmek istiyorum ama aşılama da şansım var tupum açıldı aşılamayida devlettemi ozeldemi yaptırsam bilmiyorum devlet koşulunda 2aşılama şartı varmi ozeli kabul ediyolarmi onu bilmiyorum işte
Devletteki hijyenn çok kötü sürekli alttan bakılıyor biri girip çıkıyor hemen öbürü giriyor çok içime sinmedi o sebepleİmkanın varsa devlette asilama yaptır. Boşa masrafa girme bide kabul edilmezse sil baştan başlamak zorunda kalırsın.
Öyle mi hapı kabul etmiyormu devlt tamam ben onu bi öğreneyim teşekkür ederimAlttan bakilmayacakta nerden bakılacak? Özelde alttan bakiyo. Hijyene bi sey diyemem her hast ayrı. Şikayet edin sağlık bakanlığına. Asilamasini begenmiyosunuz ama tüpü nasıl devlette yaptiracaksiniz? Gene aynı ortam olucak. Maddiyatiniz karşılıyorsa özelde yaptırın tabi asilamayi. Ama mutlaka asilamanin yapıldığına dair imzalı rapor alın hastahaneden bide ilac olarak igne ile yapılan asilama talep edin. Hap ile yapilani devlet kabul etmiyo diye biliyorum.
Bulunduğum bolgenin devlet koşulu begenmedim farklı şehirde devlet olabilir aşılama raporunu alayım da turkiyenin her yerinde bu olanak varAlttan bakilmayacakta nerden bakılacak? Özelde alttan bakiyo. Hijyene bi sey diyemem her hast ayrı. Şikayet edin sağlık bakanlığına. Asilamasini begenmiyosunuz ama tüpü nasıl devlette yaptiracaksiniz? Gene aynı ortam olucak. Maddiyatiniz karşılıyorsa özelde yaptırın tabi asilamayi. Ama mutlaka asilamanin yapıldığına dair imzalı rapor alın hastahaneden bide ilac olarak igne ile yapılan asilama talep edin. Hap ile yapilani devlet kabul etmiyo diye biliyorum.
Devlet kabul ediyo ozeldekini diyenlerde var ama yaptırmışlardi bugün gittiğim yerdeDevlet ozeldeki asilamayi kabul etmiyor.. zamaninda iki asilamami devlette yaptırmıştım keske onlara zaman ve para dokecegime direk guvendigim bir doktora yada merkeze tup bebek yaptirsaydim dedim
Ben oyle biliyorum.. yaptirirsin yaptirmazsin degil ama devlette asilamani yaptirmazsan ozelde yaptirip develete gelirsen direk tup bebege gecmezler yeniden asilama yaparlarDevlet kabul ediyo ozeldekini diyenlerde var ama yaptırmışlardi bugün gittiğim yerde
Aynısını bende dedim. Zaten 2 asilama 1 tüp bebeğe maddi olarak denk geliyo gibi.Devlet ozeldeki asilamayi kabul etmiyor.. zamaninda iki asilamami devlette yaptırmıştım keske onlara zaman ve para dokecegime direk guvendigim bir doktora yada merkeze tup bebek yaptirsaydim dedim
Arkadasim corluda ozel vatan hastanesinde asilama yaptirdi 2 kere. Sonra fakulteden tup bebek icin rapor cikarttirdi sizin icin ayrintili ogrenirim isterseniz , sonrasinda corlu reyap hastanesinde tup bebek tedavisine basladi reyapta ozel hastane ama raporlu olarak basladi bazi tup bebek.klinikleri raporlu tup bebek yapiyor bilginiz olsun.Devlet kabul ediyo ozeldekini diyenlerde var ama yaptırmışlardi bugün gittiğim yerde
Imkansiz denk gelemez bir tup bebek ilacsiz 55 60 bin liraAynısını bende dedim. Zaten 2 asilama 1 tüp bebeğe maddi olarak denk geliyo gibi.
Ben aşılama yi özel de bir klinikte yaptırmak istiyorum bu yapıldığına dair rapor alırsam tüp bebek onayı çıkarmi devlette 2kez aşılama yaptırmış başka yerde diye onu ogrenebilirseniz sevinirimArkadasim corluda ozel vatan hastanesinde asilama yaptirdi 2 kere. Sonra fakulteden tup bebek icin rapor cikarttirdi sizin icin ayrintili ogrenirim isterseniz , sonrasinda corlu reyap hastanesinde tup bebek tedavisine basladi reyapta ozel hastane ama raporlu olarak basladi bazi tup bebek.klinikleri raporlu tup bebek yapiyor bilginiz olsun.
Evet biliyorum bazılarında raporlu yapıldığını şu aşılama mi.ben yaptirayimda tutmadığı takdirde devlet onu kabul edermi bilmiyorum işteArkadasim corluda ozel vatan hastanesinde asilama yaptirdi 2 kere. Sonra fakulteden tup bebek icin rapor cikarttirdi sizin icin ayrintili ogrenirim isterseniz , sonrasinda corlu reyap hastanesinde tup bebek tedavisine basladi reyapta ozel hastane ama raporlu olarak basladi bazi tup bebek.klinikleri raporlu tup bebek yapiyor bilginiz olsun.
Kuruşu kuruşuna denk tabiki gelemez. Ama 2 asilama 40 bin tutuyo sanirim. Gecen bi kaç kişi 20 bin odediklerinden bahsetmişti.Imkansiz denk gelemez bir tup bebek ilacsiz 55 60 bin lira
Aşılama ücreti 6bin ilaçlarda 2 bin fln tutuyor 20 binse o kişinin yaptırdığı yerden kaynaklidirKuruşu kuruşuna denk tabiki gelemez. Ama 2 asilama 40 bin tutuyo sanirim. Gecen bi kaç kişi 20 bin odediklerinden bahsetmişti.
Ben 1 bucuk yıl önce toplamda 10 bine yaptırdım. Suan sizin fiyat bedavaAşılama ücreti 6bin ilaçlarda 2 bin fln tutuyor 20 binse o kişinin yaptırdığı yerden kaynaklidir
Tutumu peki sizin tüp bebege mi gectinizBen 1 bucuk yıl önce toplamda 10 bine yaptırdım. Suan sizin fiyat bedava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?