• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte düşük beta HCG

Dilkenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
2.305
3.912
83
Kızlar selam.. 6. Gün embryosu transfer oldum bugün 10. Gün kanda bakıldı ve sonuç 32 çıktı doktor da kimyasala da çevirebilir ama yükselebilir de bilemeyiz 2 gün sonra tekrarlycaz dedi moralim çok bozuk 😞 böyle olup sonradan değeri yükselen var mı lütfen cevap yazın kizlaar 🥺

Kızlar selam.. 6. Gün embryosu transfer oldum bugün 10. Gün kanda bakıldı ve sonuç 32 çıktı doktor da kimyasala da çevirebilir ama yükselebilir de bilemeyiz 2 gün sonra tekrarlycaz dedi moralim çok bozuk 😞 böyle olup sonradan değeri yükselen var mı lütfen cevap yazın kizlaar 🥺
6. Gün için oldukça iyi bi değer neden öyle dedi ki doktorunuz

Hayır 6. Günde bu değer çıkmadı embriyo 6. Gün embriyosu. Benim kan değerim transferden 10 gün sonra 32 çıktı

Hayır 6. Günde bu değer çıkmadı embriyo 6. Gün embriyosu. Benim kan değerim transferden 10 gün sonra 32 çıktı
Pardon ben yanlış anladım.onemli olan iki gün sonra ikiye katlamasi

Merhaba değeriniz nasıl devam etti acaba?

Back
X